Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rohan
You last visited: Today at 23:10

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

need rohan bot and multi client for indonesia region

Reply
 
Old   #91
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Received Thanks: 0
i'll be waiting to...

thx all



xcanibal is offline  
Old   #92
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 18
Received Thanks: 0
please give me the link for multi client rohan indonesia open beta server ^^


saeba82 is offline  
Old   #93
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Received Thanks: 0
Goblok aja yg nggak mau Bot,salah satu yg bikin fun itu ya bot
gewing is offline  
Old   #94
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Received Thanks: 1
KK untuk spead hack ama bug fishingnya kok ga bisa ya T_T
help dong please emai at


dazniken is offline  
Thanks
1 User
Old   #95
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 13
Received Thanks: 2
neh gwa nemu tutorial

indroe is offline  
Old   #96
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by bosbesar View Post
Bro, ntar jangan lo tulis di thread ini kalau bot nya sukses. lo PM via email ke orang2 yg mau make cheat aja , kalo lo buka disini, tar itu ORANG-ORANG MUNAFIK pada make juga


Gw dah ada dikasi tau bug mancing, tar gw pm via email yg mau. ketik aja addres lo dibwah.


GW MALES KASI TAU "ORANG-ORANG MUNAFIK"

bos kirim ke

thx bro..........
dhira is offline  
Old   #97
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Received Thanks: 0
bro klo ada bot yg bisa work, share2 pada kami semua !!!

thx banget yah pada smua user elite !!!

share for me with YM or Email... thx !!!!!!!!

Email :
YM :
dhira is offline  
Old   #98
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Received Thanks: 0
lagian main game gak bot matamu apa kamera?? gak punya lelah
dekahyuga is offline  
Old   #99
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 2
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by bosbesar View Post
Bro, ntar jangan lo tulis di thread ini kalau bot nya sukses. lo PM via email ke orang2 yg mau make cheat aja , kalo lo buka disini, tar itu ORANG-ORANG MUNAFIK pada make juga


Gw dah ada dikasi tau bug mancing, tar gw pm via email yg mau. ketik aja addres lo dibwah.


GW MALES KASI TAU "ORANG-ORANG MUNAFIK"


makasih bosbesar ^_^
MSatyoga is offline  
Old   #100
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Received Thanks: 0
bosbesar,,kasih tau saya donk,,nih,,kan saya pake bot yg v 1.0.4 ...
tapi kok gak muncul rohan clientnya...knp y??
tapi klo dibuka rohanclient.exe secara manual(tanpa bot) bisa tapi ga bisa login(katanya tdk trdaftar.)
nah,,apa mungkin karena itu atau bgmn??
utk slanjutnya beri pencerahan d YM ku yaw at
thx.
karkand is offline  
Old   #101
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 10
Received Thanks: 0
abis patch ini tanggal 28-09-2009 botnya dah ga bisa lagi ni....
nebu83 is offline  
Old   #102
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 10
Received Thanks: 0
botnya di buat open source napa sih....
pelit bener yg bikin bot
nebu83 is offline  
Old   #103
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 17
Received Thanks: 0
wkwkwkwk BOT nya dah ga bisa ..................
akimoto1 is offline  
Old   #104
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Received Thanks: 0
update 28/9/09 dah ga jalan lagi yah bot nya
McArdi is offline  
Old   #105
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Received Thanks: 1
masih bisa koq....


gadule is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
how autoit3 multi client rohan th without bot?
Excuse me please. I'm newbie from rohan thailand. I'm here to search about how can I fix my client to use multi id without bot. I'm use...
0 Replies - AutoIt
NEED ROHAN MULTI CLIENT!
I need to know where can i get a new Rohan Philippines Multi Client.. Edit the file so i can open two or 3 more clients.. can i edit it using...
2 Replies - Rohan
100% Working Multi-client Rohan Ph
To run multiclient rohan windows, you need to run rohanclient.exe from rohan folder directly bypassing the loader. I. Using windows shortcut 1....
6 Replies - Rohan



All times are GMT +2. The time now is 23:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.