Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 06:31

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 06/20/2010, 03:47   #466
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
@zojcikas: ALREADY TOLD YOU! RE-EXTRACT THE db Bot.exe
is not working .. i have the same problem and i re-extract the bot like 100 times and it doesnt work
wOkeN is offline  
Old 06/20/2010, 05:51   #467
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 373
Received Thanks: 62
it works for me like a piece of cake when i installed the patch again with ur OLD media ! i dunno why people have problems
thieef is offline  
Old 06/20/2010, 06:29   #468
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
don't help me the RE-EXTRACT
zojcikas is offline  
Old 06/20/2010, 08:10   #469
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 99
Received Thanks: 8
i made my bot , finaly >.< thanks darkness
masakrer2 is offline  
Old 06/20/2010, 08:26   #470
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 28
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by s3nsitvity View Post
hey,

when i logedd in.. my bot was freezed... the x,y cordinates errored..


but only with my caracter.. i try whit my friends caracter and then works...

what's the problem? pls help me ...
somebody can help me?
s3nsitvity is offline  
Old 06/20/2010, 08:50   #471
 
elite*gold: 38
Join Date: Jun 2009
Posts: 237
Received Thanks: 11
Thanks to Darkness, my bot works fine again, without reextracting bot or game ^^ only try with new media and all works finde! THX!
vampyr11 is offline  
Old 06/20/2010, 09:25   #472
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 62
Received Thanks: 8
Working fine , just reinstalled the sro client and bot directory , and now working without any problem
zygisss123 is offline  
Old 06/20/2010, 09:58   #473
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
Quote:
Originally Posted by s3nsitvity View Post
somebody can help me?
maybe you have an quest ?

cancel all quest.
put all ur items on storage.
delete silkcfg.dat from the zszc folder.
Darkness™ is offline  
Old 06/20/2010, 10:22   #474
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 8
Received Thanks: 0
Somebody can help me ?
Teh i try tu turn on bot : him drop my error:Please Execute the "Silkroad.exe."
frnze is offline  
Old 06/20/2010, 10:26   #475
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 28
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
maybe you have an quest ?

cancel all quest.
put all ur items on storage.
delete silkcfg.dat from the zszc folder.
ohh .. fine thanks

no quest for bot? 0.o
s3nsitvity is offline  
Old 06/20/2010, 10:46   #476
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
Quote:
Originally Posted by frnze View Post
Somebody can help me ?
Teh i try tu turn on bot : him drop my error:Please Execute the "Silkroad.exe."
use the *** damm SRO-DB: ZSZC LOADER!!
Darkness™ is offline  
Old 06/20/2010, 11:29   #477
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 128
Received Thanks: 7
just a question.. is that possible to use agbot with ZSZC?
adutas is offline  
Old 06/20/2010, 11:33   #478
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 8
Received Thanks: 0
Now I start sro but him luck like stuck ,ir what pic. Silkroad online ,like loading....
frnze is offline  
Old 06/20/2010, 11:48   #479
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 240
Received Thanks: 14
hi i have a problem......i dc every 5-10mins after entering the game with sro-db bot....anyone have any solutions to that?
thanks
rikun123 is offline  
Old 06/20/2010, 12:10   #480
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 755
Received Thanks: 149
Please, i need help =S ! it's a little bug but that's **** -.- !

0MAXOU0 is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 06:31.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.