Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 11:30

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #5236
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,517
Received Thanks: 541
Quote:
Originally Posted by Luccimang View Post
Hi, I can't get my Dxtory to work so I am limited in my bot usage. I keep getting the same error [ The type initializer for 'b0' threw an exception. ] Can anyone help so I can start increasing the amount of bots I run.

Thanks!
what error does it give you !
and did you have the language file missing error before ?



eyeliner is offline  
Old   #5237
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 111
Received Thanks: 3
really wish there was a guide to setting this up.

How do I get past the no accounts.txt error. I've deleted the second string of .txt and the path is to the right place in the shared folder but still nothing changes, I get the same error.


Dragonboas is offline  
Old   #5238
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
eyeliner, that is the error

" The type initializer for 'b0' threw an exception "

This happens when I try to use the dxtory.exe file after installing it successfully.
Luccimang is offline  
Old   #5239
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 111
Received Thanks: 3
Ok, forget my earlier post. I got the no accounts.txt thing figure out. Now it says successfully loaded account and then next it says unhandled exception system unauthorized access. Any ideas?


Nvm. Got it all figured out. Appears to be running smoothly. 6 games in a row so far. 6 bots and all of them running at around 50 FPS. Any idea how many I could run at once before it wouldn't work properly?


Dragonboas is offline  
Old   #5240
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 20
Received Thanks: 0
This is what i get when i don't change the GameID from host to all other bots. And when i change it to all bots, When the bot finishes one game, then it wont start another if i dont change the GameID again.

jussiseppo53 is offline  
Old   #5241
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2007
Posts: 22
Received Thanks: 0
Guys i have a problem after the loading screen some bots
just crash and then it keep saying "no game" please feed me back
i need you help .
moha123 is offline  
Old   #5242
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 33
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by moha123 View Post
Guys i have a problem after the loading screen some bots
just crash and then it keep saying "no game" please feed me back
i need you help .
It's your machine. For some reason I can't run 5v5 but I have no issues running 2x 3v3. Try running less bots or multiple small sets so they launch at different times.
TealcSholva is offline  
Old   #5243
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Received Thanks: 0
Is there anyway to avoid this problem? It's sometimes destroy hours of games :s
You must register and activate your account in order to view images.
czater609 is offline  
Old   #5244
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,517
Received Thanks: 541
Quote:
Originally Posted by Luccimang View Post
eyeliner, that is the error

" The type initializer for 'b0' threw an exception "

This happens when I try to use the dxtory.exe file after installing it successfully.
did you cut the application to the desktop or created a shortcut for it ? because i did the same mistake when i installed it

Quote:
Originally Posted by czater609 View Post
Is there anyway to avoid this problem? It's sometimes destroy hours of games :s
You must register and activate your account in order to view images.
did you change the internet option setting ?
internet options > security > custom level > drag down to launching application and unsafe files > enable > ok

guys i get an error LANGUAGE FILE MISSING please help
eyeliner is offline  
Old   #5245
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Received Thanks: 0
Hello, first of all I would like to thank Mroku for this amazing bot <3

2nd I have run into a problem with the latest bot update.
I had the bots on for maybe 10hours and then I turned off my computer.
Now my bots dont join the host. Here is a link to how it looks on the players.
(It just spams "Loaded account information. . ." and "Searching game. . ."
Can anyone help me?
gguussttaaw is offline  
Old   #5246
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Received Thanks: 0
Everytime after i reboot my vm's my shared folder get messed up and too access shortcuts from it i need to enter it until i enter it it has this sign

You must register and activate your account in order to view images.
roie1998 is offline  
Old   #5247
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 36
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by roie1998 View Post
Everytime after i reboot my vm's my shared folder get messed up and too access shortcuts from it i need to enter it until i enter it it has this sign

You must register and activate your account in order to view images.
I wrote a little AutoIt script for that:

Code:
#cs ----------------------------------------------------------------------------
 AutoIt Version: 3.3.12.0
 Author:         myName

 Script Function:
	Template AutoIt script.

#ce ----------------------------------------------------------------------------

; Script Start - Add your code below here
Sleep(3000)
MouseClick("left", 42,34, 2)
Sleep(1000)
Send("{DOWN}")
Send("{DOWN}")
Send("{DOWN}")
Send("{DOWN}")
Send("{RIGHT}")
Send("{ENTER}")
Sleep(300)
Send("!{F4}")


Sleep(1500)
Run("cmd.exe")
Sleep(500)
Send("cd {ASC 34}C:\Program Files\ExKode\Dxtory2.0{ASC 34}")
Send("{ENTER}")
Send("start /min Dxtory.exe")
Send("{ENTER}")
;;Dxtory ist gestartet - starte Bot!
Send("exit")
Send("{ENTER}")


;;HOST
;;MouseClick("left", 117, 350, 2)
;;Client
MouseClick("left", 120, 244, 2)
If you wanna start the HOST you have to remove the ;; bevor MouseClick(..) and put the comment marks on the MouseClick for the Client

All it does is simply open the expler and manually click on the network drive - then it should be connected.

After that it closes explorer.exe and opens cmd to start dxtory.

Greetings
Gushu3 is offline  
Old   #5248
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by eyeliner View Post
hen i installed it
did you change the internet option setting ?
internet options > security > custom level > drag down to launching application and unsafe files > enable > ok
yup, its changed.
czater609 is offline  
Old   #5249
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 20
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by gguussttaaw View Post
Hello, first of all I would like to thank Mroku for this amazing bot <3

2nd I have run into a problem with the latest bot update.
I had the bots on for maybe 10hours and then I turned off my computer.
Now my bots dont join the host. Here is a link to how it looks on the players.
(It just spams "Loaded account information. . ." and "Searching game. . ."
Can anyone help me?
You need to change the GameID from host to all bots. I have no idea how to make it loop through. everytime match ends host gets new GameID and then bots wont be able to join unless you change their GameID to same which host has.
jussiseppo53 is offline  
Old   #5250
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,517
Received Thanks: 541
can someone help me for *** sake ? language file missing help.


eyeliner is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 11:30.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.