Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 23:57

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #2431
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by testingc4 View Post
Thank you,will download it then try it.
All you said is ok,no cleartype,account are good.
The only problem is the click on launch who don't work... I tried my own pic,downloaded pic etc... that won't work...
i can see play.bmp 10, 9 etc... on Ghostlol program,but no click...

Again,thanks for your help,really kind
No problem!
If it still doesn't work, please take a screenshot of the moment it is failing and post it. Or a short video. Thanks



mistermister2 is offline  
Old   #2432
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 8
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by mistermister2 View Post
No problem!
If it still doesn't work, please take a screenshot of the moment it is failing and post it. Or a short video. Thanks
It's just the launch part dude, if we click manually on it then the bot is working like a charm. Thats the only problem, when the bot changes to a new account we have to click manually on launch. Thanks for the help dude


Drakem is offline  
Old   #2433
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by Drakem View Post
It's just the launch part dude, if we click manually on it then the bot is working like a charm. Thats the only problem, when the bot changes to a new account we have to click manually on launch. Thanks for the help dude
I understood that part, but depending on what GhostLoL/GhostMonitor says, there could be another problem besides the Play.BMP issue.

I had the same issue but replacing my Play.bmp with the one I uploaded, it solved it immediately so I'm a bit confused at why it won't work for you guys.
mistermister2 is offline  
Old   #2434
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 8
Received Thanks: 0
humm, i was watching the ghost monitor and it keeps going on in_game.bmp, connected.bmp and many like dat but 'play.bmp' is never there


Drakem is offline  
Old   #2435
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2013
Posts: 18
Received Thanks: 0
Sometime i have a bug splat and the bot don't skip splat and he don't relaunch lol , can you fix this ?
Anto___^ is offline  
Old   #2436
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Received Thanks: 0
I have amd fx 8350 but cpu %100 why 9 client
ismail5555 is offline  
Old   #2437
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2013
Posts: 15
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by testingc4 View Post
I'm too, but before this UI update, bot was running really well.
I'm on Windows Xp,that's maybe a problem too...don't really know why it don't click on launch with the new images...
use windows 7 lite...windows xp is very unstable when you are using it on virtual machines.
Silentchaosgr is offline  
Old   #2438
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 54
Received Thanks: 31
Quote:
Originally Posted by ismail5555 View Post
I have amd fx 8350 but cpu %100 why 9 client
Set affinity to only use 2 CPU cores in task manager. Make all 9 use Core 0 and Core 1. Google if you need help explaining.
mistermister2 is offline  
Old   #2439
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Received Thanks: 0
Repairing the Launch button.

I just retook the screen shot and it works for me and as well as the boost i retook the screen shots and it works !!! Yay more rp
This is the Download with the pics.
DKHope is offline  
Old   #2440
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 12
Received Thanks: 0
Anyone else having an issue with constantly losing connection to PVP.net from the VM's?
insanse is offline  
Old   #2441
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 8
Received Thanks: 0
Have problems with the Bug Splat, i tried to retook the images on bmp, but not click :S Someone else happens?
alexsf93 is offline  
Old   #2442
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 5
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by seidan View Post
.
@seidan Would it work renting a dedicated server? What does it need to run smoothly?

I got an AutoIt Error
Line 7060 (File "location... blabla"):

Error : Array variable has incorrect number of subscripts or subscript dimension range exceeded

What's this? i get only on one of my computers,also tried to copy the virtual machine from the working pc, tried another windows image (xp 64 bit)... it's a laptop if this can help
albytro4 is offline  
Old   #2443
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 19
Received Thanks: 0
Does this still work with the visual update?
tommelomme is offline  
Old   #2444
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 10
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by tommelomme View Post
Does this still work with the visual update?
Yes
DarthPandora is offline  
Old   #2445
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 5
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by DarthPandora View Post
Yes
it doesn't start the game and you have to do it manually...


albytro4 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 23:57.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.