Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 16:10

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #5836
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2013
Posts: 521
Received Thanks: 28
When Riot blocks access to RTMP. Will all clientless bots stop working? Including this one, I heard it will, but I'm not sure



AussyELO is offline  
Old   #5837
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2010
Posts: 15
Received Thanks: 0
cant download,i see this in the download link page


PHP Error Message

Warning: Unknown: open_basedir restriction in effect. File(/www/emubot.tk/download.html) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in Unknown on line 0

Free Web Hosting

PHP Error Message

Warning: Unknown: failed to open stream: Operation not permitted in Unknown on line 0

Free Web Hosting

PHP Error Message

Fatal error: Unknown: Failed opening required '/www/emubot.tk/download.html' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0

Free Web Hosting


grimgrents is offline  
Old   #5838
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 46
Received Thanks: 0
How can I combine 2 pc's into 1 game?
I want to run 4 bots on each pc and make it 4v4 game...
Can someone help me with that?
arad99 is offline  
Old   #5839
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 76
Received Thanks: 5
not sure if this will work but:

u need on both pcs 4 virtual machines and one shared folder each. in them, there should be nearly the same config file (meaning same gameroom names and passwords) and you need two different accounts.txt, else they will try to login with the same accounts, which means: 50 accounts of 100 in the first pc accounts.txt and 50 in the other.

then you start on one pc 1 host 3 clients and on the second 4 clients


TehEbil is offline  
Old   #5840
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Hello .. I have some problems running 8 VM's at the same time . Until now I ran only 6 VM's on 724 MB Ram each , and now I am running 8 VM's on 512 MB ram .

The problem is that the bots are not synchronized and some of them left behind and get LeaveBuster .

What to do ?
Sarkh17 is offline  
Old   #5841
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 76
Received Thanks: 5
if they are not synchronized, it could be that ram is too less.

8*724 could work, couldnt it? change ram services so that these are fix values (in vmware options/properties)
TehEbil is offline  
Old   #5842
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Thanks ..I will try . Also I increased the Virtual Memory from 8 GB to 12 GB . Hope that will make the things better .
Sarkh17 is offline  
Old   #5843
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 46
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by TehEbil View Post
not sure if this will work but:

u need on both pcs 4 virtual machines and one shared folder each. in them, there should be nearly the same config file (meaning same gameroom names and passwords) and you need two different accounts.txt, else they will try to login with the same accounts, which means: 50 accounts of 100 in the first pc accounts.txt and 50 in the other.

then you start on one pc 1 host 3 clients and on the second 4 clients
Thanks for the answer, each pc different shared folder right?
arad99 is offline  
Old   #5844
 
elite*gold: 138
Join Date: Sep 2014
Posts: 120
Received Thanks: 8
Works fine for me, thanks !
RootKing™ is offline  
Old   #5845
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 86
Received Thanks: 4
Games not starting for me, it just waits for players... suddenly stopped working from one day to other
Oloelo1 is offline  
Old   #5846
 
elite*gold: 176
Join Date: Mar 2014
Posts: 611
Received Thanks: 38
has the been been updated - website down
MasiHD is offline  
Old   #5847
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Hi

I have Eight Core AMD Processor 4.0Ghz

Im running 6 VMs with Windows 7 Tiny and when the bots arent connected in game the cpu usage is 20% but when the game starts the CPU usage goes up to 90%...

What's the problem ?
BooMreX is offline  
Old   #5848
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 42
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by BooMreX View Post
Hi

I have Eight Core AMD Processor 4.0Ghz

Im running 6 VMs with Windows 7 Tiny and when the bots arent connected in game the cpu usage is 20% but when the game starts the CPU usage goes up to 90%...

What's the problem ?
I dunno, my cpu is going to 99% while in-game running 6 bots. intel i7 4400
leaverbusterxx is offline  
Old   #5849
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2014
Posts: 61
Received Thanks: 4
when does site get back up 0.o
crazymenpk is offline  
Old   #5850
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 5
Received Thanks: 0
Bots doesn't work, at start they stuck, then they walk and group, but they don't start capturing dominion towers, not a single one. Then i get Game 10+min error.
What may the problem be?


linazas1 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 16:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.