Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:47

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #271
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Quote:
Originally Posted by huquinho View Post
Friend mroku if I use "Account.login" in place of "FatPlayer" it will put the account name?
Refer back to this post.

If you keep going to the next page it keeps getting explained more.



christerper1 is offline  
Thanks
1 User
Old   #272
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
New Update -> [6.03.2014] - fixed capture bot
- update your lol.client


Quote:
Originally Posted by huquinho View Post
Friend mroku if I use "Account.login" in place of "FatPlayer" it will put the account name?
If account name length > 15 Summoner name = UserPrefix + two random numbers , else Summoner name = LOGINnAME


Mroku is offline  
Thanks
2 Users
Old   #273
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 403
Received Thanks: 62
Ok , I've been setting up 6 VMs , let's see if this is working
DaD3ViL is offline  
Old   #274
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Received Thanks: 0
i think you're gonna have to update this? cause there was an update earlier in lol idk. lol

Quote:
Originally Posted by ohitsrickyy View Post
i think you're gonna have to update this? cause there was an update earlier in lol idk. lol
Nvm, seems like you already updated it haha. Thanks for sharing this bot! it took me a while trying to figure out how to make it work and it was actually easy.


ohitsrickyy is offline  
Old   #275
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 403
Received Thanks: 62
The bots are doing nothing , they are getting disconnected for being afk , why it's not working ?
DaD3ViL is offline  
Old   #276
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by DaD3ViL View Post
The bots are doing nothing , they are getting disconnected for being afk , why it's not working ?
Did you download his new updated EmuBot?
ohitsrickyy is offline  
Old   #277
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by DaD3ViL View Post
The bots are doing nothing , they are getting disconnected for being afk , why it's not working ?
Download new version ;>
Mroku is offline  
Old   #278
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 403
Received Thanks: 62
I download it today >.< , already new version ? :O
Also thanks for the fast reply , downloading it right now .
DaD3ViL is offline  
Old   #279
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Also make sure to update LoL
christerper1 is offline  
Old   #280
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 37
Received Thanks: 0
i have a problem
when i set the "UserPrefix = SomethingZX" or anything like that it still creates the prefix as the user name
so no matter what i set the UserPrefix to it will create the summoner name same as the login (user) name.
am i doing something wrong or it's a bug?
radeon2k8 is offline  
Old   #281
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by radeon2k8 View Post
i have a problem
when i set the "UserPrefix = SomethingZX" or anything like that it still creates the prefix as the user name
so no matter what i set the UserPrefix to it will create the summoner name same as the login (user) name.
am i doing something wrong or it's a bug?
Bot use UserPrefix only when login length > 15
Mroku is offline  
Old   #282
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 11
Received Thanks: 0
Could you give me the xyz01-05 .vmx folders?
humanjas is offline  
Old   #283
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by humanjas View Post
Could you give me the xyz01-05 .vmx folders?
10gb? no way :P
Mroku is offline  
Old   #284
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 403
Received Thanks: 62
Quote:
Originally Posted by radeon2k8 View Post
i have a problem
when i set the "UserPrefix = SomethingZX" or anything like that it still creates the prefix as the user name
so no matter what i set the UserPrefix to it will create the summoner name same as the login (user) name.
am i doing something wrong or it's a bug?
Man , I managed to get it working without changing something at the user prefix or some ***** like that , I let it by default and I create accounts using this You must register and activate your account in order to view images. .
DaD3ViL is offline  
Old   #285
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Received Thanks: 0
You must register and activate your account in order to view images.
What is the problem?

You must register and activate your account in order to view images.

Im getting this...


Jozikelis is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.