Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:04

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

PServer Question

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Received Thanks: 0
PServer Question

Hi, i downloaded the Stars Online Repack 7.4 v2 and got is running.
Which Client and Sframe do i need now ? I cant see lootpets, instead of them i got Panthers.



Sharezzz is offline  
Old   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2012
Posts: 24
Received Thanks: 2
Just delete the lootpet rdb from your resource folder and problem solved.


ShaolinSHowdown is offline  
Old   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Received Thanks: 0
Thanks for the advice, but which file is it.. i got here about 3500 files in resource -.-.
Sharezzz is offline  
Old   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2011
Posts: 535
Received Thanks: 232
Bro tip - if you don't know how, don't mess with it


marekrndr is offline  
Thanks
3 Users
Old   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2012
Posts: 231
Received Thanks: 65
for the sframe and client better use official 7.4 client
eziorav is offline  
Old   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Received Thanks: 0
I tried it with official 7.4 client, seraph client...
Already used the "DataBase to RDB" with alle files included petresource and copied into my resource folder.. still got a **** fkin panther -.-
Sharezzz is offline  
Old   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,570
Received Thanks: 1,154
Database to RDB creates the old 7.4 petresource which can't be read correctly by the new sframe. Delete this file from the resource folder and it should work. Filename: Rwta-B2d} Fx
c1ph3r is offline  
Old   #8
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,143
Received Thanks: 1,028
This only happens with the boss looters.

I corrected it in my server by editing the Arcadia table dbo.PetResource

Noticed all of the regular lootpets that worked were set to "attribute_flag" 5 and all of the new boss loot pets that were panteras were set to "attribute_flag" 21

I changed all of the boss pets "attribute_flag" field to 5 like the other looters and they now show as the boss models and the loot function works.

There is still an empty string in my loot function window text but I will work on this later.

I am happy now that the new boss looters are working.

Quote:
Originally Posted by c1ph3r View Post
Delete this file from the resource folder and it should work. Filename: Rwta-B2d} Fx
I have this file in place still as deleting it did not fix the error but editing the database table did, so I kept the file.
ThunderNikk is offline  
Old   #9
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,570
Received Thanks: 1,154
Quote:
Originally Posted by thndr View Post
This only happens with the boss looters.

I corrected it in my server by editing the Arcadia table dbo.PetResource

Noticed all of the regular lootpets that worked were set to "Type" 5 and all of the new boss loot pets that were panteras were set to "Type" 21

I changed all of the boss pets "Type" field to 5 like the other looters and they now show as the boss models and the loot function works.

There is still an empty string in my loot function window text but I will work on this later.

I am happy now that the new boss looters are working.



I have this file in place still as deleting it did not fix the error but editing the database table did, so I kept the file.
if i'm correct this should only work by rewriting your petresource and it's not a fix it's a workaround. This means only that you messed up with your sframes. This will only work with the 7.4v1 SFrame and is because this sframe uses some wrong datatypes.
c1ph3r is offline  
Old   #10
Moderator
 
elite*gold: 1
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,143
Received Thanks: 1,028
Quote:
Originally Posted by c1ph3r View Post
if i'm correct this should only work by rewriting your petresource and it's not a fix it's a workaround. This means only that you messed up with your sframes. This will only work with the 7.4v1 SFrame and is because this sframe uses some wrong datatypes.
Almost positive I am running the 7.4 V2 sframe bacause I had the "disconnected from server" message on the server selection screen that everyone else was getting when I used the 7.4 V1.

I am definitely not the programming wizard I should be, but I know that it is working and I have the same set up as the OP.

Stars 7.4 with 8.1 features DBs

Running a 7.4 client

It may be a workaround but it is one that functions.

Edit: The only thing that does not function correctly this way is the Max Weight +2000 function, So maybe that's the difference between a looter attribute_flag 5 and attribute_flag 21.

So it is indeed a workaround and not a fix, It will correct the appearance and function of the loot pick up but it is not the weight improving loot pet it should be.

I will keep you all updated if I make any better progress on this.


ThunderNikk is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
PServer Question
When hosting a private server, do you just make up a character, and do whatever you want. Like you will only be able to use this character on your...
2 Replies - Dekaron Private Server
[Question]pserver
where can i dl pserver?! thx
0 Replies - SRO PServer Ask the Experts



All times are GMT +1. The time now is 10:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.