Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers
You last visited: Today at 22:09

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


Yolo143 Yolo143 is offline

Banned

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. TheP10021
    06/20/2017 23:24 - permalink
    TheP10021
    Give me your skype via private message to talk

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Thanks Given
Blog
General Information
  • Last Activity: 04/10/2019 15:20
  • Join Date: 04/07/2017

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Mentions

08/18/2017
10:53 - Unleashed! mentioned Yolo143 in post Max Safe Upgrade And Damage Show
Yolo143 Hm thats not really how it works or what i was trying to say. To my understanding you want to upgrade the safe upgrade window so that you can have 20 tries per run. Is that c...

Quotes

11/27/2018
01:07 - igorgv quoted Yolo143 in post Guild Siege Bug
How to fix the Guild siege bug. After being killed the character will not re-spawn again. Thank you in advance hope you can help me i got the same problem , isnt my map
10/31/2017
10:40 - Wezzy_Dev quoted Yolo143 in post [Request] Wipe in SQL
The title said :D Can I request to the Wipe injection in sql, I saw that before but I can't search it anymore thank you :) Here you go. Copy the content below and go to sql new que...
10/03/2017
16:56 - - Major quoted Yolo143 in post Neuz Can't Open
I don't understand What data folder? If you mean .res file I have that on my client but I forgot to put it to take a picture. BTW how can i change the data folder in bat? Load you...
14:10 - - Major quoted Yolo143 in post Neuz Can't Open
http://i.epvpimg.com/Qom2cab.png there you go hope will fix this :/ Still clueless I've tried to turned off my Anti-virus and Firewall still the same. Check your Data folder y...
09/28/2017
11:13 - Dr. Peacock quoted Yolo143 in post Charakter Probleme
This error is absolutely because of the model only try to change your model folder (Maybe put the same model folder in your resource and client). And will now work perfectly :) wtf...
09/15/2017
15:25 - xTwiLightx quoted Yolo143 in post Memory
Opppss I was about the post about CPU usage but i enter memory my bad sorry, but Is there any way to fix that? what i mean is how can i configure or locate where the bad programming h...
09/12/2017
19:16 - Professor Linebeck quoted Yolo143 in post Animation
What is the difference between MTI and MOT? And can someone teach me how to make a new animation? like Cross leg sitting like this one, (or maybe share if you have this kind o...
15:03 - lancekie quoted Yolo143 in post Help about wiki
Re-check where you copied it maybe you put that in the wrong place THANKS BRO #FIXED
09/07/2017
13:54 - elitemember21 quoted Yolo143 in post Mount System
How to fix the , Fixed camera when being rotated? Thank you! Hey bro have you fixed it yet?
07/28/2017
13:28 - eX.pLos[!]ve quoted Yolo143 in post Weird Bug
sorry but changing rates is not located in the source. :) Then you dont have to recompile if u set ur rates in the res lel.
03:08 - eX.pLos[!]ve quoted Yolo143 in post Weird Bug
I think I know now how to edit it? what I did is I just edit the rate again then compiled then it appears. its weird that I always need to compile just to change the rate :3. ...
07/27/2017
10:55 - Mr.Vendetta quoted Yolo143 in post Weird Bug
I've tried to and yes its working and also the 10000x working too, im just curious what does it happen sometimes that the rate is not applying? its just weird. Honestly it sounds l...
07/26/2017
09:07 - Xeylou quoted Yolo143 in post Weird Bug
I've tried to and yes its working and also the 10000x working too, im just curious what does it happen sometimes that the rate is not applying? its just weird. What Files are you u...
06/04/2017
11:00 - babyminion quoted Yolo143 in post [help] ATools World Editor
Try to move your Cursor into the "CURSOR ICON" above and try to right click again the monster :) Huhu! its same i still can't edit the properties :(
05/22/2017
14:19 - Xeylou quoted Yolo143 in post Pet Aura
2017/ 5/22 18:26:52 GetModelElem - out of range: type=3, size=3523, index=10240 2017/ 5/22 18:26:52 CModelMng::loadModel objtype=3 index=10240 bpart=0 2017/ 5/22 18:26...
05/06/2017
05:56 - yazuka21 quoted Yolo143 in post [Request] Official v19 Spec_Item
Is there any code like #ifdef _something I should search for or the dwDestParam itself only? is dragon cross v19? Sorry for having too many question about this and thank you for y...
05/02/2017
18:07 - buang98 quoted Yolo143 in post [Request] Official v19 Spec_Item
I'am using Spec_Item.txt with this parameter can you tell me where part can I put the 4th and 5th effect? :handsdown: //ver6 dwID szName dwNum dwPackMax dwItemKind1 dwItemKind2 dwIt...
04/13/2017
17:11 - elitemember21 quoted Yolo143 in post Colosseum
Thank you for the input! Will try to wait if there's someone who will explain how it works LOL. Hey mate, did someone help you about this?

All times are GMT +2. The time now is 22:09.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.