Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:04

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #3856
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 14
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by tabzana View Post
we need ssd for this ? cant we do it without ssd ?

i have 2 gb ram 2.0 ghz
(the worst system )
Need more ram. Id say you should have at least 8gigs minimum. You should dedicate about 768-1024 mb of ram for each bot when using a hdd



stevecaboose is offline  
Old   #3857
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 27
Received Thanks: 0
Can someone add me on skype and help me my skype is lik3_4_b055 made it when I was 10 dont hate


Liquhfy is offline  
Old   #3858
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2009
Posts: 40
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Jasiukas View Post
My *** errors popping out of my ***. Now I'm getting error when game launches saying unable to connect to server. If you have a firewall it may be blocking connection. And EmuBot Ar 1.4 stopped gives error Unhandled exception has occurred in your application...


Getting the same connect to server issue. Hasn't happened since this latest patch. Ditch emu bot ar, it is broken. Use the other program some guy uploaded on his thread... it actually works.

Btw if you are leveling up a mule account that you are putting all the RP on, do not withdraw the rewards from refer a friend until after he is already 15 (I pulled out all 19k rp and my bot bugged out and bought 289 days of xp boosts on the account I put 100 refers on)
chartrantio is offline  
Old   #3859
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by chartrantio View Post
Getting the same connect to server issue. Hasn't happened since this latest patch. Ditch emu bot ar, it is broken. Use the other program some guy uploaded on his thread... it actually works.

Btw if you are leveling up a mule account that you are putting all the RP on, do not withdraw the rewards from refer a friend until after he is already 15 (I pulled out all 19k rp and my bot bugged out and bought 289 days of xp boosts on the account I put 100 refers on)
Roflmao i can't stop laughing
Btw. What vpn are you using and how are you using it(Shared folder or C)? Is there a problem if i am using only bridged connection.


idtasov is offline  
Old   #3860
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 282
Received Thanks: 19
Quote:
Originally Posted by kbum View Post
too low ram if you use normal hdd drive. Boost on usb working good but 1st loading is little long then. Change this ram for 768Mb / each vm's and run all again. I have that and working me perfect on 18 vm's on nrmal hdd. I buying now ssd 256Gb . Tommorow i all install, i think can be easy handle 30 vm's / 384Mb on each vm's if ssd use
Which CPU do you have?
SaferBuy is offline  
Old   #3861
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 5
Received Thanks: 0
Having some problems. I try and start up the client but it immediately crashes and gives me a screen saying
http://i.imgur.com/7dhKpdx.png
and then subsequently this
http://i.imgur.com/JNnpcGA.png

I've tried both installing LoL on the guest as well as using share files from my host though neither work. Any help on this?
Attached Images
File Type: jpg Capture1.jpg (7.6 KB, 28 views)
File Type: jpg Capture.jpg (6.5 KB, 27 views)
zombiosis is offline  
Old   #3862
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Received Thanks: 0
Hi - i just want emubot to make summoner names, then log on and do the same for the next acc, etc, etc.

What should i do? I set up so that the maxlvl = 0 but it still queues up for a game

thanks!
yangcliu is offline  
Old   #3863
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2008
Posts: 14
Received Thanks: 3
Does anyone knows how to solve the "Unable to connect to server. If you have a firewall it may be blocking connection" problem?

My vms cfg is:

Bridged Connection
Windows Firewall is off
Allowed lol.launcher.exe and lol.launcher.admin.exe through windows firewall
Riot folder is on shared folders.

Thank you.
looolalalala is offline  
Old   #3864
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 13
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by zombiosis View Post
Having some problems. I try and start up the client but it immediately crashes and gives me a screen saying
http://i.imgur.com/7dhKpdx.png
and then subsequently this
http://i.imgur.com/JNnpcGA.png

I've tried both installing LoL on the guest as well as using share files from my host though neither work. Any help on this?
When you 'installed' LoL to the guest, did you copy files over or not? If you did just copy them over, you need to install DX9

Quote:
Originally Posted by yangcliu View Post
Hi - i just want emubot to make summoner names, then log on and do the same for the next acc, etc, etc.

What should i do? I set up so that the maxlvl = 0 but it still queues up for a game

thanks!
Try and find something else, as this bot isn't made for that

Quote:
Originally Posted by looolalalala View Post
Does anyone knows how to solve the "Unable to connect to server. If you have a firewall it may be blocking connection" problem?

My vms cfg is:

Bridged Connection
Windows Firewall is off
Allowed lol.launcher.exe and lol.launcher.admin.exe through windows firewall
Riot folder is on shared folders.

Thank you.
Change the network type to NAT, and put the Riot folder onto your actual VM if possible
QuakeSteel is offline  
Thanks
1 User
Old   #3865
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2010
Posts: 89
Received Thanks: 1
Works perfectly with 256MB RAM on SSD.
Dinter is offline  
Old   #3866
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 28
Received Thanks: 3
ok so this bot is HIGHLY dependent on FPS limiting fps to 10 ***** it up testing out 20fps working way better no more afk warnings
Jasiukas is offline  
Old   #3867
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 97
Received Thanks: 3
You must register and activate your account in order to view images.


HELPPPP ((((((((((
ThyponX is offline  
Old   #3868
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 24
Received Thanks: 0
i got the same problem as thypnx!!
tomy2501 is offline  
Old   #3869
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,558
Received Thanks: 153
Quote:
Originally Posted by Jasiukas View Post
ok so this bot is HIGHLY dependent on FPS limiting fps to 10 ***** it up testing out 20fps working way better no more afk warnings
i have it at 10 and it works flawlessly
ZesaBlack is offline  
Old   #3870
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Received Thanks: 0
hello
im trying to set the bot up got all the vm running etc
but when im trying to start them all they find each other and want to start the game just fine
but when the game starts i get this error

http://i.imgur.com/Tl5t7Cj.jpg [/IMG]


this is my config file

http://i.imgur.com/trAdKd1.jpg

i dont see the problem

if i start the game manuel from the folder and log with the bot acc in i can reconnect to the game the bot wanted to start and can play just fine but the bot doesnt open the game
plz i need some help


Knighto is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 10:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.