Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 11:01

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

a small problem

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 17
Received Thanks: 1
a small problem

so i went to the help thread and didnt really help that much my problem each time i login i cant make my char and if i mange to make my char and login into it i dont see any graphics i ju see a white space and cant move and thats a pic



the client i use is an AgeOfRappelz i guess its 6.2 i have 32bit and a slow internet So..

the server files(uploaded it if u want to check if it works or anything) :



and btw it worked with me before so why now if there is any help pls tell me



yakoza123 is offline  
Old   #2
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
You are using 6.2 server files?

Quote:
Originally Posted by yakoza123 View Post
and btw it worked with me before so why now if there is any help pls tell me
The next question I would ask is...What was the last thing that you were working on just before it started to fail to work for you?

Most likely it is the last thing you did to the server or client that caused it to stop working.


ThunderNikk is offline  
Old   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 17
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by thndr View Post
You are using 6.2 server files?



The next question I would ask is...What was the last thing that you were working on just before it started to fail to work for you?

Most likely it is the last thing you did to the server or client that caused it to stop working.
i did a format to my pc and installed SQL server like normal and the files for 6.2 if u have another files for 6.2 or something u think might work ill try
yakoza123 is offline  
Old   #4
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,004
Received Thanks: 958
So you did not back up your databases or client which worked before reformatting your computer.

Now that you have reformatted you needed to start from scratch, and something that you did to make it work right before you did not do this time, and you can not remember exactly what you did before?

Does that pretty much sum it up?

I am sorry but I work with 8.1 but the following topic may help you with the 6.2 client stuff...



ThunderNikk is offline  
Old   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,570
Received Thanks: 1,154
There are exactly 3 possibilities what is going wrong.

1. You messed up the resources of your client (especially nui + graphics).
2. There is something really wrong with your graphic card.
3. You are using a wrong sframe.

Why the hell did you first ask in the helpthread and later open a new thread. This won't speed up the process. thndr will answer in helpthread too and i wasn't here later since it's not my daily job to answer every question in the helpthread.

If you want help sit down and wait. It's you who want something not the others. Opening a new thread because nobody answers in the helpthread won't speed up the things.

I can tell you that almost all people that are able to help you will read the helpthread and answer if they have the time...so don't mess up the forum.
c1ph3r is offline  
Old   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 136
Received Thanks: 16
You're using a wrong client or SFrame ..
TRTeta is offline  
Thanks
1 User
Old   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 17
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by c1ph3r View Post
There are exactly 3 possibilities what is going wrong.

1. You messed up the resources of your client (especially nui + graphics).
2. There is something really wrong with your graphic card.
3. You are using a wrong sframe.

Why the hell did you first ask in the helpthread and later open a new thread. This won't speed up the process. thndr will answer in helpthread too and i wasn't here later since it's not my daily job to answer every question in the helpthread.

If you want help sit down and wait. It's you who want something not the others. Opening a new thread because nobody answers in the helpthread won't speed up the things.

I can tell you that almost all people that are able to help you will read the helpthread and answer if they have the time...so don't mess up the forum.
sorry i went mad i wanted to get it working
yakoza123 is offline  
Old   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 136
Received Thanks: 16
you should use


TRTeta is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Small Problem
Hello guys I have problem with my media.pk2 http://i.epvpimg.com/OQiHh.jpg How can I fix white bar Thank you
6 Replies - SRO PServer - Discussions / Questions
small problem
anyone know how to fix this: 14:45:54¡¾3¡¢Init socket thread...¡¿ 14:45:54¡¾Init OK¡£¡¿ 14:45:54¡¾All thread start OK¡£¡¿ 14:45:54¡¾#3: World...
5 Replies - EO PServer Hosting
Small problem NPC
Hey guys i maked a new npc on my server and only me can see it But orther ppl cant see it If anyone know what i can to do tell me :)
0 Replies - Shaiya Private Server
Small Problem...
I'v just changed scource because it has more fixes :) but new problem appeared :( System.NullReferenceException: Object reference not set to an...
1 Replies - CO2 PServer - Discussions / Questions
SOME small PROBLEM
Im using CoPanther and..well it seams to work find..but when i set "pick all" then...it sometimes close my client...and i wonder why. Other problem...
3 Replies - CO2 Main - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 11:01.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.