Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 04:28

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #2026
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
I can't make the host capture anything no matter what i do. Copied the config file, set hud to 100, camera is always locked, 1024x768 fullscreen and so on but nothing happens, he just walks a little and never captures anything. I tried both WinXP and 7, even tried to set the host to another pc with no VMs but it didn't solve the problem.



jupitelthunder is offline  
Old   #2027
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by jupitelthunder View Post
I can't make the host capture anything no matter what i do. Copied the config file, set hud to 100, camera is always locked, 1024x768 fullscreen and so on but nothing happens, he just walks a little and never captures anything. I tried both WinXP and 7, even tried to set the host to another pc with no VMs but it didn't solve the problem.
You've disabled ClearType?


mistermister2 is offline  
Old   #2028
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,082
Received Thanks: 123
Someone need help to set this bot up?
Feel free to contact me!
compLexity* is offline  
Old   #2029
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by mistermister2 View Post
You've disabled ClearType?
Forgot to mention it in my previous post but yes, i disabled cleartype.


jupitelthunder is offline  
Old   #2030
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 8
Received Thanks: 0
Good Morning,
Lol just have Ghost installed but I get the problem that the games are too fast no EXP has anyone the error? How can I fix the contrast, there are what?
Thanks in advance for the answer
Ronax2011 is offline  
Old   #2031
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Received Thanks: 0
Hey! When i run 5 LoL my CPU is on 95%+, i have this CPU: INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155. Can i lower this value somehow?
KaspR is offline  
Old   #2032
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 71
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by TrevisAgena View Post
Is it possible to run only 1 bot or 2? My computer sucks and cant run 5 bots
yes and no. u need someone else, that also just run 2-3 bots.
with 5 bots in total u will be able to ghostbot

all u need is someone else, that u can share a created game. one of u is the host and the others just join the game!

Quote:
Originally Posted by Val_974 View Post
Not more than 5 with only 8GB ram
lol?

i have a AMD Phenom II X4 965 with just 4 GB RAM and im running 5 bots without any problems for almost a week now

win7tiny with 256MB RAM each workstation. its working perfectly!

with 8GB RAM i will be able run also 2x5bots
lordprotector is offline  
Old   #2033
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by KaspR View Post
Hey! When i run 5 LoL my CPU is on 95%+, i have this CPU: INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155. Can i lower this value somehow?

I'm working on a fix for this right now with Hypervisor. I'll let you know if I find anything worth sharing. My only advice for now is go to task manager, right click your VM clients and set affinity so that your clients are eating all your CPUs ( dedicate 1-2 CPUs total to VMware and leave the rest unchecked ). You are essentially letting your computer feed ALL your resources to VMware so you have to set a limit. Not just with RAM but with your CPU usage.
I've noticed that using VM player to run bots takes less resources than Workstation to run bots so give that a shot too.

If everyone pitches in, we can find a solution to really cut down this CPU usage problem we all share.
mistermister2 is offline  
Thanks
1 User
Old   #2034
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by lordprotector View Post

i have a AMD Phenom II X4 965 with just 4 GB RAM and im running 5 bots without any problems for almost a week now

win7tiny with 256MB RAM each workstation. its working perfectly!

with 8GB RAM i will be able run also 2x5bots
how can you do that i have 8GB and i barely can do 5 bots. help me pls you can add me on skype to teach me?
hesokayam is offline  
Old   #2035
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,082
Received Thanks: 123
Quote:
Originally Posted by hesokayam View Post
how can you do that i have 8GB and i barely can do 5 bots. help me pls you can add me on skype to teach me?
this works only if you accept that the game loads very slowly.
if you have a ssd, this is enough ram the system needs for using the bot
compLexity* is offline  
Old   #2036
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by compLexity* View Post
this works only if you accept that the game loads very slowly.
if you have a ssd, this is enough ram the system needs for using the bot
the game already loads very slow for me :s
i can only have 256 of ram with an ssd?

my specs are i7-2670QM cpu@2.20GHz
Gforce 525M 2GB
8GB ram

am i doing a bad setup on the bot or my machine does not do more?
hesokayam is offline  
Old   #2037
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 8
Received Thanks: 0
Okay, the problem with the game I have resolved, the CFG file was not there.
Only 1 problem I have the bots stop now and then or if Level 3 is achieved open the buy but the shop does not own the Booster has anyone there a solution?
Ronax2011 is offline  
Old   #2038
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,082
Received Thanks: 123
Quote:
Originally Posted by Ronax2011 View Post
Okay, the problem with the game I have resolved, the CFG file was not there.
Only 1 problem I have the bots stop now and then or if Level 3 is achieved open the buy but the shop does not own the Booster has anyone there a solution?
deactivate ClearType in your computer settings (-> display)

edit: i'll do a little tutorial for ya'll later
compLexity* is offline  
Thanks
2 Users
Old   #2039
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 7
Received Thanks: 0
ok i got a big problem i was running 5 bots with an HDD and tday i got a kingston 120GB ssd and am trying to set my bots up but when they are on loading screen its just taking forever and my cpu usage is only at 30-40% and that seems the problem any ideas on how to make it eat more cpu at loading screen coz when they are getting into the game its already at 2-3 minutes and host dont move at all ty for the awesome work m8!
panais5 is offline  
Old   #2040
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Received Thanks: 0
Will Ghost work with VMware Fusion? I have a Mac


KillieWillie is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 04:28.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.