Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rappelz > Rappelz Private Server
You last visited: Today at 13:28

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

Messed up FieldPropResource

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 85
Received Thanks: 15
Messed up FieldPropResource

Hi all,,

this is my first post, i've got alot of help from this forum and reading it's topics,


i've used the cubric fix to dbo.FieldPropResource and now the script_text is sat to cubric() and I am unable to get into the Hardmood dungeons at all, and I keep getting the message [string "cubric_tele()"]:1: attempt to call global 'cubric_tele' (a nil value)

is there a way I can restore the dbo.FieldPropResource to default?

even if it is in manual to entre all the data, is fine,

Thanks in advance



stivenson2005 is offline  
Old   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2011
Posts: 88
Received Thanks: 18
Sounds like your FieldPropResource is working fine. I personally didn't look into the FieldPropResource rdb butit looks like your copy of the game is missing methods created in LUA files. Usually that message shows up when a method in the LUA script is missing.


captain herlock is offline  
Old   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,570
Received Thanks: 1,154
Perhaps you should read the thread carefully BEFORE using a fix! Or you should check your fix! Like said in the Thread the "Cubric Fix" will mess up your FieldPropResource. All scripts are set to cubric_tele(). You successfully destroyed your fieldpropresource.

Delete and reimport it because i don't think you are able to fix it.

Quote:
Originally Posted by stivenson2005 View Post
Hi all,,

this is my first post, i've got alot of help from this forum and reading it's topics,


i've used the cubric fix to dbo.FieldPropResource and now the script_text is sat to cubric() and I am unable to get into the Hardmood dungeons at all, and I keep getting the message [string "cubric_tele()"]:1: attempt to call global 'cubric_tele' (a nil value)

is there a way I can restore the dbo.FieldPropResource to default?

even if it is in manual to entre all the data, is fine,

Thanks in advance
c1ph3r is offline  
Old   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 85
Received Thanks: 15
Quote:
Originally Posted by c1ph3r View Post
Perhaps you should read the thread carefully BEFORE using a fix! Or you should check your fix! Like said in the Thread the "Cubric Fix" will mess up your FieldPropResource. All scripts are set to cubric_tele(). You successfully destroyed your fieldpropresource.

Delete and reimport it because i don't think you are able to fix it.


Thanks to all the replies, I've figured out to get it back to it's original state ,

appreciate you,
stivenson2005 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
I think i messed something up.
I'm using windows 7. I started playing S4 league yesterday. Here is where the problem starts i automatically opened the injector with the...
9 Replies - S4 League
Unraring messed up
Please help me, everytime i try to extracts with numerous programs, i've used rarzilla and winrar it wont unrar them it only says No archive found...
5 Replies - Technical Support
Messed Up
You guys arent the only ones having problems. CO Is oficially fucking me out of my char Art_Pwns. They banned me for non payment of 11 codes when I...
7 Replies - CO2 Main - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 13:28.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.