Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Star Wars: The Old Republic > SWTOR Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 13:00

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Beta] UntzBot (Space Missions Bot, recorder+player)

Reply
 
Old   #31
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 79
Received Thanks: 2
I still have the problem
The mission has already begun, but the bot does not begin to steer the ship...
Can someone help me?

I've added this image, so you Can see whats happen

You must register and activate your account in order to view images.



sahnibar is offline  
Old   #32
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 20
Received Thanks: 1
same prob like sahnibar !!!!!


sabbitabby is offline  
Old   #33
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2005
Posts: 56
Received Thanks: 2
try changing the delay to 2000, and going into record mode. Once in record mode hit Q to start it up, which makes it select the mission, etc. Then give it about 10 seconds while flying and attacking to see if the auto attack starts up. If the auto attack starts up then you know its working, so continue the mission all the way till the end and the mission complete window pops up. I give it 5 seconds after that before I hit "S" to end the recording. Then switch modes again to "Play" mode and hit "Q" to see if it plays back your recording.
kakaman is offline  
Old   #34
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 79
Received Thanks: 2
i've tried your instructions, but the auto attack does not starts up...

What i've done?
1. Chanced the deley to 2000
2. go into record mode (r)
3. select mission with q
4. wait 30 seconds to auto attack, but it dos not start.
5. exit the test.

maybe my problem is the windows 7 64bit Enterprise or i have the german client?
hmm... som runtimes? other framework? or something else... i dont know xD
br
Sani


sahnibar is offline  
Old   #35
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 20
Received Thanks: 1
hmm same here ,no autoattack ,and it won`t record
and i`, running on win 7 ultimate x64
and on my laptop win 7 32 bit
and i have the same problem

But maybee its because ,my swtor is named" Star Wars The Old Republic" and its not written all small captures.....
sabbitabby is offline  
Old   #36
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Just tried out the latest version. I followed Kakaman's method of starting the bot, and It loads the star map, selects the mission, and then does nothing.

I have tried every start delay (increments of 500ms) to no avail.
My space combat loads in about 2000ms

I have been watching the status message on the bot
It shows starting bot, selecting mission, load screen

It must be hung up on detecting that the load screen disappears?

Any tips? Any chance your willing to release the source?

Thanks for the bot! Looking forward ot using it
gthm is offline  
Old   #37
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
The status box (top left corner) indicates its definitely stuck on the loading screen
Mission Now Loading - Waiting for mission to load
gthm is offline  
Old   #38
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 79
Received Thanks: 2
@thephilz and kakaman

sabbitabby, gthm and I have exactly the same problem...
what is in our system different than yours kakaman?
Has it something to do with the windows updates?
I have installed these Updates until 15.06.2011, no newer.
Do i need to update?

I also have these software packages:

- SWTOR German Client
- Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (v. 4.0.30319)
- AutoIt (v.3.3.8.0)
- And these C++ Runtimes
You must register and activate your account in order to view images.
sahnibar is offline  
Old   #39
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Received Thanks: 0
Can we get an update with all the missions selectable even if there are no flight scripts for them? After all we can record our own
dupaman2 is offline  
Old   #40
 
elite*gold: 30
Join Date: May 2006
Posts: 808
Received Thanks: 143
Jemand schon getestet, der deutsch kann und mehr als 100 Beiträge hat?
Vowytz is offline  
Old   #41
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 20
Received Thanks: 1
Hmm hatte was geschrieben ist aber irgendwie nicht mehr da...

Also Deutsch ja 100 beiträge nein

Der bot läuft ohne probleme bis zum loade screen von der missi danach hängt der bot in einer arte load schleife er erkennt nicht an das die missi angefangen hat ,record geht deshalb auch nicht ...

mfg
sabbitabby is offline  
Old   #42
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by sahnibar View Post
I still have the problem
The mission has already begun, but the bot does not begin to steer the ship...
Can someone help me?

I've added this image, so you Can see whats happen

You must register and activate your account in order to view images.
I can immediately see the problem with your image. The bot only works for the English client right now. The image matcher looks at your clock to know when to start, and the English client uses a x:xx format rather than "x Min. xx Sek." that your client uses. And even if the timer was correct, it will still have problems with finishing a mission as it looks for the English 'Accept' button at the end and the 'Leave' button when it fails.

Your choices are either to use the English version, or take your own screenshots for the accept, fail and timers and replace the files in the image directory.
kenshin7 is offline  
Thanks
1 User
Old   #43
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 42
Received Thanks: 0
Ihr müsst neue Screenshots machen wenn ihr einen deutschen Client benutzt. (Accept Button gibts im deutschen nicht, sondern nur Annehmen Button)
Um zu überprüfen ob der Lade screen weg ist sucht der Bot nach einer bestimmten Zeit (rechts oben) davon müsst ihr auch Screens machen. (bei Jabiim gehts bei mir mit einem Screen von 3 Min. 24 Sek. und einer Delay von 6000).


mfG xysoulxy

EDIT: Ok kenshin was faster than me but I uploaded an example for the german clock format (for Jabiim)
xysoulxy is offline  
Old   #44
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 79
Received Thanks: 2
Okey this is really nice to know, so i'll test it with the english client
Thank you

PS: when I tested it I will let you get the information

In Deutsch xD
Also es liegt im Moment noch an der deutschen Version des Clients, ich werde nachert mal versuchen die Bilder zu ersetzen und dann mal schauen, ob das vielleicht klappt.
lg
Sani

//Edit:
*** das stimmt wohl =) aber ich guck mal dass ich neue Bildchen machen kann wenn die Server wieder oben sind. Und dann woll ma das teil doch mal zum laufen bekommen xD
sahnibar is offline  
Old   #45
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 8
Received Thanks: 0
Yop, i have the same problemes of kakaman, just 3 mission in pull-down


triseaux is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Beta player gesucht!!!
Hey, ich suche ein paar beta spieler für meinen minecraft root server 1.1 soweit steht schon ein großteil an gebäuden jedoch suche ich noch 4 beta...
1 Replies - Minecraft Server Advertising
Minecraft 1.7.3 Beta: Not enough space
Hallo! Also, ich habe Minecraft Beta 1.7.3, und benutze den Mod ,,Millionaire´´. In dem Mod bauen ja andere was für dich. Auf dem Schild steht was...
2 Replies - elite*gold Trading
Do The TP Missions And get 2000 TP/Missions
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu OK. i know all of you is understand using fiddler2.. no...
6 Replies - Facebook



All times are GMT +2. The time now is 13:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.