Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > RF Online
You last visited: Today at 19:11

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

RF INDO HACK PLSSS Y_Y

Reply
 
Old   #331
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 16
Received Thanks: 5
ada yg tao dmn gue bs uplod dgn nyaman??
soal na pke fileden g bs --a
megauplod sama ajah
rapidshare jg bodong
arghhh
dmn gue bs share cheat guee klo g bs di uplod gene T_T



bricks is offline  
Old   #332
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 1
Received Thanks: 0
Ciluuukba.... ^^ akhirnya ngepost jg gw stlh 3 mggu intip'' forum.

hehehe, ternyata banyak jg guru'' cheater disini. sbnrny sih gw gak tllu demen sama cheat, cuman ngeliat keadaan di RFOID sama RF Private srver which is actually when I meet the Indonesian people, most of them using hack, and most of hack that always kills me. then I trace further, I feel so **** off... a f^king noobs using cheats for pvp and cp. I do very absolutely **** off, they ruin all the fun I should get. and yeah, hell with game and cheat. I think I will use them for messing the bad. ^^

I think this is my intro to this community. especially Indo player. ^^

I need guidance, not insultance. . .


SkyCheater is offline  
Old   #333
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 61
Received Thanks: 5
Disini emang tempatnya para guru rf cheat,,
gak kaya nyit-nyit yang isinya leecher semua,,
yang gw heran,ternyata moderator nyit-nyit juga leecher,parah dagh!
Disini dibilang hardcheat,disana dibuat salinannya buat di share..
F*ck leecher
Darkangel89 is offline  
Old   #334
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
Received Thanks: 0
Wewww and awesome finding forum that discuss about this kind of stuff especially there are lots of indo player like myself. After reading all through the message on this thread i found it very usefull but to tell you the truth I'm still confuse on using other hack/cheats, so far I only use 1 cheat which is the speedhack, to run safely and avoid getting killed, ) because I'm sick of the acc and bellato always killing me/attacking when I'm farming and leveling. and yes I'm also sick and despise those f****rs that uses cheats to kill people when those people don't even use cheat.


Nullset is offline  
Old   #335
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by vady View Post

I'm sakit hati<<<< ini bhs bulenya apa ya???[/I]

bahasa bule nya, you can say I'm sick of this?? heheheeh :P au ah gelap (who the hell cares)
Nullset is offline  
Old   #336
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 25
Received Thanks: 5
@ Bricks..
hihihi gak tau juga ya brickss.. eror kali ya email lo hihihi.. btw ga papa deh bricks gw dah menemukan soalnya dari situs indonesia juga.. btw thx before to inform us about that tools.. nice..
sangaji4205 is offline  
Old   #337
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 331
Received Thanks: 226
Quote:
Originally Posted by dizzydeez View Post

@Broer
WOI GANTI AVATAR WOI, jijai bajai lo broer belatonye -__-!! pake ditambahin bekgron sunset pula duh aduuuuh T_T
wkwkwkwk...iri ya.....wkwkwkwkk
mana ada sunset dalam CAVE....

Quote:
Originally Posted by sangaji4205 View Post
@ Bricks..
hihihi gak tau juga ya brickss.. eror kali ya email lo hihihi.. btw ga papa deh bricks gw dah menemukan soalnya dari situs indonesia juga.. btw thx before to inform us about that tools.. nice..
masih berfungsi ya tuh RF-Trainer....???
bukannya dah kadaluarsa
broer is offline  
Old   #338
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 16
Received Thanks: 5
msh om
tp versi barunya
klo versi lama ud ancur kadaluarsa
heheh
tp gue buingung bgt nge share ma kalian lwd mana yah
puyeng dah --a
bricks is offline  
Old   #339
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 15
Received Thanks: 7
Aloo, gw da banyak pertanyaan,


apa mungkin ada absolute block, ultimate evasion, ultimate range, absolute akurasi ?

Selama ini gw selalu pikir, kalau hack di rf berdasarkan buff....
Semua yang berhubungan dengan buff bisa dirubah....

Hard cheat ???


My project:
- Absolute block
- Ultimate range
- Ultimate evasion
cuma konsep...
jedicat is offline  
Old   #340
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Received Thanks: 0
aloww, caranya ngecheat ga bs di towel momon gimana pake RF trainer?? maksudnya ghost nilainya mesti di isi brp?
6th_hokage is offline  
Old   #341
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 93
Received Thanks: 1
@bricks

upload di idws aja boss atau gila upload biar gampang gto heheheh denger" ada cheat tempa lewat WPE tapi karena forbidden maka na g di share bener g yach ?
life is offline  
Thanks
1 User
Old   #342
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 16
Received Thanks: 5
dicobaaaa,....wakakakaka
brb nanya itu ad gak yah cheat yg bs buat perbaikan status alias hindaran
kata tmn gw ad tp g tw deh ms dicari (bru sebatas gosip)

eh idws???zzz g bs file rror jg di idws T_T
bricks is offline  
Thanks
1 User
Old   #343
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 331
Received Thanks: 226
Quote:
Originally Posted by bricks View Post
msh om
tp versi barunya
klo versi lama ud ancur kadaluarsa
heheh
tp gue buingung bgt nge share ma kalian lwd mana yah
puyeng dah --a
emang sih bakalan lebih baik pake RF-Trainer daripada...semua gak beres pake cheat macem2.

Copy link location aja mas...ntar biar mereka donlot sendere
broer is offline  
Thanks
1 User
Old   #344
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 93
Received Thanks: 1
ia upload dmn gto biar kita isa download sendiri kata na sich emang ada bwat nambah hindaran cmn beberapa orang bilang na server side masih sekedar gosip belaka
life is offline  
Old   #345
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 16
Received Thanks: 5
Trainer 1.2.zip
wahahahahhaha
akhirnya bisa juga~
tunggu tambahan lainnya~


bricks is offline  
Thanks
1 User
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[HACK]MultiClient 4 RF Indo
i'm just want to share the multiclient for the official RF indo. Works too in other server like RFOph (already tested) Using program that called...
139 Replies - RFO Hacks, Bots, Cheats, Exploits & Guides



All times are GMT +1. The time now is 19:11.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.