Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 16:12

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #7141
 
elite*gold: 2
Join Date: Jun 2008
Posts: 446
Received Thanks: 55
Full setup master vm

PART1--->
PART2--->



kbum is offline  
Old   #7142
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2009
Posts: 96
Received Thanks: 14
@kbum can i maybe add you in skype and you help me to fixe my problem?


geheimerbauer is offline  
Old   #7143
 
elite*gold: 2
Join Date: Jun 2008
Posts: 446
Received Thanks: 55
Quote:
Originally Posted by geheimerbauer View Post
@kbum can i maybe add you in skype and you help me to fixe my problem?
ofc only eat my dinner and im online on skype
kbum is offline  
Thanks
2 Users
Old   #7144
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 6
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by kbum View Post
Full setup master vm

PART1--->
PART2--->
Thanks bro


infofast83 is offline  
Old   #7145
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 20
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by memoyoyo0 View Post
it worked for me aftre
-Deleted the old bot folder and made new one
-And i update Lol in the vm machine like math99
and it worked really i dont know the reason for this problem so try to Do anything maybe it work maybe rest your IE setting
Quote:
Originally Posted by Delta2010 View Post
I've got the same problem , any solution??

i have this problem in new update anyone have solution for it?

NOT WORKING !
Delta2010 is offline  
Old   #7146
 
elite*gold: 2
Join Date: Jun 2008
Posts: 446
Received Thanks: 55
Quote:
Originally Posted by Delta2010 View Post

i have this problem in new update anyone have solution for it?

NOT WORKING !
I think you update on new update your league client after patch 5.1 . Now bot emu dont working for you. Download my lol klient i upload it 1 day ago and all working perfect.
kbum is offline  
Old   #7147
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2014
Posts: 136
Received Thanks: 0
I got a prob when I try doing refs on EUW it works fine when I try NA it says riot server un available pls help

Update if I change the account high level to 15, would it still work? and is there any way for the accounts txt to change by itself soI don't have to do it?
Jinxbot is offline  
Old   #7148
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 39
Received Thanks: 5
im only one the bot stopped working? stay on this part "joined to room".
Nuno Botelho is offline  
Thanks
1 User
Old   #7149
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2014
Posts: 136
Received Thanks: 0
Yeah same is happing for me, my bot just stopped working few mins ago

UPDATE::: I fixed by putting new accounts in
Jinxbot is offline  
Old   #7150
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 26
Received Thanks: 3
i got a problem.. when i try to log into league of legends i get: the server login did not respond. do anyone know how to fix this. it works on my computer but not on my VMWARE thingy. any help will be appreciated
DrGlaDer is offline  
Old   #7151
 
elite*gold: 2
Join Date: Jun 2008
Posts: 446
Received Thanks: 55
Quote:
Originally Posted by DrGlaDer View Post
i got a problem.. when i try to log into league of legends i get: the server login did not respond. do anyone know how to fix this. it works on my computer but not on my VMWARE thingy. any help will be appreciated
check on vm's how option do you have (network adapter) on settings vm's - must have NAT - dont use bridged he is so slow and some times you can have some error
kbum is offline  
Old   #7152
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 39
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by Jinxbot View Post
Yeah same is happing for me, my bot just stopped working few mins ago

UPDATE::: I fixed by putting new accounts in
yea i fix it but when i wake up still no working again. never happens before. but now i got this working
Nuno Botelho is offline  
Old   #7153
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Received Thanks: 0
Hello guys, i searched hard and i didn't found anything about my problem...

When i started my 6 VM all working nice but i go to sleep and always when i wake up i see the same problem... client disconeted, wasted all time to conect to server, no internet... and all client buggueds... if like work like 1 o 2 hours and then the bug appear... some idea?
Thank you and sorry for my bad english ;P
COMAND3R1 is offline  
Old   #7154
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 26
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by kbum View Post
check on vm's how option do you have (network adapter) on settings vm's - must have NAT - dont use bridged he is so slow and some times you can have some error
np i got it too work. it was something with internet explorer;p
DrGlaDer is offline  
Old   #7155
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
how can i use this using the least cpu/ram possible? it seems like my pc cant handle it anymore O.o


xlapeiro is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 16:12.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.