Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:52

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #3616
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by Zenass View Post
bot start up successfully. Game is loading, when it comes to 100% and should start, lol client just disappears. And i see only bot with information "Launching game "
(when i start game without bot its fine)

Any Ideas guys ?????

I think the lol directory in your config.ini is wrong. Do you use the shared folder for lol?



yungning is offline  
Thanks
1 User
Old   #3617
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 18
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by sagace View Post
Give more ram!
Gave it 800mb now each still not working Is there any way i can delay this bot like 20 secs in every game so it will make it to 7 mins and i get xp?
Still offering 5 Euro for a solution.


lphilipl is offline  
Old   #3618
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by yungning View Post
I think the lol directory in your config.ini is wrong. Do you use the shared folder for lol?
Yes i am using shared directory. In config is shared directory , not from local disk. It cant by wrong, because as i said lol starting well, and its loading to 100% then just disappear.

Any other ideas??
Zenass is offline  
Old   #3619
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 60
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by ShinCow View Post
How many bots can I run?
I5 4560k
R9 290x
16 GB RAM
hdd ~8-10.
ssd~16-20


die88.90 is offline  
Old   #3620
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Received Thanks: 0
Hello guys
How many bots can i run?
i5-450m
4GB RAM
geforce GT 330m

i have also SSD samsung s2 portable 500gb
fabregas04 is offline  
Old   #3621
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 45
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by Zenass View Post
Yes i am using shared directory. In config is shared directory , not from local disk. It cant by wrong, because as i said lol starting well, and its loading to 100% then just disappear.

Any other ideas??
I asked about it 3 times already and no answer so I think no1 knows what to do ;<
Comming is offline  
Old   #3622
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 29
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by Comming View Post
I asked about it 3 times already and no answer so I think no1 knows what to do ;<
Possible causes are:

Not enough ram
FPS limit to lower value than 10 ( happened to me)
PureHatr3d is offline  
Old   #3623
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
the exception error

hey guys i got over some problems but now i have this annoying one i have this in all my clones but my host one can open fine what can i do ?

here is the problem


i have one more problem and it is that it cant connect first i'll add a photo of it too but first please resolve my issue with the exception software error
golol94 is offline  
Old   #3624
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 11
Received Thanks: 0
i got the same prob as before: my bots say that they are connected to the same room but host still shows its 4/6 while 6 are connected? any ideas?
Reph3at is offline  
Old   #3625
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 243
Received Thanks: 7
Unable to get to auth key ???

What the hell what is this
tabzana is offline  
Old   #3626
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2012
Posts: 45
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by PureHatr3d View Post
Possible causes are:

Not enough ram
FPS limit to lower value than 10 ( happened to me)
Last month I could bot 30 vms easly. Now cant even 10 on same machine settings with or without Dxtory 10fps.

I will reinstall PC, vms and try again
Comming is offline  
Old   #3627
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Received Thanks: 0
I just noticed the issue i am having with my bots, whenever an account hits level 10, when it tries to change accounts it gives me an error and crashes. Has anyone seen this before?

edit: definitely the issue. I've sat here and watched them play through 4 games flawlessly, and when an account hits 10, the error pops up and client forced to close. I tried deleted all the accounts with |DONE after them and error still pops up
Airfield22 is offline  
Old   #3628
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by PureHatr3d View Post
Possible causes are:

Not enough ram
FPS limit to lower value than 10 ( happened to me)
Problem solved, thanks (i had 1 fps limit, changed to 10). But now 3 of 6 bots was kicked for afk. Any solutions ??
Zenass is offline  
Old   #3629
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2010
Posts: 18
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by wowmuchskin View Post
have the same problem, and this didn't fix it.
running 512 MB while the vms are on my SSD, still most games end after 6:30-6:40.
Please tell me if you find a solution to this problem Maybe our computers are too fast lol
lphilipl is offline  
Old   #3630
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 59
Received Thanks: 6
is there any solution against the bot (lvl3) not buying the rp boost?


powerthomas123 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:52.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.