Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rappelz > Rappelz Private Server
You last visited: Today at 07:37

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Help Thread] Please post your questions here.

Reply
 
Old   #2356
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2013
Posts: 72
Received Thanks: 5
Hi, i have a little question and search function don't give me the answer

I have a client of a private server with a background login modify with another picture.
I dump this client thanks to tools on rappelz download center and the author of this tools and many folders appears on my desktop.

I have find the image of the background, i have change the name of one of my pictures and put her in the original folder. But how may i do to put this image in the client, i don't understand at all this.

Thanks for your help

Have a nice day

Kuro



cece1812 is offline  
Old   #2357
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,162
Received Thanks: 1,036
Well this may help...

[HOW-TO]Resourcing For Dummies.

But for some reason the log in screen was the only one I had issues trying to resource with an override image.

Maybe someone else has a better solution because no matter what I did with the log in jpegs and pngs the one in the data.00x file was the one that was always used.

I changed all of the other loading screen images but the log in.


ThunderNikk is offline  
Thanks
1 User
Old   #2358
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 389
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by thndr View Post
Well this may help...

[HOW-TO]Resourcing For Dummies.

But for some reason the log in screen was the only one I had issues trying to resource with an override image.

Maybe someone else has a better solution because no matter what I did with the log in jpegs and pngs the one in the data.00x file was the one that was always used.

I changed all of the other loading screen images but the log in.
It's hash should be :
;UZaKh.=yd3n%4U5g)ob&d8

If it doesn't work try renaming it to this :
yEi.y+Gm{d%HM#x%gh]xoh(x5ED3!_
Strange2010 is offline  
Thanks
2 Users
Old   #2359
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 20
Received Thanks: 1
I updated my server to 8.2 but it says cannot connect to auth server when im in the log in. I dont see where it comes from


Excalibur-Rappelz is offline  
Old   #2360
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 77
Received Thanks: 4
look in your launcher or bat file and take out the part where it says port:1433 thats what was stopping mine from connecting to the login server so maybe it will work for you
opie1225 is offline  
Old   #2361
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 20
Received Thanks: 1
It worked!!! Thx!! Now someone knows how to get the retail working without GameGuard be mean

(Never mind I found it)
Excalibur-Rappelz is offline  
Old   #2362
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 77
Received Thanks: 4
guys im editing the names of items that are named like this....테스트19<번역X> i have changed it in my SQL even dumped the stringresource and put it back in the server resource folder with the hash name !PWS)3rDAd3O'`dU+O}deN which is what i used to re name the npcs and it is english on my side but when friends log in its still the funky ****
opie1225 is offline  
Old   #2363
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,162
Received Thanks: 1,036
Quote:
Originally Posted by opie1225 View Post
i have changed it in my SQL even dumped the stringresource and put it back in the server resource folder with the hash name !PWS)3rDAd3O'`dU+O}deN
The client resource folder is where the overrides go.
ThunderNikk is offline  
Old   #2364
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 77
Received Thanks: 4
i know thndr thats what is confusing me casue thats where i put it lol
the resource folder where the sframe is
opie1225 is offline  
Old   #2365
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,162
Received Thanks: 1,036
I just mentioned the client resource folder because you said you put it in the server resource folder and there is a server resource folder.

Are they starting the game with the correct bat arguments that use the ascii?
ThunderNikk is offline  
Thanks
1 User
Old   #2366
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 77
Received Thanks: 4
that i will have to check, i think they are using a launcher that was poorly made lol
opie1225 is offline  
Old   #2367
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
Hi guys,
it works on my win8 system awesome (epic 8.1), but one problem: i cant save found equipments. after restart the game, all cards, equipments etc not in the inventory and other one show me "empty string" ;( // what do i wrong?
regards
mau4tru is offline  
Old   #2368
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 389
Received Thanks: 289
Quote:
Originally Posted by mau4tru View Post
Hi guys,
it works on my win8 system awesome (epic 8.1), but one problem: i cant save found equipments. after restart the game, all cards, equipments etc not in the inventory and other one show me "empty string" ;( // what do i wrong?
regards
I have never seen such a problem .

What did you change after restarting the game ?
Strange2010 is offline  
Old   #2369
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2013
Posts: 72
Received Thanks: 5
Hi i have three questions if someone can help me :

i want to add this object to my character : 15000 bag<for test> but cannot equip it and i don't find it in the ItemResource database :s is someone have the good code to put this bag plz ?

Then, i have a soucis of lot of loot of useless items, how may i do to delete them for the loot ?

Last question i download the slayer repack rappelz 8.1/8.2, but when i add the arcadia on my sql new arcadia is empty, how may i do to put my sever in 8.1/8.2 ?

Thanks for your help

kuro
cece1812 is offline  
Old   #2370
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
hello Strange2010,
i큩e change nothing after restart.

details:
i have downloaded a client 8.1 from nov 2012. to run it with serverfiles 8.1 (Files8.1_ByAL7roB) i use the origin sframe. gameguard refresh any files and then i can start without problems. i fixed the quick-slot bug. the one problem i have, after restart rappelz, all items, cards in inventory were lost and a "empty string" message in the inventory.

otherwise, if i use the custom sframe, i get a warning: client not running or problem with sframe ...
or the game start but i cant see the mobs ;(

regards


mau4tru is offline  
Reply

Tags
7.4, client, rappelz



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[Helping Topic] 24/7 Helping Services!
stucked on anything while setuping your server? post your problem here and you will get answer as fast as possible better than spamming with posts...
31 Replies - EO PServer Hosting



All times are GMT +1. The time now is 07:37.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.