Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 21:48

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #1051
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 68
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Dr Mundo View Post
Anyone who wants to run 6 bots for me for a €10 RP card
or 21 bots for a €35 RP card?

I can't run bots on my pc and would pay someone out for doing this for me!
I can gift it (using my paypal) or buy a prepaid card with code!

PM ME!
How long do you want them to run for?



mbox99 is offline  
Old   #1052
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Received Thanks: 0
i have the same problem with boosts. it clicks the store and does nothing. i tried to close it with changing the number (1 for 1 day 2 for 3 day thing) to 3 or 0. it doesnt work. what am i missing?

edit: i turned it off by replacing rp.bmp with a different picture. it doesnt gets stuck at shop now. just clicks once, thinks rp is not enough and turns back playing.


goksun443 is offline  
Old   #1053
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 132
Received Thanks: 12
Edit: works now
werner1010 is offline  
Old   #1054
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 37
Received Thanks: 2
I have problem with the boosts. When the Acc reached LvL 3 it trys to buy a 3 days boost but the bot only opens the shop and then i have to buy manually. How can i fix it.

Wonderful bot working perfect only boosts doesnt work.


Rashikami is offline  
Old   #1055

 
elite*gold: 223
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,044
Received Thanks: 214
My bots get kicked for afking. They don't click ingame. What could be causing this?
OELABOELA is offline  
Old   #1056
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 576
Received Thanks: 35
Maybe to much Ram needed and you don't give it on VM try it
Gold Kinder is offline  
Old   #1057
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 37
Received Thanks: 2
Take Win7 HP 64bit that works perfectly with the bot and dont need so much ressources.

Quote:
Originally Posted by gecko1610 View Post
Working with VmWare Workstation 9 ?
Working with all Workstation Versions
Rashikami is offline  
Old   #1058
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2011
Posts: 6
Received Thanks: 1
Working BR server?
yagoveras is offline  
Old   #1059
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 17
Received Thanks: 0
Hi I just did one test run!

I have a i7 core with 4gb Ram and Hard Disk with 216 GB useable.
I can run 5 windows on VM but it's a bit slow.

Also the game ended before the 7 minute mark.

Anyone got any tips?
Dr Mundo is offline  
Old   #1060
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2010
Posts: 125
Received Thanks: 5
CPU most of time is 99% usage even with dxtory 2.0. any idea how to lower a bit?
lkjfds1 is offline  
Old   #1061
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Hey i have a Problem.
The Bots are starting lol but don't click on play. When i manually click on it they don't log in the account.

Vm - VirtualBox Win7 64bit
Every machine got 2Gb Ram
Slavebur is offline  
Old   #1062
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
First of all, great program!
Since the latest patch i have an issue here.
The two bots often mets at the top capturing point, resulting in disrupted capturing round and no xp because lack of minimum requirements.
I think buying mobility boots at the start or addig a second round of capturing can solve this.
What can i do?
danifilth87 is offline  
Old   #1063
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Internet connection

Hey,

I just setup my computer to do 7 bots and everything is just running fine. The only problem i have is that my internet connection in the virtual machines is really slow. Around 400 ping in the bot game. This slows down the botting process because the loading times are noticable larger. Do you have any idea how i can fix this. Already tried pitting NAT type in brigde and host only but no luck.

TY

PS( I LOVE YOuR PROGRAM )
HelloImClank is offline  
Old   #1064
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 147
Received Thanks: 5
Hey guys! Just wanted to let u know I solved the problem with the bot not buying boost. Turns out you have to disable Cleartype in Windows 7 And if u dont know how just typ Cleartype in the search window and then Adjust Cleartype text and just unclick and press next next next. Done. Remember to restart the bot afterwards
kapon is offline  
Thanks
1 User
Old   #1065
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,888
Received Thanks: 527
Quote:
Originally Posted by kapon View Post
Hey guys! Just wanted to let u know I solved the problem with the bot not buying boost. Turns out you have to disable Cleartype in Windows 7 And if u dont know how just typ Cleartype in the search window and then Adjust Cleartype text and just unclick and press next next next. Done. Remember to restart the bot afterwards
really thx, it works !!!!!


[N]ooB«™ is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +1. The time now is 21:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.