Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 06:39

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #976
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 13
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by goldenapple007 View Post
copy the file in assets to your game folder.
set hud scale to 100% , should be fixed!



did you set hud scale to 100% after you copied it?
if not , check if it's 100%
I did change it to 100% and I did it on every clone aswell

But I now downloadad 1.3.5 and will try again.
But I can't use vertical sync as this will let my FPS go to 300+ EVEN when im capped at 25

Will this affect anything?


I hope it will work now :S

Edit: It now works, a lil laggy but not really a problem Ty



PlayernMoDz99 is offline  
Old   #977
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 9
Received Thanks: 0
Can you solve the recconect button problem, when getting disconected the bot doesn't recognize the button and just keep searching until the loop counter finishes and restarts the program.


sorianosebas is offline  
Old   #978
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Hy.. I got a problem with the host.... sometimes when he creates a game and waits for others to join he crash and then he trys to make the room again ..... but the players were still in the room and the boot stops here (he cant create a room with the same name) How to solve this?
crazyjooker is offline  
Old   #979
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 713
Received Thanks: 65
hi, I just set up the bot and it runs like a charm. But I was wondering how many machines I could run doing this (This is the first time I've set up a bot).
This is my rig;
-Asus geforce gtx 780 oc gaming edition (3 gb)
-AMD FX(tm)-8320 8-core (overclocked to 4.4ghz)
-8 gb ram at 1600
-windows 8.1
-256 gb ssd (my main)
-2tb hdd

I would be running this bot almost everyday for around 6-7 hours without me using the machine.

Thanks for reading this


Prokoz is offline  
Old   #980
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 25
Received Thanks: 0
Bot does not work with 7 players again. Bot also not reconnect the match, he is looking for the button until the loop end. If you have space between accounts on the site, he cannot identify the space and warns that there is no more accounts on the site.
Caio123gatti is offline  
Old   #981
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 84
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by Prokoz View Post
hi, I just set up the bot and it runs like a charm. But I was wondering how many machines I could run doing this (This is the first time I've set up a bot).
This is my rig;
-Asus geforce gtx 780 oc gaming edition (3 gb)
-AMD FX(tm)-8320 8-core (overclocked to 4.4ghz)
-8 gb ram at 1600
-windows 8.1
-256 gb ssd (my main)
-2tb hdd

I would be running this bot almost everyday for around 6-7 hours without me using the machine.

Thanks for reading this
5 is max, your cpu can't run more ( currently)
there is something wrong with patch 4.8 even the best cpu's get 100% cpu usage with 5-10 bots ...
if riot fixes that , you might be able to run 7 cus you don't have a lot of ram.
gpu doesn't matter

I'm currently running 5:
i7 4770k
8 gb
gxt 770 oc
goldenapple007 is offline  
Thanks
1 User
Old   #982
 
elite*gold: 57
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,287
Received Thanks: 211
HERE IS A QUICK GUIDE FOR THE POEPLE WHO CANT RUN MUCH VMS SINCE PATCH 4.8 :
1. Downlod dxtory
2. install on all Vms
3. Run on all Vms
4. Set Fps limit on 10 Fps
5. Enjoy it

With a Xeon v3 i have 10% - 15 % Cpu while the game with 6 Vms!
But care throw the loading time the Cpu is still high (70%)
And the loading time ist 25 % longer
|Epic|FaiL| is offline  
Thanks
1 User
Old   #983
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 713
Received Thanks: 65
Thanks for answering me goldenapple007.
Anyway I've got a problem with the bot, it always finishes the game at 6.02 mins, this is probably something with my settings. How can I let the game finish after 7 mins? Coz I'm not getting any exp atm
Prokoz is offline  
Old   #984
 
elite*gold: 77
Join Date: Mar 2011
Posts: 597
Received Thanks: 478
Quote:
Originally Posted by |Epic|FaiL| View Post
HERE IS A QUICK GUIDE FOR THE POEPLE WHO CANT RUN MUCH VMS SINCE PATCH 4.8 :
1. Downlod dxtory
2. install on all Vms
3. Run on all Vms
4. Set Fps limit on 10 Fps
5. Enjoy it

With a Xeon v3 i have 10% - 15 % Cpu while the game with 6 Vms!
But care throw the loading time the Cpu is still high (70%)
And the loading time ist 25 % longer
Small question!
what's your PC properties?
GameHackerPM is offline  
Old   #985
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 13
Received Thanks: 0
I have problem with 1 clone that Repeatly lags down after the game ending

Then the "bug splat" comes up and i have to start the bot again.
Any help?
PlayernMoDz99 is offline  
Old   #986
 
elite*gold: 57
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,287
Received Thanks: 211
I have a Xeon v3 its like a i7 4770 -
my graka is a Gtx 770 Inno3d
8 Gb ram
and 1 TB HDD
|Epic|FaiL| is offline  
Old   #987
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 84
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by Prokoz View Post
Thanks for answering me goldenapple007.
Anyway I've got a problem with the bot, it always finishes the game at 6.02 mins, this is probably something with my settings. How can I let the game finish after 7 mins? Coz I'm not getting any exp atm
Why the game ends before 7 minutes and not get exp? -
Make sure that the camera in the game is fully zoom out (mouse scroll)
Make sure that replaced the cfg file included with this bot
Make sure that the settings hud in the game are the same as in the screenshot
Make sure that the resolution of the game options is 1024x768

You must register and activate your account in order to view images.

proberly you forgot the cfg file or interface size isn't set to 100%

Quote:
Originally Posted by |Epic|FaiL| View Post
HERE IS A QUICK GUIDE FOR THE POEPLE WHO CANT RUN MUCH VMS SINCE PATCH 4.8 :
1. Downlod dxtory
2. install on all Vms
3. Run on all Vms
4. Set Fps limit on 10 Fps
5. Enjoy it

With a Xeon v3 i have 10% - 15 % Cpu while the game with 6 Vms!
But care throw the loading time the Cpu is still high (70%)
And the loading time ist 25 % longer
Did you try setting fps limit in LOL itself?
if it also works it's easier then installing dxtory

Quote:
Originally Posted by PlayernMoDz99 View Post
I have problem with 1 clone that Repeatly lags down after the game ending

Then the "bug splat" comes up and i have to start the bot again.
Any help?
is it the host or a player?
I suggest you to try copy one of the working vm's and delete the one that's not working, make sure to backup the acc list.
goldenapple007 is offline  
Thanks
1 User
Old   #988
 
elite*gold: 57
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,287
Received Thanks: 211
Yes i tried, but i still had 100 % Cpu
|Epic|FaiL| is offline  
Old   #989
 
elite*gold: 77
Join Date: Mar 2011
Posts: 597
Received Thanks: 478
OMG! ******* my PC! The worst PC i have ever seen!
GameHackerPM is offline  
Old   #990
 
elite*gold: 57
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,287
Received Thanks: 211
Quote:
Originally Posted by GameHacker-PM- View Post
OMG! ******* my PC! The worst PC i have ever seen!
what ?


|Epic|FaiL| is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 06:39.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.