Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 12:56

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #2836
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 576
Received Thanks: 35
Anyone can help me ? I'm french so i don't understand all on this post but i just have 1 question : Is the bot still working or not ?



Gold Kinder is offline  
Old   #2837
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by milfer322 View Post
Error: (Wrapped: Failed request execution for DistributedWriteBehindStats servic
e on Member(Id=69, Timestamp=2014-05-21 21:23:52.968, Address=10.20.70.87:8015,
MachineId=53584, Location=site:,machine:laxeucache8,process:22884,m ember:laxeuca
che8-4, Role=RiotgamesCoherenceBootstrapper) (Wrapped: Failed to load keys="Conv
erterCollection{PlayerStatSeasonableKey(userId=210 947992, season=3)}") org.hiber
nate.exception.GenericJDBCException: Cannot open connection) org.hibernate.excep
tion.GenericJDBCException: Cannot open connection
Creating player...
Successfully created player
Error: (Wrapped: Failed request execution for DistributedWriteBehindStats servic
e on Member(Id=69, Timestamp=2014-05-21 21:23:52.968, Address=10.20.70.87:8015,
MachineId=53584, Location=site:,machine:laxeucache8,process:22884,m ember:laxeuca
che8-4, Role=RiotgamesCoherenceBootstrapper) (Wrapped: Failed to load keys="Conv
erterCollection{PlayerStatSeasonableKey(userId=210 947992, season=3)}") org.hiber
nate.exception.GenericJDBCException: Cannot open connection) org.hibernate.excep
tion.GenericJDBCException: Cannot open connection
Creating player...
Successfully created player

the same problem

=\
I had this problem 2, but when I run bot straight from the bot folder I dont get this eror.
Dont use shourtcut on desktop go to your bot folder.


koxolino is offline  
Old   #2838

 
elite*gold: 37
The Black Market: 329/0/1
Join Date: May 2012
Posts: 1,756
Received Thanks: 247
Quote:
Originally Posted by FraRef View Post
SSD Samsung EVO and 380mb RAM for each VM.

With this setup i have held active 20 VM's for 4 months.
Now with Emub0t i have only 10 VM's. did not think the problem is the RAM.
Yup it is. I had the same problem tried it with 382mb RAM. 2-3 Bots go ingame rest crash

Quote:
Originally Posted by Gold Kinder View Post
Anyone can help me ? I'm french so i don't understand all on this post but i just have 1 question : Is the bot still working or not ?
Yes its still working but with issues since Patch 4.8
ExiizZ is offline  
Thanks
1 User
Old   #2839
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 576
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by ExiizZ View Post
Yup it is. I had the same problem tried it with 382mb RAM. 2-3 Bots go ingame rest crash



Yes its still working but with issues since Patch 4.8
Thanks bro


Gold Kinder is offline  
Old   #2840
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 266
Received Thanks: 13
Quote:
Originally Posted by ExiizZ View Post
Yup it is. I had the same problem tried it with 382mb RAM. 2-3 Bots go ingame rest crash

Its not about the ram maybe u are giving the bots fps limit less than 10 in dxtory? I used to give 8 fps limit with 256 mb ram and its work and than had issues. gave 10 and its work like a charm.

-------------------

I got a question ,
I have i7 4770k on my pc with Oc geniue open so its 4ghz atm .
32 ram and 240 ssd .
windows 8.1

When I run the bots with dxtory ingame the cpu goes around 80~100%
(Ingame not inloading ) .
Some1 have any idea what can cause that? b4 that on win7 it has around 20~40% cpu usage ingame .
EasyRefs.net is offline  
Old   #2841
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 11
Received Thanks: 0
can i run 18 vms with i5 4670k and 16gb ram on hdd?
zathric is offline  
Old   #2842

 
elite*gold: 37
The Black Market: 329/0/1
Join Date: May 2012
Posts: 1,756
Received Thanks: 247
Quote:
Originally Posted by BestAccounts View Post
Its not about the ram maybe u are giving the bots fps limit less than 10 in dxtory? I used to give 8 fps limit with 256 mb ram and its work and than had issues. gave 10 and its work like a charm.

-------------------

I got a question ,
I have i7 4770k on my pc with Oc geniue open so its 4ghz atm .
32 ram and 240 ssd .
windows 8.1

When I run the bots with dxtory ingame the cpu goes around 80~100%
(Ingame not inloading ) .
Some1 have any idea what can cause that? b4 that on win7 it has around 20~40% cpu usage ingame .
Patch 4.8 Bro

Tomorrow Patch 4.9 will be available and everyone hopes it will fix that CPU drain.

Quote:
Originally Posted by zathric View Post
can i run 18 vms with i5 4670k and 16gb ram on hdd?
Yes but with hard laggs and slow loading windows. With SSD no problem
ExiizZ is offline  
Old   #2843
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 105
Received Thanks: 0
Hey
Two problems
1.some of bots going afk
2.ive just installed windows 8.1 64Bit RTM (btw is someone can send me activator it would be highly appriciated.) anyways i run 5 vm's + the "host" using Dxtory set to 10 fps limit
and it still lags and few minutes ago my whole pc froze and i had to restart the pc...
specs:
Intel core i3-3240 CPU 3.40 @ 3.40
Invidia Geforce GTX650 2GB
8GB RAM
500GB HDD
Help me please!!!
ItzCookiez is offline  
Old   #2844
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 54
Received Thanks: 2
I think i know the problem of being stuck at Defeat / victory or player 5/6

i my case i to run the bot with 2-3 Hosts 6 bots each host so maybe the account list is had the same account in there you need to check properly by open a notepad and Ctrl + F and find the account hope its solve


anyone want me to help you guys about getting AFK in game ? i got a LUA source code but you need to download BOL
Teemo_ is offline  
Old   #2845
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Teemo_ View Post
I think i know the problem of being stuck at Defeat / victory or player 5/6

i my case i to run the bot with 2-3 Hosts 6 bots each host so maybe the account list is had the same account in there you need to check properly by open a notepad and Ctrl + F and find the account hope its solve


anyone want me to help you guys about getting AFK in game ? i got a LUA source code but you need to download BOL
That fixed it for me, as well as running EmuB0T as administrator. Hopefully the next patch can reduce the cpu usage.
samxkim is offline  
Old   #2846
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 19
Received Thanks: 0
is there a new bot for patch 4.9 or is it the same one with just a patch?
(im kinda new as you can probably tell)
brass523 is offline  
Old   #2847
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2014
Posts: 68
Received Thanks: 2
For reason do you know how to make it work on non wireless internet... Every time I connect ist disconnects my net from my Ethernet cable
justmadeit96 is offline  
Old   #2848
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 161
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by justmadeit96 View Post
For reason do you know how to make it work on non wireless internet... Every time I connect ist disconnects my net from my Ethernet cable
there is something in your Network then try to clean malware and scan your Network cuz i use Ethernet also not wireless and the bot have been stable for like 2 weeks now with no issues !

#BOTNOTWORKING
after 4.9 patch bot is not working waiting for update !
conandoyle is offline  
Old   #2849
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2012
Posts: 36
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by justmadeit96 View Post
For reason do you know how to make it work on non wireless internet... Every time I connect ist disconnects my net from my Ethernet cable
are you using NAT or Bridged in your VMs? if you're using NAT change it to Bridged
bringthehell is offline  
Old   #2850
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 66
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by justmadeit96 View Post
For reason do you know how to make it work on non wireless internet... Every time I connect ist disconnects my net from my Ethernet cable
do you need use this "vmnetcfg.exe" i in the folder vmware and select you internet conection you want use in vmware.


milfer322 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 12:56.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.