Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:51

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #6376
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 38
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by lomostreet View Post
Make sure you run Host and normal bot from the same folder with same config in all 6 machines. Start host, wait to see message: Waiting for players...
Then open all normal bots and they should join the game.
The bot was working fine for weeks, so I know everything is in the correct folder. I always start the host and wait until it's ready for others to join before I start the other bots to avoid complications. All the other bots say that they have joined the room, but like I said, when I look up the custom game name in the lolclient, it says there is only 5/6 players in lobby. The bot works correctly if I restart the vmware, but only for a couple of games. This issue started to occur yesterday only.



priceh is offline  
Old   #6377
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by priceh View Post
The bot was working fine for weeks, so I know everything is in the correct folder. I always start the host and wait until it's ready for others to join before I start the other bots to avoid complications. All the other bots say that they have joined the room, but like I said, when I look up the custom game name in the lolclient, it says there is only 5/6 players in lobby. The bot works correctly if I restart the vmware, but only for a couple of games. This issue started to occur yesterday only.
When this happens can you check one by one and watch which ID did they join. Sometimes it happens to me that if it takes too long to join the room they autorestart and sometimes open new consoles and log into other accounts and that can mess up.


lomostreet is offline  
Old   #6378
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Received Thanks: 0
I`ve got a problem. When I start the host it says to "Change ******* custom name" why? How can i get i to work
Jiskoo is offline  
Old   #6379
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 112
Received Thanks: 13
Quote:
Originally Posted by Jiskoo View Post
I`ve got a problem. When I start the host it says to "Change ******* custom name" why? How can i get i to work
Change the name of the game in the config of emubot :P?


DarkAwake is offline  
Old   #6380
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by DarkAwake View Post
Change the name of the game in the config of emubot :P?
Nope, it doesnt works...
Jiskoo is offline  
Old   #6381
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by Jiskoo View Post
Nope, it doesnt works...
Change it to a large name so it doesn't already exists.
Set ID to 0.
lomostreet is offline  
Old   #6382
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 58
Received Thanks: 1
I need that Tiny Win anyone know how to get it
memoyoyo0 is offline  
Old   #6383
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
does anyone know the exact date the referal system will change ?
57012 is offline  
Old   #6384
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by memoyoyo0 View Post
I need that Tiny Win anyone know how to get it


Quote:
Originally Posted by 57012 View Post
does anyone know the exact date the referal system will change ?
I think I saw it was till 15 Nov but not sure
lomostreet is offline  
Thanks
1 User
Old   #6385
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
I get this problem sometimes. When the bot tries to load s surtain summoner sometimes it sais that the username/password isnt correct... so it starts again and does that in a loop. I fix it by reseting the accaunts and cutting out that exact accaunt and placing it in the bottom of the list so it just takes annother. But im consurned that it may get stuck once it reatches it again. You think thats a bug or it really is not inputing the right pass or smth
57012 is offline  
Old   #6386
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by 57012 View Post
I get this problem sometimes. When the bot tries to load s surtain summoner sometimes it sais that the username/password isnt correct... so it starts again and does that in a loop. I fix it by reseting the accaunts and cutting out that exact accaunt and placing it in the bottom of the list so it just takes annother. But im consurned that it may get stuck once it reatches it again. You think thats a bug or it really is not inputing the right pass or smth
It doesn't make sense that your login/password are incorrect.
This could happen to you once, if any.
Just check manually if login info is correct and go on.

(supposing they are well formatted)
lomostreet is offline  
Old   #6387
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 38
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by 57012 View Post
I get this problem sometimes. When the bot tries to load s surtain summoner sometimes it sais that the username/password isnt correct... so it starts again and does that in a loop. I fix it by reseting the accaunts and cutting out that exact accaunt and placing it in the bottom of the list so it just takes annother. But im consurned that it may get stuck once it reatches it again. You think thats a bug or it really is not inputing the right pass or smth
check if there is a space (blank) after the password, if yes, remove it
5+2=7 is offline  
Old   #6388
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 8
Received Thanks: 1
How do I get referral link ? I get this error.
Code:
· Error: 500 ·
Something’s gone hextechnically wrong.
Maintenance golems are working to exterminate the problem.

Please help me
RomanuOnline2 is offline  
Old   #6389
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 120
Received Thanks: 44
Quote:
Originally Posted by RomanuOnline2 View Post
How do I get referral link ? I get this error.
Code:
· Error: 500 ·
Something’s gone hextechnically wrong.
Maintenance golems are working to exterminate the problem.

Please help me
Referral web site is lately a lot of time down. I belive you need this site to work in order to get your referral ID. Just keep trying until it works
lomostreet is offline  
Old   #6390
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 46
Received Thanks: 8
my bots suddenly stopped moving now and get kicked for afk. How to fix?


gooban is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:51.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.