Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Star Wars: The Old Republic > SWTOR Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 13:00

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Beta] UntzBot (Space Missions Bot, recorder+player)

Reply
 
Old   #676
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2005
Posts: 13
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Snow28 View Post
Hallo Leute ich versuche etz seit 4 Stunden den Bot zum laufen zu bringen

Könnte mir evtl jemand mal ne Anleitung schreiben was ich am Anfang machen muss ? Bin dem englischen nicht so mächtig!

Beim Bot steht immer Looking vor Worldmap! Und er macht nichts


Danke im vorraus!
Du müsst dein Interface auf Standard stellen. Auflösung 800x600 alle Details auf niegrig. Bloom muss bei mir aktiviert bleiben. Den Rest findest du hier im Thread.



nasenhase is offline  
Old   #677
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2011
Posts: 6
Received Thanks: 0
Alles gemacht wie du gesagt hast! Steht immer noch Looking for Worldmap


Snow28 is offline  
Old   #678
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Received Thanks: 0
Why would the program fail to control anything now? It starts fine, but will not move the mouse or perform any function what so ever.
juandurful is offline  
Old   #679
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 61
Received Thanks: 2
got no problems with the bot howerver maybe its possible to insert some kind of speedhack 2 do the missions faster?


knalknul is offline  
Old   #680
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2011
Posts: 6
Received Thanks: 0
So hab mein Problem Gefunden da ich Denk ich mal ne zu gute Grafikkarte drin hab GTX 680 hat er die bmp's nicht erkannt! Musste alle neu machen aber etz Workd er wie die Sau klasse Bot
Snow28 is offline  
Old   #681

 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2006
Posts: 189
Received Thanks: 68
ive got a big problem . every time when i want to start a mission, it goes to (e.g. jablim) the start mission window but just cant start it. its slightly above this window. can anyone help me? i resized it to the correct size, used the correct settings but it always stucks at the last window "want to start mission yes no). It just CANT hit the yes.

Version 5.0x used with own mission. Worked so far till 5.0x was released ;X
Mystery X is offline  
Old   #682
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Received Thanks: 0
also hab auflösung auf 800x600 starte mission und es kommt jedes mal galaxymap not found

wie löse ich das?
psan is offline  
Old   #683
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2005
Posts: 18
Received Thanks: 3
-Sprache richtig Einstellen
-Bot als Admin starten
-Fenster nicht verschieben
-Interface auf Standard setzen
( Wenn du die Minimap verschoben hast findet der Bot das "Weltsymbol" nicht )
pikniker is offline  
Old   #684
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by thephilz View Post
the bot plays out as if not using any 1-2-3-4 due to the fleet commendations patch, for those playing new chars and not bothering with dailies

i will make a new seperate recording list eventually with all items used for higher success rate, but you will have to switch between recording types
I just upgraded/donated recently, so Level40 and up missions are new to me, but it seems Republic40Drexel will not use 1-2-3-4 even when recording.

I've tried to record my own mission (event sync and timer sync) multiple times, and it's as if my keyboard doesn't even have those keys.

When recording my own Republic34Pakuuni, it works just fine. I can record with any combination of those keys and playback as intended.

Thoughts?
swtorsneak is offline  
Old   #685
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Received Thanks: 0
hab den fehler gefunden ^^ hatte die frame anzeige noch drin
psan is offline  
Old   #686
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2011
Posts: 22
Received Thanks: 0
Is it normal that 5.0x does not record 1-4 key presses even if i record the mission ? Been using 5.0 because of that.
Ganondorf7 is offline  
Old   #687
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 142
Received Thanks: 134
Quote:
Originally Posted by Ganondorf7 View Post
Is it normal that 5.0x does not record 1-4 key presses even if i record the mission ? Been using 5.0 because of that.
yes, that is very odd, as the only differences between 5.0 and 5.0x is the change of webhost, a bit of script edits, slight bug fixes, and thats pretty much it

nothing during playback/recording should have changed
thephilz is offline  
Old   #688
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2011
Posts: 16
Received Thanks: 1
Hi!

I really need help!

I use version 5.0x. The debugger says, i had to run custom. So i do. My char is lv 35, and so i want to play skaross or mugaar. But i have by both scripts the same problem. The bot find world map, the bot starts fighting, but he lose every game, and he doesnt hit the targets. Have anyone an idea, what is wrong?
zist1982 is offline  
Old   #689
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2011
Posts: 22
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by thephilz View Post
yes, that is very odd, as the only differences between 5.0 and 5.0x is the change of webhost, a bit of script edits, slight bug fixes, and thats pretty much it

nothing during playback/recording should have changed
Will try again tomorrow after recording the missions again with 5.0x then. I could really really use a resynch at half mission somewhere when there's a break.. currently the missions run perfect but sometimes it gets behind after a certain point (maybe it lags because of loading too many ships), and those missions end up failing.
Ganondorf7 is offline  
Old   #690
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Received Thanks: 0
I was wondering if you could offer me any advice on how to run this in a mannerism that would work best for me. Everytime I load into a space mission the window flashes once and starts the timer early on the bot, where it is looking for a certain object __ out of 30000.
Is there an easy way to fix that?

Thank you,
Tim


Tim_ is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Beta player gesucht!!!
Hey, ich suche ein paar beta spieler für meinen minecraft root server 1.1 soweit steht schon ein großteil an gebäuden jedoch suche ich noch 4 beta...
1 Replies - Minecraft Server Advertising
Minecraft 1.7.3 Beta: Not enough space
Hallo! Also, ich habe Minecraft Beta 1.7.3, und benutze den Mod ,,Millionaire´´. In dem Mod bauen ja andere was für dich. Auf dem Schild steht was...
2 Replies - elite*gold Trading
Do The TP Missions And get 2000 TP/Missions
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu OK. i know all of you is understand using fiddler2.. no...
6 Replies - Facebook



All times are GMT +2. The time now is 13:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.