Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 22:30

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Bot] TTBot, a RAF/Powerlevel Bot

Closed Thread
 
Old   #1081
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2005
Posts: 424
Received Thanks: 469
Quote:
Originally Posted by wroneq55 View Post
When I'm trying to launch LoL on VM i have an error like this:



Can somebody help?

Windows update.



valen is offline  
Old   #1082
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
you know i'll just try a XP machine
just installed it.. just gotta update it
install LoL and other stuff it needs
then i'll try it again
might just be the difference of win 7 and XP
idk but its worth the try of checking it out


NEW:

I happen to found out that it is an OS issue...
Windows 7 it doesn't take the accounts in account.txt
while in windows XP it DID take the account from the txt file
so there is a difference between OS's

now i just have problems with my VM
oh and ehm
the version of the bot that is here on the forum
it says line7
error: subscript used with non-array variable.

i'll go try the other version see what it says
edit: it has the same error

but it might be cause i haven't installed LoL
i just copy pasted the map

gonna try it when it is installed
installing it now can take a while

Editted lately:
ok installed it almost


maskedmous is offline  
Old   #1083
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 39
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by maskedmous View Post
tried dominion on slave2
it tries to fill in the username and password
but both stay empty.. while account.txt is filled in with the username|password
says [1]User: left bottom of the stats tab

it seems like it doesn't read the account.txt for some reason...
(quick fix for that is just to log in manually and turn autologin off)
but if you have multiple accounts that you want to lvl then its a problem
I would check in accounts.txt if there isn't an empty line after the accounts.
for example:

user1|pass
user2|pass
user3|pass
<empty line> -> Delete this

So if you press the down arrow key while the cursor is at the end of the "user3" line, it has to stay there. I had this issue once, and this was the problem.

Btw, for win 7 try to show the file extensions.
To do this:

1. Open Windows Explorer, you can do this by opening up any folder or you can just click Start > User Name.

2. Click “Organize”, scroll down and click “Folder and search options”.

3. Click the “View” tab. Scroll down until you see “Hide extensions for known file types”, un-check this line here by clicking on the check box.

4. Click “OK” and now your file extensions will now longer be hidden.
tony666 is offline  
Old   #1084
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by tony666 View Post
I would check in accounts.txt if there isn't an empty line after the accounts.
for example:

user1|pass
user2|pass
user3|pass
<empty line> -> Delete this

So if you press the down arrow key while the cursor is at the end of the "user3" line, it has to stay there. I had this issue once, and this was the problem.

Btw, for win 7 try to show the file extensions.
To do this:

1. Open Windows Explorer, you can do this by opening up any folder or you can just click Start > User Name.

2. Click “Organize”, scroll down and click “Folder and search options”.

3. Click the “View” tab. Scroll down until you see “Hide extensions for known file types”, un-check this line here by clicking on the check box.

4. Click “OK” and now your file extensions will now longer be hidden.

hm might be i had that
but atm to me it seems compatability issues windows 7

k no i checked the file
it had no extra lines just
1 line with my username|password
but on the bot itself on the XP machine it said logging in user bla bla, pass, bla bla
on the windows 7 machine it says just usr, pass,
nothing more so.. it seems a compat issue to me
i gonna try more ofcourse so standby


updating LoL on the XP machine and i'll try the bot again
i'll try compatability mode win XP on the win7 machine maybe that'll fix it

edit: compatability mode didn't work.. same behaviour


ok latest Edit:
tested installed LoL on XP
installed the stuff needed to play LoL
.net 3.5 installed && visual C++ distr.
got line 7 error: subscript used with non-array variable.

might be that .net 4.0 is needed also idk gonna try it

the error occurs with autologon
AND
starting the 3v3TT leader

so something goes wrong and idk what line 7 is cause i don't have the source code

oh im stupid i think i know what im missing... one of the files

ok the error is my own stupid fault
i missed the imagesearch.dll file
apparently i didn't have it in my folder when i copied it to win XP

yep its what i missed ok
its running now on XP
filling in username nicely
filling in password nicely
loading....
starts dominion game nicely
win XP pro 32 bit 512 mb (not too big ram but testing it over night see where it goes)

So advisable is
get a windows XP 32 bit VM (cause windows 7 isn't working for me idk about others.. i'd like to hear their experiences)
install the visual C++ 2010
install directx
install .net framework 3.5
install LoL (don't just drag and drop an already installed LoL folder cause it'll give errors about language problem since it doesn't have register keys, or you have to find an alternative to register the keys yourself advisable to advanced users only! register edditing is harmful for your PC if you do something wrong!)

it should be enough to get you going to run LoL on a windows XP pro 32 bit machine
so far dominion works
tomorrow im going to try to run 3v3TT
would have to make slaves first...
but 512 mb is quite low
since the win7 machines use 800 mb atm

windows 7 can be used but you can't automate the login
and you can't do 3v3TT
only dominion as far as i noticed


after this night my smurfs will be lvl 10
and the bot will stop

i'll create new ones and will use windows XP slaves to let them run

another time thanks for this awesome FREE bot

if there is anyone with problems they should just note their problems here
i am wanting to assist anyone who has problems with it
so post ur problem if you have any

bottomline for those who don't want to read the whole freaking text above
advisable to run this bot on windows XP 32 bit and NOT windows 7
download LoL from the website
download the 2 installers (visual C++ and .net3.5) from the first page under VMware settings


maskedmous is offline  
Thanks
1 User
Old   #1085
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 17
Received Thanks: 1
I still need help getting the VMware to work. Where did you guys get the Windows XP? I have the CD but no working Key for it.
Shamoheal is offline  
Old   #1086
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 124
Received Thanks: 5
why doesnt bot auto restart when it tries to switch to a new account but league says another instance alrdy running?
EllieGold is offline  
Old   #1087
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 39
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by EllieGold View Post
why doesnt bot auto restart when it tries to switch to a new account but league says another instance alrdy running?
Increase RAM. Bot want's to restart LoL faster than it is closed.
tony666 is offline  
Old   #1088
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Ok am at school atm
Ehm win XP machine: LoL crashed so gotta retry when home
Slave 1: went on with the games
Slave 2: LoL didnt start up the game so it counts as a LoL crash

I might need to increase my RAM again but
When i am home i'll create win XP slaves instead of win7
Cause win7 the bot doesnt work fully

Feedback for the bot will come later
I want to do more tests before giving feedback

@shamoheal send a private msg to me
maskedmous is offline  
Old   #1089
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
i dont know why but he wont start lol
and he do nothing only if i go into the img folder he move the mouse to autoplay than he ping than he move to autologinbanner ping again and than its over nothing more

pls help me
sssnase is offline  
Old   #1090
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by sssnase View Post
i dont know why but he wont start lol
and he do nothing only if i go into the img folder he move the mouse to autoplay than he ping than he move to autologinbanner ping again and than its over nothing more

pls help me
Could you provide more info?
Do you have ur screen on the correct resolution?
Also the right color 32bit colors

Do you have the updated version of the bot?
From the first page?

How much ram have you give to the machine?

Do you have visual c++ installed
And .net3.5?

Bot settings?


Fill as much info in
Even stuff i havent noted here
That has to do with this
Then i might be able to help you
maskedmous is offline  
Old   #1091
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2005
Posts: 424
Received Thanks: 469
@maskedmous
What youre trying to do is very noble as a fellow humanbeing but you must realize not all people deserve your time, least those who don't take their own time to help themselves.
valen is offline  
Old   #1092
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
is it important to have the Vmachine ?? because i found only a old version for free
this is why i tryed it with my original windows 7

to the other thinks
1024x768
32 bit color
fresh downloaded from first page
and i dont know about visual ++ and net3.5
bot settings i changed the path to D because my lol is there but i tryed it with the original path too
buyXP=1
Invite=Player1|Player2
alwaysOnTop=1
Delay=5
Radio=3
stopLv=10
dir=D:\Games\League of Legends\Config\Game.cfg
autoLogin=1
region=euw

btw i sit here 2 days and it didnt work
sssnase is offline  
Old   #1093
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by valen View Post
@maskedmous
What youre trying to do is very noble as a fellow humanbeing but you must realize not all people deserve your time, least those who don't take their own time to help themselves.
I know but still some ppl just dont read manuals cause they think they're doing it right on their own
maskedmous is offline  
Old   #1094
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
a big problem is my bad english

just tell me did i need VM or did it work on windows 7 too ?
sssnase is offline  
Old   #1095
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2005
Posts: 424
Received Thanks: 469
Quote:
Originally Posted by sssnase View Post
dir=D:\Games\League of Legends\Config\Game.cfg
change to:

dir=D:\Games\League of Legends


valen is offline  
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[S] Powerlevel [B] Powerlevel
Also ich suche für morgen eine Partner. Ich möchte gerne 1 Stunde auf NIU Seite gelevelt werden. Ich biete das Gleiche dann im Gegenzug also: Ich...
11 Replies - WarRock Trading
Powerlevel Bot D3D.
Status: UNDETECTED Information ------------------------------ Dopo Averlo scaricato leggete il file .txt all' interno per le istruzioni After...
10 Replies - WarRock Hacks, Bots, Cheats & Exploits
How to powerlevel?
Hello! I'm playing on a private server with huge rates, and one of my friends gave me her char to powerlevel myself. How can I do this? My little...
1 Replies - Perfect World
Acc und Powerlevel
Nabend zusammen :) Habe einen acc den ich loßwerden möchte. prophecies und eotn sind dort drauf der acc ist nicht gebunden und die email addy noch...
0 Replies - Guild Wars Trading
suche powerlevel /powerlevel
hi. ich suche einen powerlevel für den server persia. wenn jemand interressiert ist einfach posten( mit preis) vielen dank!!
0 Replies - SRO Main - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 22:30.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.