Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:54

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #1801
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2011
Posts: 22
Received Thanks: 0
The bots dont buy exp boosts, they only open the shop and nothing happends.



Rob2208 is offline  
Old   #1802
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 23
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Rob2208 View Post
The bots dont buy exp boosts, they only open the shop and nothing happends.
From the FAQ, that will maybe help you

Quote:
Bot not buying XP Boosts - Go to Control Panel >> Appearance and Personalization >> Display and select Adjust ClearType Text >> Untick Turn On ClearType >> Next >> Finally, click finish.


kaidman is offline  
Old   #1803
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2011
Posts: 22
Received Thanks: 0
damm sry my bad
Rob2208 is offline  
Old   #1804
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 23
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Val_974 View Post
Hi, I got a problem
My bots always click on LoL News, so it open the browser then my bots stop playing, did someone got the same issue ?

Edit : I think it's cause of my bots don't click on play button, I tried to take a screen of the play button and place it in the images folder, but it still doesn't work.
If someone could help me
Try this i don't know if it's really same problem but

Quote:
Why bot sometimes opens web page? - go to: "C:\Program Files (x86)" change name directory "Internet Explorer" to "x"


kaidman is offline  
Old   #1805
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 94
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by kaidman View Post
Try this i don't know if it's really same problem but
I saw this in the FAQ,
it no longers open pages, but it still don't press play :/
Val_974 is offline  
Old   #1806
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 23
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Val_974 View Post
I saw this in the FAQ,
it no longers open pages, but it still don't press play :/
try previous version and tell me i actually have the 1.4.3 and that works perfectly
you can download previous version on website
kaidman is offline  
Old   #1807
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 94
Received Thanks: 1
It was working on 1.4.3 then it stopped working on 1VM, then on 2-3, then on all, so I tried the 1.4.5, but it still doesn't works
Val_974 is offline  
Old   #1808
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 23
Received Thanks: 1
i dont have problem with 1.4.3 version i using it on 9 vm ... wait for seidan reply he will maybe help you more.
EDIT: i will test 1.4.5 version
kaidman is offline  
Old   #1809
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 94
Received Thanks: 1
Yep, but ty for trying to help
Val_974 is offline  
Old   #1810
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2011
Posts: 65
Received Thanks: 7
When the bot opens league of legends appears the lol logo, then black filled rectangular and then the bot tryes to restart league. Also sometimes it just shows "Cannot connect to HTTP server". I followed everything in the youtube tutorial.
VladasX is offline  
Old   #1811
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 23
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by VladasX View Post
When the bot opens league of legends appears the lol logo, then black filled rectangular and then the bot tryes to restart league. Also sometimes it just shows "Cannot connect to HTTP server". I followed everything in the youtube tutorial.
its network problem, you using NAT on virtual machine settings option ?

Quote:
Originally Posted by Val_974 View Post
Yep, but ty for trying to help
i try 1.4.5 version and that's working as well, the problem may come from your os installation, i using Windows Tiny7 personnaly ...
kaidman is offline  
Old   #1812
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2011
Posts: 65
Received Thanks: 7
Quote:
Originally Posted by kaidman View Post
its network problem, you using NAT on virtual machine settings option ?
I am using NAT. I have win7 tiny. Also, sometimes when I start the logo appears than the black window and the bot tryes to restart league, but the same thing happens over and over.
VladasX is offline  
Old   #1813
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2011
Posts: 44
Received Thanks: 3
well after many settings, this bot works perfectly for me.. without crash or cant buy boost etc.. all works !! all night without problem !! account change after level 10. all works. thank you !!!
FaawZii is offline  
Old   #1814
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 23
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by VladasX View Post
I am using NAT. I have win7 tiny. Also, sometimes when I start the logo appears than the black window and the bot tryes to restart league, but the same thing happens over and over.
i got same problem on one virtual machine, on vmware settings on this machine i change NAT for Bridged and that works
kaidman is offline  
Old   #1815
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2011
Posts: 65
Received Thanks: 7
Quote:
Originally Posted by FaawZii View Post
well after many settings, this bot works perfectly for me.. without crash or cant buy boost etc.. all works !! all night without problem !! account change after level 10. all works. thank you !!!
Which version are you using?


VladasX is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.