Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 11:27

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #961
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Received Thanks: 0
Why this?



eldoradosb is offline  
Old   #962
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 33
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by kempah View Post
My VM scripts dont work, i think it says something like "not found" or so
If you have set any path correct and you have run it as admin, then this may be the problem.
Try to put every path into " ". When the path has name with spaces, the command cannot be read without them.

example.

vmrun.exe -T ws clone "C:\Virtual Machines\Windows 7\Windows 7.vmx" C:\Maszyny\XYZ01\XYZ01.vmx linked
(no spaces)

if it was:
vmrun.exe -T ws clone "C:\Virtual Machines\Windows 7\Windows 7.vmx" C:\My folder\my vm\my vm.vmx linked
(with spaces -> gives error)

vmrun.exe -T ws clone "C:\Virtual Machines\Windows 7\Windows 7.vmx" "C:\My folder\my vm\my vm.vmx" linked
(puting " " you correct this)

Quote:
Originally Posted by ox1dusptx View Post
oh and sometimes, some account disconnects for "prolonged inactivity" lul even if its moving
I have the same issue, but don't worry. At the end of the game the account doesn't have any leave, so it takes the xp and ip without any problem

Inactivity error
I found that 1 of the reasons the bot doesn't move some champions is due to vm's lag. More specifically the problem occures when the bot first tries to move the camera and then clicks on the first basis. After the click of camera move on the minimap, if the vm stuck for over about 5 secs, the next clicks don't take effect. As a result the champion doesn't move, the time exceedes 3 minutes, the first notification comes out, and then, if the notification is not closed, any other movement on the map is not counted, so the client disconnects at minute 5.

Another inactivity problem is when the bot doesn't load the blue or purple side, but I don't know why :P

Quote:
Originally Posted by bigbooty12 View Post
I'm having a problem with the host.. after a while of working without any problems the host just keeps saying"waiting for players." imgur: the simple image sharer

-There is enough accounts that aren't lvl 10,
- It seems like the "host" is having this problem" the rest are guchi
There are many reasons for this to happen, make sure there is no client loading twice

Quote:
Originally Posted by nhcoohrh View Post
I guess you sleep when riot did changes on the patch

Long time ago, last year, duo lot of people doing costum bot games (must likely because of some free bots that were available on that time for refs) riot decided to change the rules.

This means you need to have at least 5 "human players" on a 5v5 map to win XP on a costum game .

And since the rule since ever that you dont win XP if you play not even games you need at least to do 3v3 .

so 4+1 accs would do nothing, neither 2v2

3v3 its the best combination, but you can do 4v4 or 5v5 if you wish.


Regarding the LAG.. Your CPU it's not the best usually AMD its a crap. And this bot consumes a lot of CPU get a better CPU.
Although it is possible for 5 accs + 1 bot on 5v5 maps and 3 accs + 1 bot on 3v3 map! Also accs level up faster if they make a tutorial and surrender it at 20 mins! In this way the bot would have better compatibility if could handle 3, 5, 7 or 9 accs, and it would be even faster if it could have an option for making tutorials at lvl 1!


gmanos06 is offline  
Old   #963
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
Unhappy

I get this :/ imgur: the simple image sharer help me please !!
matas12341 is offline  
Old   #964
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2013
Posts: 91
Received Thanks: 9
Quote:
Originally Posted by matas12341 View Post
I get this :/ imgur: the simple image sharer help me please !!
Sometimes this issue happens...restart bot


crisnagy is offline  
Old   #965
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 49
Received Thanks: 0
Is this still working or this there any bugs
sam123336020 is offline  
Old   #966
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
i have tried to restart bot 10 times that doesnt work :/
matas12341 is offline  
Old   #967
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by matas12341 View Post
i have tried to restart bot 10 times that doesnt work :/
U dont have net in VM
Mroku is offline  
Old   #968
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Mroku View Post
U dont have net in VM
How to get it?
matas12341 is offline  
Old   #969
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 16
Received Thanks: 1
urm i just found out that i can open the bot client a couple times on one vm, so why do i have to make multple vms to run the bot
Manescha is offline  
Old   #970
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Received Thanks: 0
so, LoL just got an update today, do I need to update the client in order to continue the bot ?
kempah is offline  
Old   #971
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2012
Posts: 36
Received Thanks: 1
still works for me without doing the patch, i think you only have to update when there is a major patch
bringthehell is offline  
Old   #972
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Received Thanks: 0
well it does still work for me too, but I guessed it would give errors or malfuction
kempah is offline  
Old   #973
 
elite*gold: 663
The Black Market: 141/0/0
Join Date: Jan 2006
Posts: 365
Received Thanks: 187
Quote:
Originally Posted by Manescha View Post
urm i just found out that i can open the bot client a couple times on one vm, so why do i have to make multple vms to run the bot
coz obviously the bot starts lol game client when the game starts...
yuri624 is offline  
Old   #974
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Received Thanks: 0
it doesnt work for me now..it says that riot servers are down..
_ShaDe is offline  
Old   #975
 
elite*gold: 2
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,305
Received Thanks: 219
so is there a fix in sight for the problem where the bot constantly says "waiting for players"? other than that the bot works fine


brian626 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 11:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.