Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Star Wars: The Old Republic > SWTOR Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 10:05

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Beta] UntzBot (Space Missions Bot, recorder+player)

Reply
 
Old   #661
 
elite*gold: 132
Join Date: May 2008
Posts: 539
Received Thanks: 131
Rotaions were nice thepilz.



dagster is offline  
Old   #662
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2006
Posts: 5
Received Thanks: 0
Just keep getting "looking for timer" on Rep40 drexel, even if I use my own time sync it does this.


joshuar56 is offline  
Old   #663
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2011
Posts: 16
Received Thanks: 1
Hi!

Now i can start the bot. But i always lose at skaross and mugarr. The ship always dies

Anyone has an idea why?

BR
zist1982 is offline  
Old   #664
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
Received Thanks: 0
I want to start out by saying that this is a great program! I do some self recording as well as using built ones (can't wait to try out the ones you added back since 1.2). Anyway, I was going to ask, since the missions that don't sync are logged anyway, is there a way that we could get a counter on the UI to show us how many don't sync up? Maybe you can have not only your WIN / LOSE but also a BAILS or something like that, for the ones that never pick up the event on the event sync or whatnot.

Just a suggestion!

Thanks for all of your hard work.

Quote:
Originally Posted by zist1982 View Post
Hi!

Now i can start the bot. But i always lose at skaross and mugarr. The ship always dies

Anyone has an idea why?

BR
Do you have your level 3 upgrades? or if you are 40, do you have your level 5 upgrades?


GoldnGT is offline  
Old   #665
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 61
Received Thanks: 2
hmm im doing the lvl 44 republic missions but im losing allot of times while im using the best gear! some how the bot does not use my abilities like shield, emp etc etc any idea why?
knalknul is offline  
Old   #666
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 50
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by knalknul View Post
hmm im doing the lvl 44 republic missions but im losing allot of times while im using the best gear! some how the bot does not use my abilities like shield, emp etc etc any idea why?
Either you click the abilities while you click something else(when you record that is), or your binds are wrong. THEY have yo be 1,2,3,4

GL
eqip is offline  
Old   #667
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 240
Received Thanks: 10
Republic34Kovor is buggd... The bot cant find an event to start and i have no clue how to fix that I just says Ice Field: Looking fo Star above the top fighter.
Iggy808 is offline  
Old   #668
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 142
Received Thanks: 134
Quote:
Originally Posted by knalknul View Post
hmm im doing the lvl 44 republic missions but im losing allot of times while im using the best gear! some how the bot does not use my abilities like shield, emp etc etc any idea why?
the bot plays out as if not using any 1-2-3-4 due to the fleet commendations patch, for those playing new chars and not bothering with dailies

i will make a new seperate recording list eventually with all items used for higher success rate, but you will have to switch between recording types

Quote:
Originally Posted by Iggy808 View Post
Republic34Kovor is buggd... The bot cant find an event to start and i have no clue how to fix that I just says Ice Field: Looking fo Star above the top fighter.
either the ships have already passed before your game loads (doubt it) or when they fly past, it doesnt get detected properly for some reason

a re-creation of the image file should fix it, or making the file 'smaller' (to maybe 4x4) will help with detection (the BIGGER the image, the tighter the timing, the better the sync, but smaller helps with finding it easier)
thephilz is offline  
Old   #669
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Just got 48/39 on Clouds again, this time using the event sync.

Looking at the log I can't quite figure out what's breaking it....it just seems to not playback records like it used to.

Quite a bummer
mindgame18 is offline  
Old   #670
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2011
Posts: 16
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by GoldnGT View Post


Do you have your level 3 upgrades? or if you are 40, do you have your level 5 upgrades?

yes i have the Lv 3 upgrades. i am lv 35....
zist1982 is offline  
Old   #671
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 61
Received Thanks: 2
hmm i just recorded the mission with skill usage and like 200 wins - loss with lvl 44-48 mission! dam ni want the accomodations back lol
knalknul is offline  
Old   #672
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2011
Posts: 6
Received Thanks: 0
Hallo Leute ich versuche etz seit 4 Stunden den Bot zum laufen zu bringen

Könnte mir evtl jemand mal ne Anleitung schreiben was ich am Anfang machen muss ? Bin dem englischen nicht so mächtig!

Beim Bot steht immer Looking vor Worldmap! Und er macht nichts


Danke im vorraus!
Snow28 is offline  
Old   #673
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
First off, ThePhilz and everyone else that hangs here.. THANK YOU. I have had so much help without ever having to ask questions, these forums are great. I work two jobs so this bot has been a huge help for me, i have very little time to play so when i away working, it has helped with others missions. I have been using the bot for months now and have had very few problems which were solved by reading posts. Then the 1.2 patch came out and made us all have to start over. What's weird is it seems like the 5.0x bot is just off, missing most things and shooting empty space.

I have very little understanding of how the bot works but I have tried everything, the usual fixes, still nothing. Currently I am running version 5.0 with the one small pack ThePhilz posted. I can run everything on up to Mugaar but not beyond. After Mugaar its completely useless. As I said before I can get no wins with 5.0x.

I am sure eventually this will all fix itself but until then if anyone has any good higher level imperial missions recorded that work, feel free (Please!) to post them and I'll keep trying.
Wolfganges is offline  
Old   #674
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 142
Received Thanks: 134
Quote:
Originally Posted by Wolfganges View Post
First off, ThePhilz and everyone else that hangs here.. THANK YOU. I have had so much help without ever having to ask questions, these forums are great. I work two jobs so this bot has been a huge help for me, i have very little time to play so when i away working, it has helped with others missions. I have been using the bot for months now and have had very few problems which were solved by reading posts. Then the 1.2 patch came out and made us all have to start over. What's weird is it seems like the 5.0x bot is just off, missing most things and shooting empty space.

I have very little understanding of how the bot works but I have tried everything, the usual fixes, still nothing. Currently I am running version 5.0 with the one small pack ThePhilz posted. I can run everything on up to Mugaar but not beyond. After Mugaar its completely useless. As I said before I can get no wins with 5.0x.

I am sure eventually this will all fix itself but until then if anyone has any good higher level imperial missions recorded that work, feel free (Please!) to post them and I'll keep trying.
event sync isnt for everyone anymore, timer sync may be better for you

i am in the process of making new timer sync recordings, but once again they may be 'offsync' to your computer, so you may need to tweak it a bit

however this time, i will try to add reference times and images to when it should start the recording, so its easier to know if it is 'correct'
thephilz is offline  
Old   #675
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
Smile

Quote:
Originally Posted by thephilz View Post
event sync isnt for everyone anymore, timer sync may be better for you

i am in the process of making new timer sync recordings, but once again they may be 'offsync' to your computer, so you may need to tweak it a bit

however this time, i will try to add reference times and images to when it should start the recording, so its easier to know if it is 'correct'
Thanks for the reply! Yea I see what you mean... that should help with finding solutions. Appreciate the help!.


Wolfganges is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Beta player gesucht!!!
Hey, ich suche ein paar beta spieler für meinen minecraft root server 1.1 soweit steht schon ein großteil an gebäuden jedoch suche ich noch 4 beta...
1 Replies - Minecraft Server Advertising
Minecraft 1.7.3 Beta: Not enough space
Hallo! Also, ich habe Minecraft Beta 1.7.3, und benutze den Mod ,,Millionaire´´. In dem Mod bauen ja andere was für dich. Auf dem Schild steht was...
2 Replies - elite*gold Trading
Do The TP Missions And get 2000 TP/Missions
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu OK. i know all of you is understand using fiddler2.. no...
6 Replies - Facebook



All times are GMT +2. The time now is 10:05.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.