Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 05:35

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 06/20/2010, 12:16   #481
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Received Thanks: 0
zx

i get this error
Attached Images
File Type: jpg naamloos213.jpg (15.5 KB, 27 views)
mark414141 is offline  
Old 06/20/2010, 14:11   #482
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Received Thanks: 0
Someone can help me ? I get dc everytime when I start to buff ? Any solutions ? ...
Weaponx12 is offline  
Old 06/20/2010, 15:05   #483
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 97
Received Thanks: 18
**** my problem is when I connect to the server, DB-Bot doesn't connects like it should, It doesn't even use pots>_>
mkz14 is offline  
Old 06/20/2010, 15:23   #484
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 2
Received Thanks: 0
SRO DB FULL OF VIRUS



DO NOT USE THIS, THERE IS A TROJAN IN IT !
Kythus is offline  
Old 06/20/2010, 15:31   #485
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 62
Received Thanks: 8
everyone who gets dc every 5min or while buffing your char. I suppose i found the source for this thing. Its the proccess patcher who makes dc.
I tried a couple of times connecting without that progress patcher and it worked fine, but when i applied that patcher i get dc. I assume that is the source for this problem. So is there any way to make zszc client no dc without the proccess patcher?
zygisss123 is offline  
Old 06/20/2010, 16:13   #486
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
WTF I GOT ALL TIME THE SAME ERROR PLEASE HELP!
when i open the bot on second way...



pls help
The_WuRst is offline  
Old 06/20/2010, 16:16   #487
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 62
Received Thanks: 8
Quote:
Originally Posted by The_WuRst View Post
WTF I GOT ALL TIME THE SAME ERROR PLEASE HELP!
when i open the bot on second way...

well first tell us what is the error and then we will see if we can help you mate
zygisss123 is offline  
Old 06/20/2010, 16:22   #488
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 128
Received Thanks: 7
Quote:
Originally Posted by The_WuRst View Post
WTF I GOT ALL TIME THE SAME ERROR PLEASE HELP!
when i open the bot on second way...



pls help
I guess u didnt install the patch! What's ur client version? check if its 1,675!
adutas is offline  
Old 06/20/2010, 16:25   #489
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 62
Received Thanks: 8
adutas do you still get dc?
zygisss123 is offline  
Old 06/20/2010, 16:31   #490
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 97
Received Thanks: 18
Could you please post the steps you got to follow after the patching with a media.pk2 which was working right before applying it? (the patch)
mkz14 is offline  
Old 06/20/2010, 16:31   #491
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 128
Received Thanks: 7
Quote:
Originally Posted by zygisss123 View Post
adutas do you still get dc?
nope, i guess there were just some other problems.. maybe the internet connection or maybe some server problems on ZSZC, everything is fine now
adutas is offline  
Old 06/20/2010, 16:38   #492
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 62
Received Thanks: 8
Quote:
Originally Posted by adutas View Post
nope, i guess there were just some other problems.. maybe the internet connection or maybe some server problems on ZSZC, everything is fine now
so you still use that proccess patcher and it works fine?
zygisss123 is offline  
Old 06/20/2010, 16:48   #493
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by adutas View Post
I guess u didnt install the patch! What's ur client version? check if its 1,675!


yes i have the patch... all is new... but donīt work >.<
The_WuRst is offline  
Old 06/20/2010, 17:11   #494
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 128
Received Thanks: 7
Quote:
Originally Posted by zygisss123 View Post
so you still use that proccess patcher and it works fine?
i dont use any process patcher. what is that? and whatfor.. oO i open the loader, proxy and then the bot from secundary folder (2nd way to run the bot)
adutas is offline  
Old 06/20/2010, 17:21   #495
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 62
Received Thanks: 8
Quote:
Originally Posted by adutas View Post
i dont use any process patcher. what is that? and whatfor.. oO i open the loader, proxy and then the bot from secundary folder (2nd way to run the bot)
but when i do so i get dc as if the cleint was without no-dc patch when trying to log in
zygisss123 is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 05:35.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.