Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rohan
You last visited: Today at 16:08

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

need rohan bot and multi client for indonesia region

Reply
 
Old   #61
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Received Thanks: 2
Talking

Nah kalau masalah Bug char nih gw lagi belajar jadi gandain barang dari 1 jadi 2......dari 2 jadi 3.......dan seterus nya tapi g' semua char bisa


jadi char2 tertentu doank yang berhasil makanya gw lagi usaha huhuhuhu



samiree is offline  
Old   #62
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by samiree View Post
swt maka itu yang gw bahas di atas tentang bug mancing mas2

makanya di baca tuh bug nya pake ALT+F6
oiya... maap bos samire...

Tengkyu bgt yah bos.. hehe


ocredeh is offline  
Old   #63
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Received Thanks: 2
Talking

Quote:
Originally Posted by ocredeh View Post
oiya... maap bos samire...

Tengkyu bgt yah bos.. hehe
sama-sama bro khan namanya juga saling membantu
samiree is offline  
Old   #64
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 17
Received Thanks: 0
ada ga bug spy dpt nya RBT
thx


akimoto1 is offline  
Old   #65
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Received Thanks: 2
Talking

duh kalau bug spy dapet RBT gw juga mau brow tapi sayangnya lom dapet hahahahahahaha
samiree is offline  
Old   #66
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 38
Received Thanks: 0
RBT?? apa tuh, maklum saya baru di dunia ini..>,<
ring back tone kah
btw tolong bagi yang ngerasa ga mau pake cheat ato pake bot bug dll ga usa ketak ketik yang ga jelas..
tolong kalau bisa pas baca ni thread lu buang dah jau2 tuh keyboard lu biar ga usa ketik2 sok suci..
ok..
btw ni lagi sesi cb2 ya rohannya..>,< mesti tunggu brapa lama??
kenkusanagi is offline  
Old   #67
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 38
Received Thanks: 0
sorry double thread...got eror connection here..
kenkusanagi is offline  
Old   #68
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Received Thanks: 2
Talking

RBT tuh rainbow tale kalau g' salah..............itu sejenis ikan tapi g' ada rank nya tapi denger2 sih dapet nya bagus SES [batu]tapi kegunaannya gw masih belum tau juga buat apa.................CB2 tutup besok tgl 16 tapi g' tau nih pembukaannya tgl berapa belum di kasih tau huhuhuhuhu dah gatel mau kejer level
samiree is offline  
Old   #69
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 38
Received Thanks: 0
@samire..haha tq for the explaination..
btw di reset ato ga tuh char2nya??
kenkusanagi is offline  
Old   #70
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 17
Received Thanks: 0
@samire bot yg skrg 1.0.1 itu kok kadang2 hang kalo pas waktu di save ya...apa emg gitu
bot mancing ada ga ya denger2 ada yg bisa dpt RBT mulu nih jadi penasaran
akimoto1 is offline  
Old   #71
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Woi Forum orang @ pada curhat di sini LOL

Btw i wonder if one of Lyto staff came and join with us in here, actually what he/she would say??...hoho
ac_dingin is offline  
Old   #72
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 17
Received Thanks: 0
hmmm skrg bot nya ga bisa di pakai pusing dahhhhh
akimoto1 is offline  
Old   #73
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 23
Received Thanks: 3
wakakak.... pada byk yg iseng se ngepost dinyit2. kalo mo share bot rohan disini j. hihihi....
andy_lie1 is offline  
Old   #74
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Received Thanks: 1
what a pity for indonesian people, if u dont want to look some cheat dont come to this web dude, im not begging im just wondering anyone have an indonesian bot, and also use english language please and pay respect to international forum, so the others can read it to, this forum are for sharing not for mocking people,
so many stupid & idiots came to this thread .

anyway many thanks for bot dude , i got it work ^_^ go go go go , make Lyto dizzy with bot wkkwkwkkwkw
angelomike_x is offline  
Old   #75
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 107
Received Thanks: 76
for multiclient try this string:

Code:
  http://login.rohan.web.id&1&ID


keile is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
how autoit3 multi client rohan th without bot?
Excuse me please. I'm newbie from rohan thailand. I'm here to search about how can I fix my client to use multi id without bot. I'm use...
0 Replies - AutoIt
NEED ROHAN MULTI CLIENT!
I need to know where can i get a new Rohan Philippines Multi Client.. Edit the file so i can open two or 3 more clients.. can i edit it using...
2 Replies - Rohan
100% Working Multi-client Rohan Ph
To run multiclient rohan windows, you need to run rohanclient.exe from rohan folder directly bypassing the loader. I. Using windows shortcut 1....
6 Replies - Rohan



All times are GMT +2. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.