Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:40

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Bot] TTBot, a RAF/Powerlevel Bot

Closed Thread
 
Old   #1096
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by sssnase View Post
is it important to have the Vmachine ?? because i found only a old version for free
this is why i tryed it with my original windows 7

to the other thinks
1024x768
32 bit color
fresh downloaded from first page
and i dont know about visual ++ and net3.5
bot settings i changed the path to D because my lol is there but i tryed it with the original path too
buyXP=1
Invite=Player1|Player2
alwaysOnTop=1
Delay=5
Radio=3
stopLv=10
dir=D:\Games\League of Legends\Config\Game.cfg
autoLogin=1
region=euw

btw i sit here 2 days and it didnt work
K ehm well there is a problem with the bots compatability
Atleast its what i discovered unless someone tells me otherwise

With win7 you cant use the bots autologin
You will have to turn it off and login manually

Its important to have a virtual machine if you still want to be able to use the pc ur running ur bot on plus multiple bots on 1 computer
If you dont use the computer you run the bot on and intend to use one bot only
Then its ok i guess even though i havent tried it myself

Put it on dominion btw
Put the bot window left top of ur screen
Open LoL login manually
Click on the bot press F1
And dont touch ur mouse cause this bot uses ur mouse
If you move it you might bug it



maskedmous is offline  
Old   #1097
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
i changed the path
c++ i have better version 4.
net frame wont start
start lol write username and pw
log in
start the bot programm
put the autologin off
press f1
than he say creating game in 5 sec
than creating solo game
and no more
btw he dont move the mouse


sssnase is offline  
Old   #1098
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by sssnase View Post
i changed the path
c++ i have better version 4.
net frame wont start
start lol write username and pw
log in
start the bot programm
put the autologin off
press f1
than he say creating game in 5 sec
than creating solo game
and no more
btw he dont move the mouse
On the first page under vmware setup
There are 2 links for visual c++ 2010 and .net 3.5
But windows 7 has .net installed already as default i think
Might be ya need the visual c++
If not i got to try it at home with my own laptop without vmware
Which can take a while cause im busy with exams
maskedmous is offline  
Thanks
1 User
Old   #1099
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Received Thanks: 0
he say me i have visual c++ 4 and i cant install older version

maybe you can poste me a link for a free vm
than i can make me a windows xp
i dont wanna waste to much from your time


sssnase is offline  
Old   #1100
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by sssnase View Post
he say me i have visual c++ 4 and i cant install older version

maybe you can poste me a link for a free vm
than i can make me a windows xp
i dont wanna waste to much from your time

i take it you ment .NET 4.0 and can't install an older version
its possible that it is already installed since some games / applications need it to function

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)
Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center

but most likely you got that one already

am home now so gonna do a really small fast test of the bot
when you are in ur own environment instead of a VM


interesting results:
functionality on my own windows 7 seems to be fully working
it gets the account from account.txt
logs in nicely
starts custom game
it starts dominion
adds bots to it
then i paused it cause i don't want it to start with a game on my own laptop atm got no time for that

be really sure ur using the correct resolution else it won't do anything
and leave the bot window just in left top don't move it somewhere else

if it is in a real hurry that you want this up and running
i would just go fiddle around with stuff like i do
see what fixes stuff and see what breakes stuff
and post it here on the forum cause it helps people

if there are any other questions (other than where to get VMware or windows XP or windows 7)
cause it is against the rules to talk about it here


I just couldn't resist trying... even though i need to be busy with preparing for exams...

it is POSSIBLE to use windows 7 BUT
follow these steps:

install windows 7 32 bit on VMware
after installing turn off UAC (start -> click on ur avatar picture -> click Change User Account Control settings -> and pull the bar totally down and click OK)
make sure to install http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=30653
make sure to install http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555
make sure to install http://www.microsoft.com/nl-nl/downl...ils.aspx?id=35
make sure install LoL and not copy paste
make sure you are using a screen resolution of 1024*768 with 32 bits color
make sure currAcc.txt is TOTALLY empty no spaces no lines at all completely empty
open account.txt fill in ur username|password (make sure you have the | in between)
delete the other prefilled ones and don't leave an extra line under ur own username|password
if you can't find the | symbol just copy paste it from here
but make sure you don't copy spaces!
open up main.exe
Optz tab: auto buyXP on; autologin on; TTbot onTop on; lv10; Euw(west) or EuNE(nordic east)
go to the bot tab make sure Solo Dominion is checked
go to the stats tab
press F1
if you are using ur own environment for the bot make sure you don't move the mouse after pressing F1
if you are using VMware make sure you don't hover over the screen since it moves the mouse

keep a small eye on the bot if he makes errors
if everything runs smoothly you did good
if it doesn't do anything then something is wrong and it needs investigating
then just go through every little step again

after all this it is still advisable to use windows XP cause you will need LESS resources for your virtual machines

and don't forget to go to the first page and click the Thanks button for Valen
cause hes awesome for doing this and i respect his work

all that is missing is the account creator
so annoying to create accounts every time manually xD

ok at the moment got 3 XP machines running
with all 2 accounts to play with to lvl 10
i'll post the stats tomorrow morning or so (or when errors occur)
if there are any questions just ask them
maskedmous is offline  
Thanks
1 User
Old   #1101

 
elite*gold: 455
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,027
Received Thanks: 104
I have a question, I setted up a vmware but the bot doesn't seem to work
I also installed frame network and c++ visual but it doesnt work :S
Warcry54♥ is offline  
Old   #1102
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by jokeRz19 View Post
I have a question, I setted up a vmware but the bot doesn't seem to work
I also installed frame network and c++ visual but it doesnt work :S
ok lets start off with some questions
note for myself that we should make a kind of form to fill in xD.. make it 20x easier than asking every single person to tell their stuff

Windows 7 / XP and (home / pro / ultimate)?
32 bit / 64 bit OS?
resolution of the VM?
set the theme on classic?
optimized for performance? (as stated in the VMware setup guide first page)
Bot settings?
txt documents clear?
.net version you installed? 3.5 / 4 / 4.5?
visual C++ version you installed? 2008 / 2010?
at which part does the bot fail? and what does it say at the stats tab?
maskedmous is offline  
Old   #1103
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2012
Posts: 21
Received Thanks: 3
bot runs fine... having problem with my internet i think. want to make sure. I get a lot of "click to skip stats" with disconnects from pvp.net. is this just my internet dropping out or too many vms running? (i run 7 on ssd with ~350 ram each cp usually 90-100% ram ~85%) also i have to cleanup my vms and defrag them almost every day. they accumulate 1-2gb of random junk (don't know what) and say they need defraging or performance will degrade. anyone with more VM experience? want to know if its my OS or too much for my internet or rig?
womd is offline  
Old   #1104
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2005
Posts: 426
Received Thanks: 469
Quote:
Originally Posted by womd View Post
bot runs fine... having problem with my internet i think. want to make sure. I get a lot of "click to skip stats" with disconnects from pvp.net. is this just my internet dropping out or too many vms running? (i run 7 on ssd with ~350 ram each cp usually 90-100% ram ~85%) also i have to cleanup my vms and defrag them almost every day. they accumulate 1-2gb of random junk (don't know what) and say they need defraging or performance will degrade. anyone with more VM experience? want to know if its my OS or too much for my internet or rig?
Apperently the issure youre having is a long story made short by going to the old League of legends bots of your choosing, on this forum, and read all about how they solved this issue. Something to do with the NAT settings i believe.
valen is offline  
Old   #1105
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 98
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by womd View Post
bot runs fine... having problem with my internet i think. want to make sure. I get a lot of "click to skip stats" with disconnects from pvp.net. is this just my internet dropping out or too many vms running? (i run 7 on ssd with ~350 ram each cp usually 90-100% ram ~85%) also i have to cleanup my vms and defrag them almost every day. they accumulate 1-2gb of random junk (don't know what) and say they need defraging or performance will degrade. anyone with more VM experience? want to know if its my OS or too much for my internet or rig?
well one way to find out if it is your internet is to run just 1 virtual machine
let it do dominion and see what happens if it still shows click skip to stats then it might be the settings of the virtual machine
cause you can limit internet speed per VM
also you can try a speedtest within the VM
and a speedtest outside VM
it should be configured as NAT

but it might be configured otherwise cause of your router settings
if you have a router...

if you could tell your internet speed that you should have
download / upload

and after a speedtest at speedtest.net (random server nearby)
tell us what the results are of that (inside VM and outside VM)


defragging is for faster access to files
cause normally a harddisk is like build of blocks
and if space is between those blocks it takes longer to read the data out of it
so it takes longer to access a file
defragging it causes it to put them on a line again without space inbetween
so it can search faster. (atleast this is what i learned at my previous Tech study)

but since it is a SSD.. it doesn't need defragging...
defragging a SSD is bad for the SSD itself
cause it aren't disc blocks anymore but electrons i think? haven't read how a SSD operates so but there is a logical explaination behind it
just don't defrag ur SSD

if you have a VM..i think you can just assign an SSD to it instead of a harddisk
then it won't even nag you about defragging if im right
its been quite some time ago so my information might be off at some point..

so.. speedtests VM and outside
test 1 VM with bot (solo dominion) see if that works
might just be your internet too slow
also slightly increase the RAM of the machine you are going to test
i take it your PC can hold just one machine if you can run 7 of them at once :P
i have like 8GB of RAM .. windows 7 takes like 1,3 ~ 2 GB
the 3 VM's i have on now atm all windows XP with 1 GB each
i wanted to test performance differences between 512 MB or 1 GB
since it was using pagefiles x_X
which is not great for my harddisk xD


feedback of the other version you gave me:
it sometimes gets stuck at closing the "you're lvl 3 now you got riot points"
one of my accounts got lvl 3 and it didn't close it
it just went on buying without closing it
so i had to close it manually else it gets stuck at adding bots
cause then it would add bots only to the left side of the screen
cause the other "add bot" of the right side is blocked by the popup of the lvl up + riot points msg

sorry for my long posts xD but yeah quite alot of information to tell xD
i use alot of new lines to keep it readable xD
maskedmous is offline  
Old   #1106
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2007
Posts: 17
Received Thanks: 1
ok i just cant seam to get it to run
i get it to log in and make game but it just stands there
i reset the hud , res is 1024x768 borderless
installed c++/netframework
this is on a xp vm
any ideas ?
Unforgivablesin is offline  
Old   #1107
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 124
Received Thanks: 5
make it press accept for the eula stuff after every patch

it gets locked up whenever theres a patch and it needs to switch to a new acc
EllieGold is offline  
Old   #1108
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2005
Posts: 426
Received Thanks: 469
Quote:
Originally Posted by EllieGold View Post
make it press accept for the eula stuff after every patch

it gets locked up whenever theres a patch and it needs to switch to a new acc
consider it done.
valen is offline  
Old   #1109
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 16
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Unforgivablesin View Post
ok i just cant seam to get it to run
i get it to log in and make game but it just stands there
i reset the hud , res is 1024x768 borderless
installed c++/netframework
this is on a xp vm
any ideas ?
install updates for xp or make sure u press f1 lol
icyrider is offline  
Old   #1110
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2007
Posts: 17
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by icyrider View Post
install updates for xp or make sure u press f1 lol
its relativly up to date and as i said , i can get it to log itself in and make the game , but then it just stands there, hence i have pressed f1 , its started , it just has not detected that the game started.


Unforgivablesin is offline  
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[S] Powerlevel [B] Powerlevel
Also ich suche für morgen eine Partner. Ich möchte gerne 1 Stunde auf NIU Seite gelevelt werden. Ich biete das Gleiche dann im Gegenzug also: Ich...
11 Replies - WarRock Trading
Powerlevel Bot D3D.
Status: UNDETECTED Information ------------------------------ Dopo Averlo scaricato leggete il file .txt all' interno per le istruzioni After...
10 Replies - WarRock Hacks, Bots, Cheats & Exploits
How to powerlevel?
Hello! I'm playing on a private server with huge rates, and one of my friends gave me her char to powerlevel myself. How can I do this? My little...
1 Replies - Perfect World
Acc und Powerlevel
Nabend zusammen :) Habe einen acc den ich loßwerden möchte. prophecies und eotn sind dort drauf der acc ist nicht gebunden und die email addy noch...
0 Replies - Guild Wars Trading
suche powerlevel /powerlevel
hi. ich suche einen powerlevel für den server persia. wenn jemand interressiert ist einfach posten( mit preis) vielen dank!!
0 Replies - SRO Main - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 10:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.