Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 06:38

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 06/20/2010, 17:29   #496
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Received Thanks: 0
It is working Thanks
alecto35 is offline  
Old 06/20/2010, 17:41   #497
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
here thats my ******* problem
The_WuRst is offline  
Old 06/20/2010, 17:44   #498
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 373
Received Thanks: 62
Quote:
Originally Posted by The_WuRst View Post
here thats my ******* problem
install the patch again
thieef is offline  
Old 06/20/2010, 17:47   #499
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 128
Received Thanks: 7
Quote:
Originally Posted by The_WuRst View Post
here thats my ******* problem
omg.. u have to start the loader first!!
adutas is offline  
Old 06/20/2010, 17:54   #500
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
@The_Wurst: Download the Media.pk2 from the first post.
Darkness™ is offline  
Old 06/20/2010, 17:59   #501
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2007
Posts: 62
Received Thanks: 9
when i get online and start the bot
i become the message ,,invalid target"
in ,,a" are the autoselect but he doesnt use ist, he just use walk/run ?!
is there any way to fix it?
CaPpA is offline  
Old 06/20/2010, 18:04   #502
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 97
Received Thanks: 18
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
@The_Wurst: Download the Media.pk2 from the first post.
Now I get an error I haven't got before, It just don't work!

I'm playing the old server ZSZC, After the patch today it was working good but today when i login the server my bot doesn't recognize my HP/MP etc... It just loads the character's nickname and everything is a0% in the cpanel of the bot.

Is like bot isn't connecting fine with media. I am using your media from this thread so...

Any clue?
mkz14 is offline  
Old 06/20/2010, 18:32   #503
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
maybe you have an attack pet ?
or a quests ?
Darkness™ is offline  
Old 06/20/2010, 18:36   #504
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2007
Posts: 62
Received Thanks: 9
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
maybe you have an attack pet ?
or a quests ?
^no nothing
he says all the time ,,invalid target"
he dont use autoselect :/
CaPpA is offline  
Old 06/20/2010, 18:36   #505
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
ok i will try it ty^^
The_WuRst is offline  
Old 06/20/2010, 18:43   #506
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 97
Received Thanks: 18
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
maybe you have an attack pet ?
or a quests ?
Nope, I don't, all of them are @ sotrage
mkz14 is offline  
Old 06/20/2010, 19:22   #507
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Received Thanks: 0
is the grap pet not work with db-bot
is there any way to make it work
menaserry is offline  
Old 06/20/2010, 20:10   #508
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 21
Received Thanks: 1
After the bot attacks a monster it stops for a bit.. there's a sentence thats being spammed on the message box bottom right
" The item cannot be used together or the skill is already being used" Any help.. so that the bot attacks right away? after picking up gold of course. thnxx
NVM. its the radius lol.
gunboiixx is offline  
Old 06/20/2010, 20:22   #509
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
my bot works ty much^^
The_WuRst is offline  
Old 06/20/2010, 20:55   #510
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Weaponx12 View Post
Someone can help me ? I get dc everytime when I start to buff ? Any solutions ? ...
So hmmm ?
Edit : Fixed it =)
Weaponx12 is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 06:38.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.