Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 12:50

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #1996
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 9
Received Thanks: 0
Can i paste more than 1 account to account.txt ?



Hexik is offline  
Old   #1997
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 67
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Hexik View Post
Can i paste more than 1 account to account.txt ?
yes


dusa97 is offline  
Old   #1998
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by xPaultje View Post
I got the bot up and running on microxp
How did you set up xp? I couldnt get the bot to work on XP.

Quote:
Originally Posted by dusa97 View Post
yes
What would it do exactly?
emreka is offline  
Old   #1999
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 105
Received Thanks: 1
Cann someone explains me how to do the settings on Windows 7 | 32-bit? Got already the bot and the programm but i fail with the settings... Would pref Skype ^^


Tyan Lee is offline  
Old   #2000
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 6
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Tyan Lee View Post
Cann someone explains me how to do the settings on Windows 7 | 32-bit? Got already the bot and the programm but i fail with the settings... Would pref Skype ^^
add me on skype "dragonica1223" i wont help you for free ^^
pecex is offline  
Old   #2001
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
I have a little tip for everyone who's vm started to be laggy after using few times. If u have HDD just defrag virtual machine's drives. It helped me a lot.
sunshuke is offline  
Old   #2002
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 5
Received Thanks: 0
Hello, i need help per Teamviewer, we can write in Skype.. nothing works i think im to stupid for this, dont have a Tiny7 Picture - cant regi. in the ghostlol page, write your Skype if u want to help me.
xTorox is offline  
Old   #2003
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 43
Received Thanks: 3
hey, there is one problem when i start with f1 the play button didn't clicked
sry for bad english
sahsahrourou is offline  
Old   #2004
 
elite*gold: 7
Join Date: Jan 2010
Posts: 168
Received Thanks: 4
Got a bit of a problem with this doh. all vm's are working bot starts/join games as it should.

However the bot stands AFK in pool every match and getting dc'ed becouse of inactivity.

Using 1024x768 1gb ram win7 tiny ( SSD )

hud everything is at 100%.
graphic low
VooR is offline  
Old   #2005
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by VooR View Post
Got a bit of a problem with this doh. all vm's are working bot starts/join games as it should.

However the bot stands AFK in pool every match and getting dc'ed becouse of inactivity.

Using 1024x768 1gb ram win7 tiny ( SSD )

hud everything is at 100%.
graphic low
It happened to me when using 7 bots. PC too slow.
I switched to 5 and assigned 2gb to each in order for it to work.
mistermister2 is offline  
Old   #2006
 
elite*gold: 7
Join Date: Jan 2010
Posts: 168
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by mistermister2 View Post
It happened to me when using 7 bots. PC too slow.
I switched to 5 and assigned 2gb to each in order for it to work.
using Intel i5 4670k ssd, 8b ram total. and running 5 vms


Any other suggestion? Seen in this post that ppl even using 256mb ram and made it working.
VooR is offline  
Old   #2007
 
elite*gold: 2
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,387
Received Thanks: 92
At me it doesnt works, nothing do when i press F1.
W3b3er is offline  
Old   #2008
 
elite*gold: 7
Join Date: Jan 2010
Posts: 168
Received Thanks: 4
i just start monitor then the bot and its start by it self everything works except the bots isnt doing anything and getting dc by inactivity in pool
VooR is offline  
Old   #2009
 
elite*gold: 2
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,387
Received Thanks: 92
Quote:
Originally Posted by VooR View Post
i just start monitor then the bot and its start by it self everything works except the bots isnt doing anything and getting dc by inactivity in pool
At me the bot starts and then I press on "Start" and then the mouse moves to the login and write in all and login. Then Mouse only moves from the League of Legends Icon to the mid of the programm and that in a loop.

Anybody knows help?
W3b3er is offline  
Old   #2010
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Hello I have a problem on login screen where bot types account as login (file account.txt is filled correctly).
Does anyone know how to solve that?


JechanKAPOWer is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 12:50.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.