FİLESİ YUKLEDIKTEN SONRA OYUNDA DROPLARI %1000 YAPIP SONRA NEDEN BU KADAR EX GELIYOR GİBİSİNDEN SACMA SORULAR SORMAYINIZ LUTFEN...MOB LARIN EXP ORANLARI MUMKUN OLDUGUNCA DUSURMEYE CALISTIM LUTFEN DROPLARI DUZGUN Bİ SEKLDE SERVERE UYGUN YAPALIM...SaygıLar
ARKADASLAR BU NORMAL BİR FİLES HAMACHİ'YE OLUP OLMADIGINI BILMIYORUM LUTFEN HAMACHİSİ OLAN ARKADASLAR ONCE ARASTTRSA SEVNIRIM K.BAKMASINLAR :S
ARKADASLAR BAZI DUZENLEMELER YAPARKEN YANLISLIKLA MAVİ EJDERHANIN KODU DEGISMI ONU DUZELTRSENIZ SORUN OLMICAKTIR SU SEKILDE YAPIN
Navicat - Mob_proto : 2455 olan kodu 2493 Yapacaksınız....Saygılar
ARKDASLAR BAKIN FİLES BANA AİTTİR FELAN DEMIYORUM KIMSE BU FILES SU YADA BU HOSTİNG AİT DEMESİN ZATEN YOLE BENIM YAPTIKLARIM CATACOMBS NPC DUSENLER BOSSLAR V.S GİBİ EK OZELLIKLER EKLEMEK LUTFEN GEREKSIZ YORUM YAPMAYINIZ BEGENMEDIYSENIZ INDIRMEYINIZ....qaRezz01
Baslıyalım Oncelıkle Filesimizden Goruntuler Ve ozellıkleri
* Baslangıc 1 leveldir
* Tamamen TR tipi Donusumler Vardır
* Fileste Gerekesiz Hiç bir dosya bulunmaz
* Silahların Ve Zırhların Ozellıklerı Sorunsuzdur
* Surgun Magrasına Giriş İçin Kan Tası İşter...
* Kristal Odaya Isınlama npc Yok Yurumek gerek
* Oyunda Coklu Npcler Yok (kahraman-zalim G-P Depocu Bankacı V.s)
* Isınlama Yuzugu Belırlı Yerlere Isınlar...
* Catacomba Giris için Azrail'den dusen Ametist Anahtar Gerekıyor
* 7 Katlı Catacomb Var
* NPC 'lerde Tum ıtemler Mevcuttur..Npc Duzenini Kendinize Göre Ayarlayabılırsınız..
Oyundan Bazı Goruntuler....
OYUNUN BASLANGICI
NPC LERDE VE NPCDEKI ITEMLER
(KENDINIZE GORE DUZENLEYEBLIRSINIZ SORUN OLADIGINI GORUN ISTEDIM)
DONUSUMLER VE ISTENILEN ITEMLER
YENİ İTEMLER
BAZI BİNEKLER
BAZI MOB'LAR VE DUSEN ITEMLER
VE CATACOMB SIMDILIK BU SEKILDE RESIMLER EN KISA ZAMANDA VİDEO EKLICEM
RESİMLER HEPSİ BANA AİTTİR SADCE DİGER UYELIGIM SERVER BENIMDİR ALINTI FELAN DİYE BOSA YORUM YAPMAYINIZ
ARKADSLAR ONCELIKLE OLANLAR ICIN K.BAKMAYIN BAZI SORUNLAR VARDI SAGOLSUN kimene0101 ARKADSSIMIZN YARDIMIYLA DUZELLTIM VE İSTE SONUC
ARKADASLAR FTP .TK UZANTILI ALDIGIM ICIN (BEDAVAYA) KOTA DOLUNCA SILINIYOR LINKLER BILGINIZE ARADA DİGER LINKLERIDE KULLANINIZ ELIMDEN GELDIGINCE GUNCEL TUTUCAM EKLENMESINI ISTEDGINIZ YENILIK OZELLIK V.S İÇİC YORUM YAPINIZ
YUNUS EMRE YAY ' a Teşekkürler....:ka19:
Quote:
puty gelcekler ARKADASLAR FILES LINKLERINE TIKLAMAYIN PUTTY'E YAZIN AYNISI KENDI OTO YUKLER 4-5 DAKİKADA SERVER HAZR
cd /usr
rm -rf game
cd /var/db
rm -rf mysql
cd /
fetch
fetch
tar zxvf files.tar.gz
tar zxvf mysql.tar.gz
reboot
cd /usr/game
sh baslat.sh komuutu ile oyunumuzu acıyoruz ve
Operation Time Out gelene kadar beklıyoruz
Navicat Sifresi : 160692600
PUTTY DEN YAPAMIYANLAR ICIN FİLES LINKLERI :
Files Linki :

Mysql Linki :

PACK DOSYALARI
Giris Pack Dosyası...

Eklenti Pack Dosyası....

Yapamayan arkadaslarım olursa benmle ıletisime gecsın 10 - 15 dakıkada hallederız
İletişi :

SUAN FİLESTE YAPTIGIM BIRKAC DUZENLEMEYİ SYLUYORUM
* NPCLER ZOR SERBVER GORE DIZAYN EDILDI
* DOSUM ITEMLERI VE + BASMALI SURGUN VE CATACOMBSTAN DUSUYOR
* METINLERDEN 5-6 BECERİ KİTABI (BK) VE LEVELE GORE RUH TASI DUSUYOR
* KAHRAMAN - ZALİM - BANKA - SKİLL SIFIRLAMA V.S NPC EKLENDİ
BU SEKILDE OLMASINI ISTIYORSANIZ ASSAGIDA VERILEN DOSYAYI INDIRIP ICENDEKILERI UYGUN BOLUME ATMANIZ YETECEKETİR
İndirme Linki :

İndirme Linki :

YAPILAN DEGISIKLIKLER BUNLAR DAHA FAZLASINI OLMASINI ISTEDGINIZ VARSA KONU ALTINA YORUM YAPABILIRSINIZ SAYGILAR....qaRezz01
BASKA FORUM VEYA KISILER CTRL + V YAPMAYINIZ YAPACAKSANIZDA ISMIMIZI EKLEYIN EN AZINDAN....