Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rappelz > Rappelz Private Server
You last visited: Today at 20:04

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Help Thread] Please post your questions here.

Reply
 
Old   #3991
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
I use the files of AL7roB so it will be logic that if the arcadia is an 8.1 one the telecaster is the same don't you think?



jimdegwada95 is offline  
Old   #3992
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0


jimdegwada95 is offline  
Old   #3993
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
Quote:
Originally Posted by jimdegwada95 View Post
ok now captainherlock stop and crash at Loading max Item index... (1) ok
This is caused by the Arcadia database name.

It must be named exactly the same in the SQL object browser as it is in the gameserver.opt file.

Correct that and you should be able to log in with the right client and address port set up.
ThunderNikk is offline  
Old   #3994
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
it the same but I think I have found out the problem. In MS SQL management i cn'at delete the password in sa, it always coming back even if a save.

do you know how to force it?


jimdegwada95 is offline  
Old   #3995
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
Your servers would not even start if you didn't have the password set up correctly. Princess, the auth server would give you a server init error.

Even a blank password shows asterisks.
ThunderNikk is offline  
Thanks
1 User
Old   #3996
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
ok for that by since i verified the name of the arcadia database it should work no? and for now i'm using the Shiva client to launch my server do you think i have to use another one?

ok now captainherlock work good but when i have to log i use the code that i trnaslate in md5 in the account table and it doesn't work. And in auth server it tell me
total (2011mypassword)
password: and here is another md5 code

do you know why?
jimdegwada95 is offline  
Old   #3997
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 85
Received Thanks: 15
Thanks for the community and all of it's help.

I was wondering of the command to change the gender, I've tried to do it based on how the coloring codes were done, and no success, any help or suggestion is always appreciated.
stivenson2005 is offline  
Old   #3998
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
so?
jimdegwada95 is offline  
Old   #3999
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
I am not sure what your talking about with the MD5 but make sure you hash the entire salt+password.

for the salt of 2011 then it would be like...

2011password

Hash = a0fbe15328286c82e14a7c37719e0124

when you log in you enter "password" in the password box
ThunderNikk is offline  
Old   #4000
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
I did that and I have some "?????????"
like that:
jimdegwada95 is offline  
Old   #4001
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
Because you attach your images as tiny little thumbnails...I cant see them.

I really have no idea why you can't seem to follow the guide and get a server running, maybe this just isn't for you.

Where did you get the auth database? I am hoping your not going to tell me you got it from the 5.2 files.
ThunderNikk is offline  
Old   #4002
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
I followed the guide and i had error like some other on this forum so give me a break.

Even if I had take it in a 5.2 files the auth data base doesn't change with the epic. And i take it from an 8.1 folder
jimdegwada95 is offline  
Old   #4003
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 250
Received Thanks: 323
The auth data base does change depending on what repack you use.
xXExiledXx is offline  
Old   #4004
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
Quote:
Originally Posted by jimdegwada95 View Post
I followed the guide and i had error like some other on this forum so give me a break.
You may have tried to follow the guide but, people that have had errors here had errors because they missed some important steps in the guide.

There are some people who could at least get the server running by following the guide, the errors that those people had came later while trying to fix the server / client errors.

Quote:
Originally Posted by jimdegwada95 View Post
Even if I had take it in a 5.2 files the auth data base doesn't change with the epic. And i take it from an 8.1 folder
I just asked about the auth because the server guide last I knew did not contain an auth with the download and people were instructed to use the 7.4 auth because it is compatible.

It is a valid question when you have fixed everything else but still can't log in.
ThunderNikk is offline  
Old   #4005
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2014
Posts: 30
Received Thanks: 0
yes in fact i use a 7.4 one but there is a bug with the account tabe$le that i'm trying to fix


jimdegwada95 is offline  
Reply

Tags
7.4, client, rappelz



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[Helping Topic] 24/7 Helping Services!
stucked on anything while setuping your server? post your problem here and you will get answer as fast as possible better than spamming with posts...
31 Replies - EO PServer Hosting



All times are GMT +2. The time now is 20:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.