Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 22:02

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT

Discussion on [SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 03/10/2010, 18:05   #1126
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Received Thanks: 0
hey lolkop,
i have a little problem...
everytime when i try to start the loader,
i get error:
The Client You are using is not supported.
Would be nice if you could pn me in epvpers or cpg forums with your version of sro =)

i tried all visions nothing happened everytime same error -.-"
i have the offical client or swsro....
i dont read the full thread 113 pages are to many :P

so i ask now (maybe again)
can you help me pls?^^
miro1994 is offline  
Old 03/10/2010, 18:39   #1127
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by miro1994 View Post
hey lolkop,
i have a little problem...
everytime when i try to start the loader,
i get error:
The Client You are using is not supported.
Would be nice if you could pn me in epvpers or cpg forums with your version of sro =)

i tried all visions nothing happened everytime same error -.-"
i have the offical client or swsro....
i dont read the full thread 113 pages are to many :P

so i ask now (maybe again)
can you help me pls?^^
read the first post.
run as admin in compatibility mode use the original client and it should work.
lolkop is offline  
Old 03/10/2010, 19:07   #1128
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 190
Received Thanks: 27
Lolkop did you hear about anything kinda Silkmod makes sro "lagging" which seems to be from the graphic card. the more mobs there are on my screen, the more it lags, but it starts just after im logged in 30mins+ ... really strange ...
Sainto9 is offline  
Old 03/10/2010, 19:22   #1129
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
hey lolkop, how the **** i can delete the " mod id = 3,1,2 etc etc."

because i can't read the normal chat :$
Darkness™ is offline  
Old 03/10/2010, 19:32   #1130
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
hey lolkop, how the **** i can delete the " mod id = 3,1,2 etc etc."

because i can't read the normal chat :$
download the latest version of silkmod.
i've removed it like 4days ago -.-
lolkop is offline  
Thanks
1 User
Old 03/10/2010, 20:15   #1131
 
elite*gold: 20
Join Date: May 2007
Posts: 2,168
Received Thanks: 336
lolkop 1st - make more then 100m in exchange
2and - autoconnect for silkmod
Bezmiegs is offline  
Thanks
1 User
Old 03/10/2010, 21:02   #1132
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by lolkop View Post
read the first post.
run as admin in compatibility mode use the original client and it should work.
sry but i dont have vista.
i dont have the "run as administrator" button,
and when i try in compatibility mode windows 95 or 2000 or what else,
it already gives an error.... -.-
miro1994 is offline  
Old 03/11/2010, 05:07   #1133
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 664
Received Thanks: 96
i don't get the welcome message and /help gives out nothing !!!!!!!
I did everything as you said, downloaded the original sro client and runned it as administrator and nothing no welcome message or Potion use
progines is offline  
Old 03/11/2010, 06:44   #1134
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 7
Received Thanks: 0
lolkop , answer me , why im using silkmod last from u + autoselect then got DC 5~10 min ....
Im using Windows 7 , Visuable 2008++ , .net framework 4 .... Help Please ....
heartsgrow is offline  
Old 03/11/2010, 12:01   #1135
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
i have a problem.... when i entry on sro first time i can put all the option hp/mp/pills etc ... when i type /pot on it`s working for 10 sec and then i get an error ... and now every time i open the sro with silkmod i get the same error.
Here is the picture of the error:
What can i do?
ka1nRo is offline  
Old 03/11/2010, 12:24   #1136
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 59
Received Thanks: 5
Its almost working fine(silkmod), but i found some bug if I stay in city for 5min with silkmod i getting DC(crash) and if i last time was killing rockys or some other mobs and log out and when next time i log in and start killing other monster (not that monsters i last time was killing before log out) i getting crash and then can't login(getting crash when i click 'start') then need delete QS file from settings folder..
When i using just louder i don't have this problem. Please check it and if you can fix it because silkmod is very helpful.
OCB123 is offline  
Old 03/11/2010, 12:42   #1137
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by OCB123 View Post
Its almost working fine(silkmod), but i found some bug if I stay in city for 5min with silkmod i getting DC(crash) and if i last time was killing rockys or some other mobs and log out and when next time i log in and start killing other monster (not that monsters i last time was killing before log out) i getting crash and then can't login(getting crash when i click 'start') then need delete QS file from settings folder..
When i using just louder i don't have this problem. Please check it and if you can fix it because silkmod is very helpful.
the qs file is a silkroad settings file.
if deleting it helps it have got nothing to do with silkmod, but with your client.
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 12:59   #1138
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
lolkop do u think u can help with my problem??
ka1nRo is offline  
Old 03/11/2010, 13:18   #1139
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by ka1nRo View Post
lolkop do u think u can help with my problem??
use the original client. if that doesn't help try delting your potsettings.dat in the silkmod dir.
lolkop is offline  
Old 03/11/2010, 13:42   #1140
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 30
Received Thanks: 2
i`m using original client and i`ll try deleting potsettings.dat
i came back with a edit.... I deleted potsettings.dat and it letted me to entry on sro without any erros but when i putted /hp 75 9 f1 it` worked but it`s something different with /mp 65 0 f1 idk why i press enter to configurate the mp and then immediattly i got an error same error ... what can i do
ka1nRo is offline  

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.