Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 16:13

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #1186
 
elite*gold: 663
The Black Market: 141/0/0
Join Date: Jan 2006
Posts: 365
Received Thanks: 187
Quote:
Originally Posted by Ouma Shu View Post
I followed the video but it's kind of annoying how every time i restart the vmware my shortcuts keep saying file not found until I go to my computer > network drive and then my shortcut works again.. anyone know an alternative or something?
i use a autohotkey script on startup on my win7 VM's

Run %comspec% /c net use z: "\\vmware-host\NAMEOFYOURSHAREDFOLDER",,Hide
Sleep, 5000
Run "Z:\path\file.***"

last line to run whatever u want to run (the bot i guess ^^)



yuri624 is offline  
Old   #1187
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 14
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by yuri624 View Post
i use a autohotkey script on startup on my win7 VM's

Run %comspec% /c net use z: "\\vmware-host\NAMEOFYOURSHAREDFOLDER",,Hide
Sleep, 5000
Run "Z:\path\file.***"

last line to run whatever u want to run (the bot i guess ^^)
i replaced the stuff with the name of my folder and etc. but whenever it runs i just see a blank command prompt for like 1 sec and it closes


Ouma Shu is offline  
Old   #1188
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by I Feelz I View Post
have repair it = language error

have install it new = same error

...
I have the same problem. P.S I use EUW
Domplol is offline  
Old   #1189
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2012
Posts: 36
Received Thanks: 1
is there any way to lower CPU usage?


bringthehell is offline  
Old   #1190
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 16
Received Thanks: 2
^You might wanna try and lower the ram a bit, or use Tiny7(it's the most minimal distro of windows 7 to date) for your virtual machines.

Anyone else experiencing problems with RAF in NA? I have 6 bots almost lv10 yet none of them showed on my Refer-a-Friend dashboard.
time143 is offline  
Old   #1191
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 14
Received Thanks: 0
i can never leave it botting for more than 6~ hours without firefox suddenly saying addons or something crashed and i need to run firefox in safemode -_- pretty annoying having to reset each vmware every time this happens
Ouma Shu is offline  
Old   #1192
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 182
Received Thanks: 34
Quote:
Originally Posted by time143 View Post
^You might wanna try and lower the ram a bit, or use Tiny7(it's the most minimal distro of windows 7 to date) for your virtual machines.

Anyone else experiencing problems with RAF in NA? I have 6 bots almost lv10 yet none of them showed on my Refer-a-Friend dashboard.
You need to wait up to 72 hrs because rito and you will see them.
KilleraBGG is offline  
Old   #1193

 
elite*gold: 37
Join Date: Nov 2013
Posts: 101
Received Thanks: 14
Global Accounts.txt

Any idea yet to use only 1 accounts.txt for 3 x 10 setup?
To split in up in 3 parts is ok.... but could be nicer :-)
mmo_profi is offline  
Old   #1194
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Received Thanks: 2
Wow this bot is so much better than the one that looks for pictures and stuff +1
msazndragon is offline  
Old   #1195
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 16
Received Thanks: 2
Smile

Quote:
Originally Posted by KilleraBGG View Post
You need to wait up to 72 hrs because rito and you will see them.
Oh, awesome. Had me worried because most of my bots are almost lv10 already and none of them showed up in the "Completed Referrals" dashboard. Thanks man
time143 is offline  
Old   #1196
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 143
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by Ouma Shu View Post
I followed the video but it's kind of annoying how every time i restart the vmware my shortcuts keep saying file not found until I go to my computer > network drive and then my shortcut works again.. anyone know an alternative or something?
Just don't map shared folders like a network drive.
You can find these folders in your network environment.
Also plase a shortcut in STARTUP folder for host/clients and you'll get the same as on my video:


Quote:
Originally Posted by yuri624 View Post
i use a autohotkey script on startup on my win7 VM's

Run %comspec% /c net use z: "\\vmware-host\NAMEOFYOURSHAREDFOLDER",,Hide
Sleep, 5000
Run "Z:\path\file.xxx"

last line to run whatever u want to run (the bot i guess ^^)
Doh! Dont use like that! More scripts=more glitches.

Quote:
Originally Posted by bringthehell View Post
is there any way to lower CPU usage?
Only the purchase of new.
You can found a way to lower DISK usage,using ramdrive/ssd,but not cpu. Read my post at previous page.

Quote:
Originally Posted by Ouma Shu View Post
i can never leave it botting for more than 6~ hours without firefox suddenly saying addons or something crashed and i need to run firefox in safemode -_- pretty annoying having to reset each vmware every time this happens
Firefox Safe Mode Prompt:
*This will disable the prompt from Firefox that asks if you want to start in Safe Mode or Reset Firefox


lexxxxx is offline  
Old   #1197
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 61
Received Thanks: 4
The bot is working fine till now but when this happens (SS : )
It stays like that forever

Any help ?
123basit123 is offline  
Old   #1198
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 143
Received Thanks: 35
Quote:
Originally Posted by 123basit123 View Post
The bot is working fine till now but when this happens (SS : )
It stays like that forever

Any help ?
Check you internet connection!
Shutdown torrent! Check ping to host like google.com. Tis is not a bot/game/server. This is cause of you internet only.
lexxxxx is offline  
Old   #1199
 
elite*gold: 41
The Black Market: 452/4/6
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,576
Received Thanks: 1,038
Quote:
Originally Posted by lexxxxx View Post
I can not answer this question, I use the HDD.
Anyway you should try these .wmx settings.

memsize = "512"
MemAllowAutoScaleDown = "FALSE"
mainMem.useNamedFile = "FALSE"
MemTrimRate = "0"
snapshot.disabled = "TRUE"



These settings disable this option.
I have no more glitches and disconnect from the server for AFK.
Bot run smoothly.
Re: I did some test -ddr3-1600/Dual
"Primo Ramdisk Server Edition"


---------------------------------
You must register and activate your account in order to view images.
Nice values for disk read I did used full RAM disk in the past for testing but didn't tweek any files. I will try that this weekend.

I understand this helps you in the loading of the game (reading the texture files and stuff), however I don't understand how this can help reduce the CPU load while ingame.
nhcoohrh is offline  
Old   #1200
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 61
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by lexxxxx View Post
Check you internet connection!
Shutdown torrent! Check ping to host like google.com. Tis is not a bot/game/server. This is cause of you internet only.
My internet is fine, I tried it with another ISP also same thing happen. This usually occurs when the bot go over for like 6-7 matches.
It never happen till the new patch came out


123basit123 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 16:13.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.