Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 20:34

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT

Discussion on [SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 03/11/2010, 13:58   #1141
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by ka1nRo View Post
i`m using original client and i`ll try deleting potsettings.dat
i came back with a edit.... I deleted potsettings.dat and it letted me to entry on sro without any erros but when i putted /hp 75 9 f1 it` worked but it`s something different with /mp 65 0 f1 idk why i press enter to configurate the mp and then immediattly i got an error same error ... what can i do
why does noone read the ****** first post?

if you don't know how to set the autopot, just read the "how do i set the autopot?"!

makes no sense to ask for help if you're to lazy to read the tutorials.
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 13:58   #1142
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 390
Received Thanks: 110
nice loader
CryssTal94 is offline  
Old 03/11/2010, 14:48   #1143
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
lolkop i read it 3 times already and i`m doing the settings all GOOD.... WHEN I put the command of setting the mp ... i mean /mp 50 0 f4 imediatly after i put that thing i GET AN ERROR why is so hard to understand what i want to say...it isn`t that i don`t know how to put the setting
ka1nRo is offline  
Old 03/11/2010, 15:27   #1144
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by ka1nRo View Post
lolkop i read it 3 times already and i`m doing the settings all GOOD.... WHEN I put the command of setting the mp ... i mean /mp 50 0 f4 imediatly after i put that thing i GET AN ERROR why is so hard to understand what i want to say...it isn`t that i don`t know how to put the setting
READ THE FIRST POST!!!!

if you're to stupid to find the first post here's a quote of it:
Quote:
Problem:
Quote:
how can i set the autopot of SilkMod?
Solution:
Edit:
Every other question answered in the first post will be ignored in future! so don't even think about asking questions like:
"ZOMFG how cen i sat teh otupot??????????? i hav trid everiting! plıyız halp!"

I WILL IGNORE SUCH QUESTIONS!
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 15:50   #1145
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by ka1nRo View Post
srry for my next line:
ARE U FUKING STUPID MAN??? I SET IT BUT I GET AN ERROR WHEN I START THE AUTO POTION I MEAN WHEN I PRESS /pot mp ON I GET ERROR ARE U FUKING STUPID AND U Don`T UNDERSTAND AND U SAY THAT I CAN`T READ THE FIRST POST IDIOT
if you set the autopot to "f4" and the pot tries to read it as number you can't get it to work.
sry but you should learn how to read before blaming other ppl for your own lameness...

if some1 askes you for a number between 1 and 4 and you anwer F3 what do you expect? -.-
sry but thats just lame so you're the first one getting ignored now.

Edit:
#Reported.
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 16:00   #1146
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Received Thanks: 0
Please can anybody help me...i didnt find swsro keypresser,,please help me with al link or anything THX..idk what page is???
cobraaand is offline  
Old 03/11/2010, 16:05   #1147
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by lolkop View Post
if you set the autopot to "f4" and the pot tries to read it as number you can't get it to work.
sry but you should learn how to read before blaming other ppl for your own lameness...

if some1 askes you for a number between 1 and 4 and you anwer F3 what do you expect? -.-
sry but thats just lame so you're the first one getting ignored now.

Edit:
#Reported.
hmm i didn`t think i press f3... i put the mp on the f1 on 0 and i write exactly like this /mp 60 0 f1 and after i press enter and then write /pots mp on i get error so .. u can report me and now could u just go away i just got too mad on ur fuking stupidity so bye if u don`t know what to do just say it and don`t start saying i don`t know to read and something like that **** so now BYE MOTHER ***** ... i`ll leave 4 ever this community
ka1nRo is offline  
Old 03/11/2010, 16:08   #1148
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 213
Received Thanks: 32
... relax ka1nRo you cant explain well is you problem because you write /mp 60 0 F1 and is /mp 60 0 1 why you put F1 :S
Bart576 is offline  
Old 03/11/2010, 16:21   #1149
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by Bart576 View Post
... relax ka1nRo you cant explain well is you problem because you write /mp 60 0 F1 and is /mp 60 0 1 why you put F1 :S
i've told him about it allready 3 times. and i also said that its explained in the first post.
what ever. ppl like him will allways come back to epvpers when new updates are needed. leeching sux, but it's tollerated and i do not accept ppl who are even too lame to be able to leech and blame others for it.
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 17:17   #1150
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 395
Received Thanks: 172
Quote:
Originally Posted by ka1nRo View Post
hmm i didn`t think i press f3... i put the mp on the f1 on 0 and i write exactly like this /mp 60 0 f1 and after i press enter and then write /pots mp on i get error so .. u can report me and now could u just go away i just got too mad on ur fuking stupidity so bye if u don`t know what to do just say it and don`t start saying i don`t know to read and something like that **** so now BYE MOTHER ***** ... i`ll leave 4 ever this community
he`s just too young i guess , and didn`t read carefully ...........now sth 4 him :

Pretene esti prost? omu ti-a zis clar ca nu trebuie sa pua f4 , ci doar 4 , adica setezi de exemplu /hp 60 9 4 , nu *** faci tu /60 9 f4 , aia e gresit , si nu`l mai insulta pe tip , ar trebui sa-i multumesti ca le creeaza chiar si pt tipi ca tine......
ovidiu is offline  
Old 03/11/2010, 17:25   #1151
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 664
Received Thanks: 96
Quote:
Originally Posted by lolkop View Post
i've told him about it allready 3 times. and i also said that its explained in the first post.
what ever. ppl like him will allways come back to epvpers when new updates are needed. leeching sux, but it's tollerated and i do not accept ppl who are even too lame to be able to leech and blame others for it.
lolkop it runs but i doesnt work with me i'm using windows 7 i did use it as administrator, deleted it and download again and nothing happenz
no welcome message/ niether /help working.... can you explain why?
progines is online now  
Old 03/11/2010, 17:33   #1152
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by progines View Post
lolkop it runs but i doesnt work with me i'm using windows 7 i did use it as administrator, deleted it and download again and nothing happenz
no welcome message/ niether /help working.... can you explain why?
heard of some ppl that there are problems all of them are using 64bit system. sry but maybe thats the problem with it.

if your using silkmod running as admin with all plugins and the original sro_client.exe in compataiblity mode as xp and it still shows no welcome message @ login i can't help ya.

only happens to 64bit system users :/
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 17:47   #1153
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
i got the same error when i put the right set and i mean /mp 65 0 4 and to hp /hp 75 9 4 and when i pressed /pot hp on and /pot mp on it worked but when i atacked a monster and when it should have use the mp i got the error ..dunno why and if somebody can tell me if they have an autologin.thx
ka1nRo is offline  
Old 03/11/2010, 22:15   #1154
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Received Thanks: 1
Hey i have a Problem with the Autoselcet patcher when i Patch my Client and i want to login my game Close , what i can do?
l2sebi is offline  
Old 03/11/2010, 23:36   #1155
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 7
Received Thanks: 0
hey lolkop , this is my 3rd times post , i use patch silkmod & autoselect , when i'm in town after ~5 min still getting DC , when im powerlvl that it not DC , why should be ???
im using windows 7 x86 + visual 2008 ++ , .net framework 4 !!!!
heartsgrow is offline  

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.