Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 13:33

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #2461
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
I replaced the config, scale is 100% and all options are right but in game every bot is only moving a little(like anti afk system). None of the bots is capturing the places and game ends before 7min. in addiction bot doesnt click Continue after game :/
sorry for grammar



SzokX is offline  
Old   #2462
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 52
Received Thanks: 5
@ szokX : did u check the scale(100) and resolution(1024*768) after replacing the config?


Hades2004 is offline  
Old   #2463
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 69
Received Thanks: 5
sry but where is the download link ?!
___BEBO___ is offline  
Old   #2464
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 52
Received Thanks: 5


Hades2004 is offline  
Old   #2465
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
@hades2004
Yes, i did one second ago and everything should be fine. Even the option "allow the minimap movement" is alright.
Maybe the problem is with my Windows 7 Tiny.
On my laptop i use Win7 with resolution 1366x768 and when i work at VM the resolution is changing automatically when i press the key "full screen mode" the resolution is 1366x768 and when its disabled i think i have 1024x768 :/ but it dont work even if I disable that option. Maybe GhostLoL doesnt see the minimap when it is not the full screen mode ?
I had no problems with that when i was using bot on micro XP at v1.44 but till v1.47 it is not working at microXP and Tiny7 :/
SzokX is offline  
Old   #2466
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 52
Received Thanks: 5
Are u using VM Workstation for VMs? Are your VMs running with 1024*768 res?
Hades2004 is offline  
Old   #2467
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Yes, yes.
Bot works, but the problem is when the game starts. I think that bot cant recognize that the game has started.
SzokX is offline  
Old   #2468
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 52
Received Thanks: 5
hm k, sry then i have no idea atm
Hades2004 is offline  
Old   #2469
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
I turned cleartype off, camera is on max distance, all scales are 100%, resolution in game is 1024x768, the option minimap movement is enabled.
Bot is working pretty nice till game starts. Host is not capturing bases, just clicking near the champion. None of bots are clicking continue after game ends :/
SzokX is offline  
Old   #2470
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 52
Received Thanks: 5
Did u deactivate cleartype in Windows btw?
Hades2004 is offline  
Old   #2471
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Yes, as i mentioned one post ago
SzokX is offline  
Old   #2472
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2010
Posts: 9
Received Thanks: 0
guys,i installed tiny win7 on vmware but i have no connection to internet[i installed vmware tools too]
stekjr is offline  
Old   #2473
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
@stekjr
Reinstall VMware tools, restart system few times.
-------
Ok, i solved my problem
The solution is: take screenshot in game. Open Paint, make your owns images of "continue", "time2" "ingame" and put it into the bot Bigger images helps a lot
Thanks Hades2004 for help
#edit 2
You have to update your graphics driver(integrated).
My laptop is using dedicated and integrated, but VM is using only integrated graphic card so you have to update driver and then you dont have to change images in bot
SzokX is offline  
Old   #2474
 
elite*gold: 2
Join Date: Jun 2010
Posts: 657
Received Thanks: 458
hi guys,

i've done everything as said but if i start the virtual machine, it shows me a bluescreen after the booting.. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Anyone could help me?
TreyFlip™ is offline  
Old   #2475
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 8
Received Thanks: 0
Seems like the launch part is not working only on xp vms and sadly I cant change to tiny 7 coz my pc cant handle it. So please fix the thing that its not clicking on launch on win xp


Drakem is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 13:33.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.