Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:01

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #1066
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 15
Received Thanks: 1
You must register and activate your account in order to view images.

I can't solve problem with this error... Methods from FAQ didn't help at all. I have installed NET Framework 4.5. Any ideas what to do?



radoslawlol666 is offline  
Old   #1067
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Quote:
Originally Posted by radoslawlol666 View Post
You must register and activate your account in order to view images.

I can't solve problem with this error... Methods from FAQ didn't help at all. I have installed NET Framework 4.5. Any ideas what to do?
Are you using bridged connection for vmware. Did you make sure to install and configure everything correctly?


christerper1 is offline  
Thanks
1 User
Old   #1068
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2006
Posts: 25
Received Thanks: 3
Man, put alternative link because some of elite pvper users can not download from your link.
bariszeus is offline  
Old   #1069
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 123
Received Thanks: 3
This is a copy of Valonia's Bot, must be closed this thread.


jneone is offline  
Old   #1070
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 15
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by christerper1 View Post
Are you using bridged connection for vmware. Did you make sure to install and configure everything correctly?
Yes, I istalled everything correctly - checked about 10 times already.
When I'm using bridged connection for vmware there is no connections available.
You must register and activate your account in order to view images.
radoslawlol666 is offline  
Old   #1071
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by radoslawlol666 View Post
Yes, I istalled everything correctly - checked about 10 times already.
When I'm using bridged connection for vmware there is no connections available.
You must register and activate your account in order to view images.
You can set connection to NAT...
I fixed "unable get auth key" - Just download new version
emubot.tk
Mroku is offline  
Thanks
1 User
Old   #1072
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 15
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by christerper1 View Post
Are you using bridged connection for vmware. Did you make sure to install and configure everything correctly?
Quote:
Originally Posted by Mroku View Post
You can set connection to NAT...
I fixed "unable get auth key" - Just download new version
emubot.tk
Thanks, updating EmuBOT solved the problem.
radoslawlol666 is offline  
Old   #1073
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 8
Received Thanks: 0
sometimes the bots don't all join the room, it says it joined the proper room on each client, but the host only says 4/6 or 5/6 players, is there a reason for this? i thought it was because i used the default room name, but i changed it and it's still been happening randomly
supdood is offline  
Old   #1074
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by supdood View Post
sometimes the bots don't all join the room, it says it joined the proper room on each client, but the host only says 4/6 or 5/6 players, is there a reason for this? i thought it was because i used the default room name, but i changed it and it's still been happening randomly
I fix it soon
Mroku is offline  
Old   #1075
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Received Thanks: 1
unable to get auth key still... help me pls
Zhinsu is offline  
Old   #1076
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by Zhinsu View Post
unable to get auth key still... help me pls
Download new version
Mroku is offline  
Old   #1077
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Received Thanks: 1
i have already the new version :/

ups alright i will test it
Zhinsu is offline  
Old   #1078
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
Can someone tell me how to configurate emubot client and host step to step?
Jooalovsky is offline  
Old   #1079
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Received Thanks: 1
i cant install vmtools anymore because i deleted cd/dvd drive as in the video. any help?

ah now i have found it sry im noob to such things

nope acuallty still problem cant install vm tools again

ok i solved it now im watching how they lvl and this is fun. but they a really slow i think its normal but wow thanks you so much )) i hope i will get fast 100 refs
Zhinsu is offline  
Old   #1080

 
elite*gold: 35
Join Date: Jul 2013
Posts: 188
Received Thanks: 10
Quote:
Originally Posted by supdood View Post
sometimes the bots don't all join the room, it says it joined the proper room on each client, but the host only says 4/6 or 5/6 players, is there a reason for this? i thought it was because i used the default room name, but i changed it and it's still been happening randomly
Yea i have same problem, the host just keeps saying"waiting for players"
When all players are ready and waiting on host.

Only problem i get with this bot.


RoyalboostingOW is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 10:01.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.