Quote:
Originally Posted by yarka0000
almanlar mı yapamadı 7 kat katakombu yoksa yaptılar da paylaşmıyolar mı biraz mantıklı düşün. yaptığın katakombun questleri o kadar basitki. her yer de görüyorum 7 kat tr tipi katakomb diye konu. bi açıyorum ametist anahtar yazıyo.cinlerim tepeme çıkıyo tabi.o ametist anahtar yapanın götüne girsin deyip çıkıyorum konudan sonra.
|
Quote:
Originally Posted by StaLL0
O zaman hep beraber...
Götünüze girsin o ameist anahtar.bürokrasi, 9parmakdp
Varsa filesin gel bakalım turkmmoda oylamaya sunalım hangimizinki daha iyi?
Yenilen filesi paylaşır?
|
Quote:
alın şunu da götünüze sokun tr de katakomb nasılmış nasıl çalışırmış ametist anahtarı kim götünden uydurmuş. o itemler mob_drop_item e mi eklenirmiş yoksa quest üzerinden mi konurmuş bi bok bilmiyonuz 7 kat katakomb diyonuz al sok bunu götüne gör katakomb nasılmış 
|
Quote:
göt kafalılar bakın ben yaparım yapmaya ama çok uğraşırım zamanım yok sizin gibi boş adam değilim. TR ile ne farkı var diyen dingil salak salak her katta anahtar düşürmek mi TR de olan olay git de öğren biraz.Bi metinler farklıymış peehhhh kıçımın kenarı seni. bi daha bu 7 tane questi tr tipi katakomb diye paylaşan olursa sikerim feriştahını yeter amk cahilleri gına getirdiniz canımdan bezdirdiniz.çıktığınız deliğe girin daha da çıkmayın amk bu ne ya
|
ah bilgisayar köşelerinde hergün saf gibi duran anneden babadan gündemden habersiz 2 velet.teşekkür edeceğinize destekleyeceğinize yazılanlara bak hele
yarka0000 sen kimsin de hayatta ne vasfın varmışta ne haklada bunalıp sıkılacakmışsın bir daha paylaşan olursa birşeyler yapacakmışsın.bana bak gerçekte senden çok gördüm.eğer yanımda olsan o yazan parmaklarını eğer büker kırardım.adam ol akıllı davran bizim türk kökenlerimize karşı dikkatli ol tabi senin kökenini artık bizden saymıyorum.pislik herif