Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 21:24

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT

Discussion on [SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 03/12/2010, 00:23   #1156
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by heartsgrow View Post
hey lolkop , this is my 3rd times post , i use patch silkmod & autoselect , when i'm in town after ~5 min still getting DC , when im powerlvl that it not DC , why should be ???
im using windows 7 x86 + visual 2008 ++ , .net framework 4 !!!!
try deleting your potsettings and reset it.
this tool dowsn't require .net framework. if your using the "snowman" as grab-pet its because of that. its bugged. you have to respawn it after each teleport/login.
lolkop is offline  
Old 03/12/2010, 00:59   #1157
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
for the ppl who have the error on the autopot.

when you attack a mob or mob attack to you.

the client crash.

to fix this problem.

delete ur "potsettings", "Settings" Folder and "Dump" Folder.

btw, lolkop when you are log on our first char and restart to log on other char on the same account the client crash :$ , how i can fix that?
Darkness™ is offline  
Old 03/12/2010, 08:27   #1158
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
for the ppl who have the error on the autopot.

when you attack a mob or mob attack to you.

the client crash.

to fix this problem.

delete ur "potsettings", "Settings" Folder and "Dump" Folder.

btw, lolkop when you are log on our first char and restart to log on other char on the same account the client crash :$ , how i can fix that?
if you press restart ingame the client tries to connect to the server again. if the server is full and the connect fails you'll get a client crash.
its a clientbased error. got nothin to do with silkmod sry
lolkop is offline  
Old 03/12/2010, 12:48   #1159
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 59
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by lolkop View Post
the qs file is a silkroad settings file.
if deleting it helps it have got nothing to do with silkmod, but with your client.
i know that i need to delete QS files.. but when i using louder i don't need to do this, that means there is some bug in silkmod...
OCB123 is offline  
Old 03/12/2010, 17:01   #1160
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 664
Received Thanks: 96
Quote:
Originally Posted by lolkop View Post
heard of some ppl that there are problems all of them are using 64bit system. sry but maybe thats the problem with it.

if your using silkmod running as admin with all plugins and the original sro_client.exe in compataiblity mode as xp and it still shows no welcome message @ login i can't help ya.

only happens to 64bit system users :/
Yeah i'm 64 Bit Windows 7 So i'll try the compitability option if not i'm gonna install fresh Xp windows Thanks for the support

EDIT: Just installed fresh XP and still Nothing...
Listen- i do this correct me if there's smth wrong

Download silkmod-
Put it in Sunworld directory with the client you provided...
Open Silkmod.exe
Press Load all plugins
Save settings.
Lunch sro.


Nothing!!!!!!!!!!

Someone told me sro client icon in ur task bar have to look like silkmod icon but it doesnt it's still the same when i login why is that????
progines is offline  
Old 03/12/2010, 20:04   #1161
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
[quote=progines;4490224]Yeah i'm 64 Bit Windows 7 So i'll try the compitability option if not i'm gonna install fresh Xp windows Thanks for the support

EDIT: Just installed fresh XP and still Nothing...
Listen- i do this correct me if there's smth wrong

Download silkmod-
Put it in Sunworld directory with the client you provided...
Open Silkmod.exe
Press Load all plugins
Save settings.
Lunch sro.


Nothing!!!!!!!!!!

i fixed it thx a lot ... and thx to the guys who made this silkmod and the guys who supported me with advices
ka1nRo is offline  
Old 03/12/2010, 20:08   #1162
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 664
Received Thanks: 96
Quote:
Originally Posted by ka1nRo View Post
the silk mod must to have a different folder then the one u installed the swsro like/swsro(main folder) and when u entry on the silk mod it must be something like that : D:/swsro/SilkMod try using this if it isn`t working i don`t know why ..
C:\Documents and Settings\Ace\My Documents\sunworld_S2_11-01-10\sswc2\SilkMod

i did wht you're saying if i didnt put it in the right place it would give me error message. but it alright and lunches the client but nothing work !!
progines is offline  
Old 03/12/2010, 20:35   #1163
 
elite*gold: 72
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,816
Received Thanks: 546
i have the problem that i get the "normal" dc when the server is full :->
do I need the client that you posted too or should every client work with your loader?^^
micha444 is offline  
Old 03/12/2010, 20:58   #1164
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
for the ppl who have the error on the autopot.

when you attack a mob or mob attack to you.

the client crash.

to fix this problem.

delete ur "potsettings", "Settings" Folder and "Dump" Folder.

btw, lolkop when you are log on our first char and restart to log on other char on the same account the client crash :$ , how i can fix that?
thx man it`s working .... but now i have a little problem and it`s about the bot i mean about that programs that are pressing 1.2.3.4 ... it`s not working with silk mod why is that? and if somebody have a new bot plz give me or tell me what to do.
ka1nRo is offline  
Old 03/13/2010, 01:13   #1165
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 213
Received Thanks: 32
i have the same problem and i use windows vista 32bits home basic and i open how admin and i use original client... and i dont show welcome message :S
Bart576 is offline  
Old 03/13/2010, 03:43   #1166
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 664
Received Thanks: 96
Okai i found out how to run it- but it dces alot when i use mp / hp i deleted the settings but it dc me alot why is that ? do i've to delete settings and set it back everytime or what ???
progines is offline  
Old 03/13/2010, 06:50   #1167
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by progines View Post
Okai i found out how to run it- but it dces alot when i use mp / hp i deleted the settings but it dc me alot why is that ? do i've to delete settings and set it back everytime or what ???
u need too delete settings,dump and potsettings then u run normal the client
P.S: I have a problem ... every time when i get back in town with return scroll or going to battle with reverse.... Every time the SRO is closing ... no error image ,no disc ... it`s just closing the sro.
ka1nRo is offline  
Old 03/13/2010, 23:35   #1168
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2007
Posts: 263
Received Thanks: 73
I always get the error "please execute silkroad.exe"
I am administrator and i run it as administrator.
I also tried compatiblity mode windows xp but nothing helps.
My OS is windows vista 32 bit
dannybdanny is offline  
Old 03/14/2010, 00:15   #1169
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by dannybdanny View Post
I always get the error "please execute silkroad.exe"
I am administrator and i run it as administrator.
I also tried compatiblity mode windows xp but nothing helps.
My OS is windows vista 32 bit
1.did u get the sro_client ( The original one?)
2.Did u put separately swsro and silkmod?
ka1nRo is offline  
Old 03/14/2010, 01:20   #1170
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 213
Received Thanks: 32
I NEED HELP...
1-i extrac silkmod dir in swsro dir ok?
2-i open silkmod dir and i press silkmod.exe how administrator and i put all plugins and press save configuration
3-i press lunch sro i enter silkroad and dont show welcome message
4-i use windows vista 32 bits home basic
Bart576 is offline  
Thanks
1 User

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.