Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Diablo 3 > Diablo 3 Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 05:27

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Language fix - VM(Routing) solution (Error 81-84)

Closed Thread
 
Old   #16
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 183
Received Thanks: 20
after the "add route" thing my d3 cant connect to any server, it says I should check my internet connection or something...
after rebooting it works again.
just changed the mask from 255.255.255.255 to 255.255.255.0 and added the IP adress of my network adapter behind.
is that right? oO



gr1nch1985 is offline  
Old   #17
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 18
Received Thanks: 37
Quote:
Originally Posted by gr1nch1985 View Post
after the "add route" thing my d3 cant connect to any server, it says I should check my internet connection or something...
after rebooting it works again.
just changed the mask from 255.255.255.255 to 255.255.255.0 and added the IP adress of my network adapter behind.
is that right? oO
Read the tutorial and the first posts to be sure which IP you've to enter.
You don't have to change the mask. 255.255.255.255 means that only the IP (80.239.208.193) of this rule will be routed, not a network like 80.239.208.x.


BlehMe is offline  
Old   #18
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 307
Received Thanks: 27
uhm i have 3 ru clients i run all 3 togehter did i do this solution for every client?
shuuky is offline  
Old   #19
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 18
Received Thanks: 37
Quote:
Originally Posted by shuuky View Post
uhm i have 3 ru clients i run all 3 togehter did i do this solution for every client?
Added a new version which routes via the private network, then you only have to add the route at the specific pc to the VM.


BlehMe is offline  
Old   #20
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 307
Received Thanks: 27
ty
shuuky is offline  
Old   #21
 
elite*gold: 90
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Received Thanks: 2
ty BlehMe, but could you post the root password so one could check the system if he wants to
and if you are going to build a new version you could lower or disable the GRUB timeout
novaforce is offline  
Old   #22
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Received Thanks: 0
Just in case somebody will have the same problem like me. I need to change original IP address of the login server from 80.239.208.193 to 12.130.244.193 (in route command) and it works perfectly. Thank you!
droh99 is offline  
Old   #23
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Received Thanks: 0
Funktioniert diese Methode auch mit einem MAC ? Habe VM schon installiert , nur wie gebe ich die route Befehle am MAC ein ? Geht das vielleicht über Terminal ?

This method works well with a MAC? VM had been installed, but how do I enter the route commands on Mac? Is that perhaps terminal?

So ich habe es rausgefunden .
Die route Befehle muß man im Terminal eingeben :
sudo route add 80.239.208.193 <ip of the VM (eth0)>

Jetzt läuft es !

That's how I found out there.
The route commands must be entered in the terminal:
sudo route add 80.239.208.193 <ip of the VM (eth0)>

Now it works!
Helm2000 is offline  
Old   #24

 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 479
Received Thanks: 89
What is wrong ? need help :-)

You must register and activate your account in order to view images.

EDIT: I`am an idiot ^^

i got the solution *gG* i work with network protection aka MAC Filter :-) and after i put the VM MAC in my router everything was fine :-)

THANKS :-)
Wurmi is offline  
Old   #25
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 108
Received Thanks: 9
thanks - working fine
Flat is offline  
Old   #26
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Received Thanks: 4
something isn't working for me, i guess this method requires a router? i don't have one, because i have fiber plugged directly into my computer. as soon as i add route my connection stops working
random_noob is offline  
Old   #27
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
You must register and activate your account in order to view images.

Don't work for me
I think my error is in the network option.. I don't have your options in bridge menu.
Or i have to select other options?
However, thanks and great job dude!
p.s. sorry for my bad english.
p.p.s but is way better than my russian. that's why i'm here
Fool Jester is offline  
Old   #28
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 32
Received Thanks: 8
hey BlehMe schöne Sache ich bin echt erstaunt das du das so schnell so gut hinbekommen hast. Danke das du TinyCore Linux wie von mir vorgeschlagen benutzt hast . Schöne Sache . Schau mir dann mal dein Python script an und danke für die VM. Echt netter Zug.

grüße

Edit://

Bleh Me es könnte sein das man für die verschiedene Sprachen, andere Routen einstellen muss, da die offiziellen Login Server verschieden sind. Ansonsten echt schön gemacht

Edit2://

Blizzard fragt alle 30 Min nach Client Code könnte passieren das man nach dem Login rausfliegt Aber noch nicht getestet

Edit3://

Funktioniert alles Perfekt! Erste Lösung die wohl UD ist. Danke dir ( P.S: nein man fliegt nicht nach 30 min ausm Game) Good Job!
yehowah is offline  
Old   #29
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Received Thanks: 0
Vielen Dank - funktioniert PERFEKT! Du hattest einen Haufen Arbeit damit und stellst es kostenfrei hier rein - RESPEKT. Würd dir gerne ein Bier zahlen
Backdraft2222 is offline  
Old   #30
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 18
Received Thanks: 37
Quote:
Originally Posted by Backdraft2222 View Post
Würd dir gerne ein Bier zahlen
Momentan bin ich in Zuerich, das kommende Wochenende in Stuttgart und ab Montag wieder in Hamburg - vielleicht laesst sich da etwas einrichten


BlehMe is offline  
Closed Thread

Tags
d3 language route blehme



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
c9 error solution ?
Ok so i have a lan game server runing i wanna make it wan -i have a modem -no-ip 4 my DNS -SR server running (LAN IP ) -ports oppen ...
4 Replies - SRO PServer Ask the Experts
Name in use error. No solution
I have just made a new server and i have come across a name in use error whenever trying to make a toon. This is the ONLY bug im experiencing this is...
3 Replies - Shaiya Private Server
Error C9 trying everything... Who knows the solution?
I have the problem of the C9... because not know I opened all the ports in the same pc and the router Pic 1# Port Open " PC " ...
5 Replies - SRO PServer Ask the Experts
Need solution for bot error. please help me.
Heya. I lost hope. Recently, I purchased HoLy bot for SWSRO 2 server. Bought it, everything works fine, a couple of days ago, I wasn't able to...
0 Replies - SRO PServer Ask the Experts
Critical Error (F*C*1nG) error - Solution WIN7???
why THE HELL in windows 7 this error is so idiot?? in other OS you get critical error, relog and its ok... but in win7, its fucking...
1 Replies - RF Online



All times are GMT +1. The time now is 05:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.