Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:52

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #6391
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by gooban View Post
my bots suddenly stopped moving now and get kicked for afk. How to fix?
Known issue due a LoL update.

Quote:
Originally Posted by IkironTheShepherd View Post
if u read just a few comments before your post, there are a bunch of people with that same problem. We think is due to the latest little update that came to the client.

Try downloading the LoL folder i put in my latest post and replace the bot's one with it.
Quote:
Originally Posted by IkironTheShepherd View Post
here a link to my working lol folder, it may be rough but u can delete the previous one and use this version
Damn, rewards page still not working...



lomostreet is offline  
Old   #6392
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 17
Received Thanks: 0
Hello guys! I'm looking for someone who could get some bots to level 10 using my refferal link. I would really like to have the twitch and warwick skin. I cannot pay you for it but my main account is Diamond 5 so I could eloboost you and get you into Gold or Platinum very easy. So it's seems a fair trade for such a nice border and morgana skin! PM me if interested!


Dr Mundo is offline  
Old   #6393
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 12
Received Thanks: 0
Do somebody knows why I'm getting this error today?

iamkujah is offline  
Old   #6394
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 6
Received Thanks: 0
Hello guyz. I got problem with firewall. I got dedicated server, but when i'm trying to start bots i'm getting error about firewall. I have disabled firewall and unlocked ports at system firewall. Anyone can help me ?


MoosinPL is offline  
Old   #6395
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by iamkujah View Post
Do somebody knows why I'm getting this error today?

When that happens to me I feel like it's because my Pc is under high load. Check if you don't run out of RAM. Maybe try with fewer bots.

If that doesn't work for you, try searching on google, you can find a lot of topics on that where they suggest updating dx or other things. Maybe you can give a try at their solutions.
lomostreet is offline  
Old   #6396
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 6
Received Thanks: 0
@lomostreet any tip for me ?
MoosinPL is offline  
Old   #6397
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by MoosinPL View Post
@lomostreet any tip for me ?
I didn't have that issue so I don't know what is it about, cab you give more info? Maybe a screen

Try changing connection type to NAT
lomostreet is offline  
Old   #6398
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 11
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by lomostreet View Post
I didn't have that issue so I don't know what is it about, cab you give more info? Maybe a screen

Try changing connection type to NAT
everything is working fine but the bots arent moving, that means the Bot needs an update? or is there any advice or tip that i can do?
K.M.S is offline  
Old   #6399
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by K.M.S View Post
everything is working fine but the bots arent moving, that means the Bot needs an update? or is there any advice or tip that i can do?
Just read a few posts before.
lomostreet is offline  
Old   #6400
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 58
Received Thanks: 1
when i luanch and type my acc i got Login Error : The Login Server Did not respond you may have a connection issue how i fix that problem and my internet connection is good game start normally in main Win
memoyoyo0 is offline  
Old   #6401
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Received Thanks: 6
IE options -> advanced -> Restore to default

does it work?
5+2=7 is offline  
Thanks
1 User
Old   #6402
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 58
Received Thanks: 1
WoW thx 5+2=7 worked
memoyoyo0 is offline  
Old   #6403
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by memoyoyo0 View Post
WoW thx 5+2=7 worked
You mean when do login to http://rewards.euw.leagueoflegends.com/ ?
Do you guys also get "Error: 500"?

It has been down for more than 24h...

Edit:
You can check server issues on this link:
http://status.leagueoflegends.com/#euw

Actual status is: Network Operations – 3:26 AM
We have temporarily disabled Refer-a-Friend due to technical issues. Our apologies for the inconvenience
lomostreet is offline  
Old   #6404
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Received Thanks: 6
yea it sucks that we can't get to this page, i have like 20 accs left in my accounts.txt, i need to register another of my smurf to the the referer-a-friend program to get the key to make new accounts to lvl up, don't wanna do over 100 refs, not worth it
5+2=7 is offline  
Old   #6405
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 58
Received Thanks: 1
Guys i followed the video tell he goes for Scripts Vm i opened clone and in th cmd said cannot found and i opened start vm noting happened notice that i installed Vmware in D not C and i used VM tool it made 2 clones for me but did not start alone like in video and bot did not start like video that part in video i cant understand it anyone can help?


memoyoyo0 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:52.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.