Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 14:35

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #3076
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Received Thanks: 0
You must register and activate your account in order to view images.
Can someone help me to solve this problem?

Quote:
Originally Posted by trikee View Post
ur vmware should be on ur ssd
Atm my 6 machines take ~20gb, its normal?.
My folder with game can be used by me when VMW works on it? If yes, then i could use more than 6 machines :-)



alutkaaaaa is offline  
Old   #3077
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 105
Received Thanks: 0
please somebody help me already!
i have i3-3240 CPU 3.40 GHz
gtx650 2gb
8gb ram
500gb hdd
windows 8.1
i have a problem with bots after few games or even 1 game it stucks on victory/defeat logo
and i have to restart the bots
it worked before
now for some reason it doesnt anyone help please?


ItzCookiez is offline  
Old   #3078
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 81
Received Thanks: 0
please guys help me :C when my bots start to load just stop or stuck when game is launching please any solutions add me on skype :cumeoh4y any ideas are welcome
SimeonLazarov is offline  
Old   #3079
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 160
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by SimeonLazarov View Post
please guys help me :C when my bots start to load just stop or stuck when game is launching please any solutions add me on skype :cum3oh4y any ideas are welcome
ur comp is too slow


trikee is offline  
Old   #3080
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 81
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by trikee View Post
ur comp is too slow
its true but my pc is good for 6 vms slythxs and trikee add me on skype please cumeoh4y
SimeonLazarov is offline  
Old   #3081
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by alutkaaaaa View Post
You must register and activate your account in order to view images.
Can someone help me to solve this problem?


Atm my 6 machines take ~20gb, its normal?.
My folder with game can be used by me when VMW works on it? If yes, then i could use more than 6 machines :-)
I think so. My 18 machines take about 80-90 GB so
samxkim is offline  
Old   #3082
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 21
Received Thanks: 0
why this doesnt work? it worked several weeks and now i have this error



pls help me!
Dogan5 is offline  
Old   #3083
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 21
Received Thanks: 0
Sometimes I get stuck at 5/6 even though all my bots say that they are in the room.

Any help?

Thanks. !
KingReset is offline  
Old   #3084
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
Received Thanks: 2
Post

Quote:
Originally Posted by KingReset View Post
Sometimes I get stuck at 5/6 even though all my bots say that they are in the room.

Any help?

Thanks. !
one of the accounts is in the room twice

and since that is not possible it means that one of the accounts got logged in twice.

use the account resetter or go in to the accounts.txt and manually remove |0 and |1

I'll personally delete all the accounts that are |DONE
ConquerOnlineAddict is offline  
Old   #3085
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Received Thanks: 0
I play bot game with 10 bots, why one of then is disconnected for AFK and 2nd don't click "continue" after Defeat?
Requer is offline  
Old   #3086
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 161
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by 07.LightBlue View Post
People told you ALREADY it's a matter of your PC specifics.
Solution: get a new CPU / get more RAM or make reallocations in your preferences.

*** **** it.
nope i got the same error today and i run 18 VM Smooth for about 1 month now the fix is i've tried to make another folder for the game so i got now my first 12 Client on a game folder and the other 6 connected on other game folder and it work no more Win/Defeat error or Launching the game error

Quote:
Originally Posted by Dogan5 View Post
why this doesnt work? it worked several weeks and now i have this error



pls help me!
Update your bot client !
conandoyle is offline  
Old   #3087
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2012
Posts: 160
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by Requer View Post
I play bot game with 10 bots, why one of then is disconnected for AFK and 2nd don't click "continue" after Defeat?
computer too slow, try 8 bots
trikee is offline  
Old   #3088
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 161
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by Requer View Post
I play bot game with 10 bots, why one of then is disconnected for AFK and 2nd don't click "continue" after Defeat?
try 8 or 6 and see if you got the same problem if u got the same problem so it's my you've done something wrong if it run ok that's mean your processor is slow if u got HDD try to give more rams per machine

Quote:
Originally Posted by SimeonLazarov View Post
can someone help me allready ?!
when my bots start to load just stop or stuck when game is launching please any solutions

ram is enough 85% cpu too 20%
try to repair lol client on the shared folder if it doesn't work re clone , it will take about 30 min of your time check out my video i done the same and 0 problems now .
If you run more then 6 bots have like 2 or 3 different rooms try to run each room on a different lol folder !

Quote:
Originally Posted by dorpele11 View Post
When I leave the computer to do it's job botting, it's afkable.
When I next touch the computer, it'll be the last game the bot will do and it will be stuck on win/defeat.
why ?
how many your run on your pc ! More then 6 try to lower 'em to 6 if it work fine so it's your processor !
if you running 'em on HDD get ssd and they will work fine .
conandoyle is offline  
Old   #3089
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 105
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by conandoyle View Post
try 8 or 6 and see if you got the same problem if u got the same problem so it's my you've done something wrong if it run ok that's mean your processor is slow if u got HDD try to give more rams per machine



try to repair lol client on the shared folder if it doesn't work re clone , it will take about 30 min of your time check out my video i done the same and 0 problems now .
If you run more then 6 bots have like 2 or 3 different rooms try to run each room on a different lol folder !



how many your run on your pc ! More then 6 try to lower 'em to 6 if it work fine so it's your processor !
if you running 'em on HDD get ssd and they will work fine .
thx!
ItzCookiez is offline  
Old   #3090
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 47
Received Thanks: 1
LOL, bot's dead now because nobody can make any custom games...

I think it has to do with the removal of OFA mode. They'll probably fix this soon.


thebotexpress is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 14:35.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.