Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:47

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #1246
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 143
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by brian626 View Post
when i let the bot run while playing lol myself on my main pc, while the bots are in loading screen lol laggs a lot. i tried giving the vms more ram (512mb ram on ssd now) but it doesnt help. my specs: intel i5 3570k (3,4ghz x4), nvidia geforce gtx 660, 16 gm ram, samsung evo 840 ssd
anyone knows how to solve this?
the fact that the VIDEO card is heavily loaded, try lowering the graphics settings for your game. I set the settings in the middle position.


You must register and activate your account in order to view images.


Quote:
Originally Posted by xlapeiro View Post
yes on all machines, and it started happening 2-3 days ago...
any errors while instaling huge games/repacks? Maybe you have some hardware issues?



lexxxxx is offline  
Thanks
1 User
Old   #1247
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by lexxxxx View Post
any errors while instaling huge games/repacks? Maybe you have some hardware issues?
not at all, oh and always on the 2nd game it says launching the game, but the game wont load, and it starts "botting"


xlapeiro is offline  
Old   #1248
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 143
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by xlapeiro View Post
not at all, oh and always on the 2nd game it says launching the game, but the game wont load, and it starts "botting"
in your place I would have reinstalled windows and vmware.
lexxxxx is offline  
Old   #1249
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by lexxxxx View Post
in your place I would have reinstalled windows and vmware.
im using vmware 7 i think? maybe thats because of it?


xlapeiro is offline  
Old   #1250
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 143
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by xlapeiro View Post
im using vmware 7 i think? maybe thats because of it?
what point to use version 7? Delete it and download 10.
lexxxxx is offline  
Old   #1251
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by lexxxxx View Post
what point to use version 7? Delete it and download 10.
i dont see any difference , but the error might be because of that?
xlapeiro is offline  
Old   #1252
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2011
Posts: 22
Received Thanks: 6
Here some numbers: [ 2926xp needed for lvl 10 ]
1 Game ~ 10min (loading+game)
1 Game ~ 80xp (if win)

So it takes ~ 366 min (6hours and 6min) to reach lvl10.

____(now this is only if all 10 bots win each game )
letīs say you run 10 bots, then you get 39acc/day.

100 acc in 61hours (2days and 13hours)
TrayserTrungs is offline  
Old   #1253
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 53
Received Thanks: 40
This bot is so awesome thanks man !!!!
Huhu<3 is offline  
Old   #1254
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
the 2nd game, LoL client auto closes... wtf O.o
xlapeiro is offline  
Old   #1255
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by TrayserTrungs View Post
Here some numbers: [ 2926xp needed for lvl 10 ]
1 Game ~ 10min (loading+game)
1 Game ~ 80xp (if win)

So it takes ~ 366 min (6hours and 6min) to reach lvl10.

____(now this is only if all 10 bots win each game )
letīs say you run 10 bots, then you get 39acc/day.

100 acc in 61hours (2days and 13hours)
too bad my host keeps bugging out and kills the whole process
msazndragon is offline  
Old   #1256
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
Received Thanks: 5
...
bytezz is offline  
Old   #1257
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2012
Posts: 278
Received Thanks: 13
HUD should stay 97 as default or i should put 100?also how many i should be able to keep with 6 core and 8gb ram HDD.thx

Quote:
Originally Posted by bytezz View Post


anyone knows how to fix this?
did u installed the addons and firefox?

why do i get waitng for players on host,and on player searching for a game...

Edit:i made it working.icloned with same shared folder and bot used same acc on each vm tab.i copied bot in each wind tab and new accs and its working awsome.im seeking 8 tabs with no lag in vm but tring to open browser in windows 8 and takes ages.i wonder if i can seek 10.but i think this will not go well cuz i have HDD.if i had an SSD was grat <3.awsome work man.keep it up.<3
deltadagger is offline  
Old   #1258
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 16
Received Thanks: 1
Quick problem, not sure if it has already been ask, (If it has, im sorry for re-asking.)

Whenever i open up host and client, it brings me to the untrusted app box where i have to press run for it to start. This is bad as when an account gets to level 10, the app restarts to open a new account and will open the untrusted box again.

I was wondering if anyone knew a solution so that it bypasses it so i dont have to check in every time the app restarts?

Thanks in advance to anyone and everyone who can help!
iSTANDouti is offline  
Old   #1259
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 143
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by deltadagger View Post
HUD should stay 97 as default or i should put 100?also how many i should be able to keep with 6 core and 8gb ram HDD.thx



did u installed the addons and firefox?

why do i get waitng for players on host,and on player searching for a game...

Edit:i made it working.icloned with same shared folder and bot used same acc on each vm tab.i copied bot in each wind tab and new accs and its working awsome.im seeking 8 tabs with no lag in vm but tring to open browser in windows 8 and takes ages.i wonder if i can seek 10.but i think this will not go well cuz i have HDD.if i had an SSD was grat <3.awsome work man.keep it up.<3
use ramdrive or options to prevent memory catching on hdd. read my post a 2-3 page back
lexxxxx is offline  
Thanks
1 User
Old   #1260
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2012
Posts: 278
Received Thanks: 13
Quote:
Originally Posted by lexxxxx View Post
use ramdrive or options to prevent memory catching on hdd. read my post a 2-3 page back
i cant find that post,but ill stay on 8 tabs...i guess will work faster even i make it to run 10 on hdd.another question:is there any problem if i run a clean wind 7 and not tiny7?thx


deltadagger is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.