Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rappelz > Rappelz Private Server
You last visited: Today at 04:02

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Help Thread] Please post your questions here.

Reply
 
Old   #5101
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 404
Received Thanks: 31
is there any code to delete any duplicated ids and leave one ? [ ItemResource ]



Sherock is offline  
Old   #5102
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 84
Received Thanks: 4
[HELP]Problem Pserver 9.1

Hello, I would like create my Pserver with 9.1 files. I use Hamachi.
I have install SQL, config SQL and install database (Arcadia, auth,..)
I have a problem when I start "Princess" and "Captain", there are no troubles.. But when I start the game I can't enter in my account.
So I have look "Princess" and "Captain" and i have see that:


My AuthServer.opt:
S db.auth.server:127.0.0.1
S db.auth.name:Auth
S db.auth.account:sa
S db.auth._password:
S db.auth.port:1433
S app.name:auth
S io.auth.port:8841
N game.user_limit:3000
N auth.max_client_per_ip:30000
S log.ip:127.0.0.1
N _auth.version:200604290
N auth.version:200701120
N auth.max_daily_client_per_ip:50000
S db.auth.md5_key:2011
N db.auth.use_md5:1
N db.auth.use_md5_for_security_no:0

My GameServer.opt:
S:app.name:Game001
T:auth.server_idx:1
S:auth.server_name:Pixie
S:db.c.account:sa
S:db.c.name:Arcadia
S:db.c.server:127.0.0.1
S:db.user.account:sa
S:db.user.server:127.0.0.1
S:db.user.name:Telecaster1
N:io.port:4504
S:io.auth.ip:25.89.112.44
S:io.ip_address:25.89.112.44
S:log.chat.ip:127.0.0.1
S:log.ip:127.0.0.1
T:log.chat.working:1
T:log.working:0
F:game.exp_rate:90
F:game.ally_pcbang_bonus_rate:0.1
F:game.ally_pcbang_chaos_bonus_rate:0.1
T:game.update.version:24
F:game.gold_drop_rate:90
F:game.item_drop_rate:90
T:game.max_level:180
T:game.PKServer:1
T:game.AdultServer:0
T:game.cash_usable_server:1
N:game.local_flag:8192
T:game.min_global_chat_usable_level:5
T:game.use_auto_trap:0
T:game.use_auto_jail:0
N:CodePage:1256
T:game.ServiceServer:1
N:console.port:65528
S:console.allow_ip:127.0.0.1
S:console._password:
S:io.upload.ip:127.0.0.1
S:io.upload.port:4616
S:game.guild_icon_base_url: S:game.url_list:

S:game.server_screenshot_url: S:game.helpdesk_url:
S:game.newbiehelp_asura_url:
S:game.newbiehelp_deva_url: S:game.newbiehelp_gaia_url:
S:game.local_setting_list:log.ip|log.chat.ip|io.au th.ip|io.ip_address|db.c.server|db.user.server| N game.periodical_npc_adjustment
T:game.disable_trade:0
T:game.disable_booth:0
T:game.enhance_fail_type:2
T:game.monster_pathfinding:1
T:game.monster_wandering:1
T:game.no_collision_check:0
T:game.no_skill_cooltime:0
N:game.item_hold_time:500
T:db.user.thread:4

Thank you in advance


kastuki is offline  
Old   #5103
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,166
Received Thanks: 1,038
There is nothing wrong with the picture you linked at the top of the page.

If you are not running a log server or the upload server for guild icons you will get both of those messages but can still run the game without them.

So what happens when you run the client?
ThunderNikk is offline  
Old   #5104
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 84
Received Thanks: 4
When i run the client, i write my ID and Pass and i click enter. But nothing happens..
Have you got a link for client 9.1 ?

My launcher code is that:
@ECHO OFF
START SFRAME /auth_ip:HamaIp/auth_port:1433 /locale:ASCII /country:US /commercial_shop


kastuki is offline  
Old   #5105
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,166
Received Thanks: 1,038
You have the wrong auth port in your .bat

You have the database port and you need the IO port from your authserver.opt

It should be 8841
ThunderNikk is offline  
Thanks
1 User
Old   #5106
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 404
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by Sherock View Post
is there any code to delete any duplicated ids and leave one ? [ ItemResource ]
up ^^
Sherock is offline  
Old   #5107
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 52
Received Thanks: 4
by the way thx guys BB
omaromar1 is offline  
Old   #5108
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 980
Received Thanks: 1,007
Quote:
Originally Posted by Sherock View Post
is there any code to delete any duplicated ids and leave one ? [ ItemResource ]
Code:
SELECT id, COUNT(*) as 'Duplicate_count' FROM dbo.itemresource
GROUP BY id
HAVING COUNT(*) > 1
execute that and this script show's you what entry's are duplicated.

There is a way with scripts to delete duplicate's, but it would delete ALL of these entry's (the original's also)
TheOnlyOneRaskim is offline  
Thanks
1 User
Old   #5109
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 404
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by TheOnlyOneRaskim View Post
Code:
SELECT id, COUNT(*) as 'Duplicate_count' FROM dbo.itemresource
GROUP BY id
HAVING COUNT(*) > 1
execute that and this script show's you what entry's are duplicated.

There is a way with scripts to delete duplicate's, but it would delete ALL of these entry's (the original's also)
thank you
Sherock is offline  
Old   #5110
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 84
Received Thanks: 4
[Help]Connect in my server

Hello,
I have a problem with my server. When I open my client, I enter my ID and PASS, after I enter in server list and when I select my server.. One message open.. the message says "You are disconnect of the server"..
However I have enter that "start_service" and "set game.open_external 1" in Princess :/
Why?
kastuki is offline  
Old   #5111
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,166
Received Thanks: 1,038
Since I already know that you are trying to connect hamachi...

Did you open your game server ports in your firewall and your router / modem?

8841
4504
ThunderNikk is offline  
Old   #5112
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 84
Received Thanks: 4
I have open the port in the SQL server configuration manager, and i have add 1433 in the end of TCP/IP.

The screen of my problem:
kastuki is offline  
Old   #5113
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,166
Received Thanks: 1,038
For some reason it looks like you changed the game server port to 1433 in the .opt file because that is the message from the game server...

"Acceptor Initialize... failed (IP: 0.0.0.0 Port: 1433)" today's picture of your game server.

So change it back. It used to be...

"Acceptor Initialize... OK (IP: 0.0.0.0 Port: 4504)" yesterday's picture of your game server.

1433 is only the database port, it can not be used anywhere else because it is in use.

So change your gameserver.opt back to what it was before. All you needed to change was the .bat and you changed more.
ThunderNikk is offline  
Thanks
1 User
Old   #5114
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 84
Received Thanks: 4
Have you got skype for help me ? It's easier

I have understand, i test this afternoon ! Thanks !!
kastuki is offline  
Old   #5115
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,166
Received Thanks: 1,038
I do not have a public Skype, sorry.

I hope you do understand.


ThunderNikk is offline  
Thanks
2 Users
Reply

Tags
7.4, client, rappelz



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[Helping Topic] 24/7 Helping Services!
stucked on anything while setuping your server? post your problem here and you will get answer as fast as possible better than spamming with posts...
31 Replies - EO PServer Hosting



All times are GMT +1. The time now is 04:02.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.