Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 20:27

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT] Fish Bot - Top Secret Project

Reply
 
Old   #751
 
elite*gold: 120
The Black Market: 132/0/0
Join Date: May 2012
Posts: 689
Received Thanks: 55
Is there a way to have dxtory open at all times, instead of having the vm open it each game? I think opening dxtory is what's causing my crashes.



d122002 is offline  
Old   #752

 
elite*gold: 310
Join Date: Jul 2011
Posts: 314
Received Thanks: 46
You could disable Dxtory in the settings.ini completely (DXTORY=0) and see if it gets better
You may also limit FPS in the default profile rather than just for ingame and start Dxtory yourself once. BUT (according to someone somewhere in this thread) that will cause 20min+ loading time for games (if it ever finishes before bot will restart). So that is no real option at all...


*~EliteTrader~* is offline  
Old   #753
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 72
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by *~EliteTrader~* View Post
You could disable Dxtory in the settings.ini completely (DXTORY=0) and see if it gets better
You may also limit FPS in the default profile rather than just for ingame and start Dxtory yourself once. BUT (according to someone somewhere in this thread) that will cause 20min+ loading time for games (if it ever finishes before bot will restart). So that is no real option at all...
This issue happens if u try to run lower than 10 fps, just try with dxtory at 10fps open and dxtory=0.

My bots are running so good last 3 days, 0 issues, thanks for the hard work mate! u're awesome!

Todday i had two issues, one is standard, one vm just crash and he cannot loging, "wrong password". It's not the frist time, i just delete this vm and clone a new one but do u know how to fix this problem guys?

The second one was so strange, 2 bots was joining in the help menu... i did the same, delete vm and clone new one but... maybe it's something wrong with the bot.

You must register and activate your account in order to view images.

Another issue, bot closed, vm was doing nothing. Log:

2014-09-23 03:32:57 : Closing Dxtory
2014-09-23 03:32:57 : Game finished, going back to lobby
2014-09-23 03:33:03 : Entered main lobby
2014-09-23 03:33:08 : Entering current account profile info
2014-09-23 03:33:10 : Checking level of current account
2014-09-23 03:33:11 : Level of current account : 4
2014-09-23 03:33:14 : Checking if room is created
2014-09-23 03:33:16 : Waiting for master to create room
2014-09-23 03:33:22 : Joining room
2014-09-23 03:33:25 : Joining room
2014-09-23 03:33:38 : Joined game room
2014-09-23 03:34:01 : Picking champion
2014-09-23 03:34:24 : Game started. Picking champ aborted
2014-09-23 03:34:24 : Game loading
KrakenCoaching is offline  
Old   #754
 
elite*gold: 0
The Black Market: 274/1/0
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,606
Received Thanks: 276
Quote:
Originally Posted by Blester9211 View Post
My computer is pretty good, i7 3770k, 8gb ram, 120gb ssd, hd 7770 GPU
and i was using NHC before running 10 bots with win7 fine

i will try reinstalling the bot by zero

EDIT:
Hey man i think i know what is the problem. I'm trying to run the bots in BR server and he is not launching the game because he dont see it as online:

I'm running the BR server but with the language in english so it should work
Is there anything you (or me) can do about it?

Because i installed and reinstalled the bot like 3~4 times in diferents VM and its always the same problem, he opens launcher, keeps staring at it, then closes and repeat.

EDIT2: i opened bot in NA and it works fine. The problem is definitly the server (BR)
IS there anyway to fix it ?
patcher and client must be in english

Quote:
Originally Posted by KrakenCoaching View Post

The second one was so strange, 2 bots was joining in the help menu... i did the same, delete vm and clone new one but... maybe it's something wrong with the bot.

You must register and activate your account in order to view images.

Another issue, bot closed, vm was doing nothing. Log:

2014-09-23 03:32:57 : Closing Dxtory
2014-09-23 03:32:57 : Game finished, going back to lobby
2014-09-23 03:33:03 : Entered main lobby
2014-09-23 03:33:08 : Entering current account profile info
2014-09-23 03:33:10 : Checking level of current account
2014-09-23 03:33:11 : Level of current account : 4
2014-09-23 03:33:14 : Checking if room is created
2014-09-23 03:33:16 : Waiting for master to create room
2014-09-23 03:33:22 : Joining room
2014-09-23 03:33:25 : Joining room
2014-09-23 03:33:38 : Joined game room
2014-09-23 03:34:01 : Picking champion
2014-09-23 03:34:24 : Game started. Picking champ aborted
2014-09-23 03:34:24 : Game loading
that on screen it's cuz theme.properties file is deleted somehow or failed to edit right, will take care of it soon

I'm already working on second one


GetYourSmurf is offline  
Old   #755

 
elite*gold: 310
Join Date: Jul 2011
Posts: 314
Received Thanks: 46
Quote:
Originally Posted by KrakenCoaching View Post
Todday i had two issues, one is standard, one vm just crash and he cannot loging, "wrong password". It's not the frist time, i just delete this vm and clone a new one but do u know how to fix this problem guys?
Let me ask some dumb questions because I'm not sure if I understood you

First, tries the bot to login correctly but the password is wrong?? Then you should take a look on the password of the account and try logging in manually from your host computer and see if it fails as well to proove it's no VM-error. Maybe your account creator has done something wrong. Can happen sometimes. Do you tried the same account on another VM?

Or, did the bot say "wrong password" without even trying to login? If so, when he does it (login-screen open or before)? Some logs availible? Is the entry in the settings.ini correct?
*~EliteTrader~* is offline  
Old   #756
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 72
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by *~EliteTrader~* View Post
Let me ask some dumb questions because I'm not sure if I understood you

First, tries the bot to login correctly but the password is wrong?? Then you should take a look on the password of the account and try logging in manually from your host computer and see if it fails as well to proove it's no VM-error. Maybe your account creator has done something wrong. Can happen sometimes. Do you tried the same account on another VM?

Or, did the bot say "wrong password" without even trying to login? If so, when he does it (login-screen open or before)? Some logs availible? Is the entry in the settings.ini correct?

The login and password are corrects, it's somethign about lol dat crash and dont let u login, i know u can delete one file and fix it but i dont remember what file


Toningh i had 2 machines of 42 with the bot crash, they was doing nothing and no bot.exe runing... dats extrange...
KrakenCoaching is offline  
Old   #757
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2014
Posts: 59
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by Blue_Star View Post
patcher and client must be in english
It is in english. I changed the language to english in br server
Blester9211 is offline  
Old   #758
 
elite*gold: 0
The Black Market: 274/1/0
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,606
Received Thanks: 276
Quote:
Originally Posted by Blester9211 View Post
It is in english. I changed the language to english in br server
then dunno, I'm doing few accs on BR now and it's working w/o problem
GetYourSmurf is offline  
Old   #759
 
elite*gold: 0
The Black Market: 124/0/3
Join Date: Dec 2012
Posts: 748
Received Thanks: 68
Half of my bots are getting an error even after recloning, the empty account line thingy even after resetting the bot folders and stuff..
KeepWalking™ is offline  
Old   #760
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2014
Posts: 59
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by Blue_Star View Post
then dunno, I'm doing few accs on BR now and it's working w/o problem
you changed locale.txt in the RADS files to en_us for it to work?
Blester9211 is offline  
Old   #761
 
elite*gold: 0
The Black Market: 274/1/0
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,606
Received Thanks: 276
Quote:
Originally Posted by KeepWalking™ View Post
Half of my bots are getting an error even after recloning, the empty account line thingy even after resetting the bot folders and stuff..
check it now

Quote:
Originally Posted by Blester9211 View Post
you changed locale.txt in the RADS files to en_us for it to work?
Code:
locale = en_gb
and

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0 .0.0\regions.txt
Code:
br,            br,            en_GB,
GetYourSmurf is offline  
Thanks
1 User
Old   #762
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2014
Posts: 59
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by Blue_Star View Post
check it now



Code:
locale = en_gb
and

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0 .0.0\regions.txt
Code:
br,            br,            en_GB,
You are awesome man thanks!
Blester9211 is offline  
Old   #763
 
elite*gold: 0
The Black Market: 274/1/0
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,606
Received Thanks: 276
Quote:
Originally Posted by Blester9211 View Post
You are awesome man thanks!
np, will add automatic change of it to bot
so far I have tested br tr ru servers and it works there as well

anyway public queue is working with mysql also, so if you have raf service you have 30 bots and not sure if you can handle 36 you can run like 2-3 more with public queue
GetYourSmurf is offline  
Old   #764
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2011
Posts: 856
Received Thanks: 62
Sorry i´m new with the lvl bots but i have a question.
Is it possible to use the bot without this VMWorkstation
I love these kind of bots but i can´t use the Workstation xD
xD4rkB0wZ is offline  
Old   #765
 
elite*gold: 0
The Black Market: 274/1/0
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,606
Received Thanks: 276
give me method to run multiple lol clients and games and will do it

for now you need vmware


GetYourSmurf is offline  
Reply

Tags
bot, free, league, league of legends, ref



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
Let's Fish Hack Catch Fish with Cheat Engine Code
download Equipment used in Let's Fish Hack Catch Fish with CE Code : Cheat Engine 6.1 or 6.2 Your Browser (tested on firefox) ...
10 Replies - Facebook
[RELEASE]WALLHACK+secret bypass+secret method [3minutes only]
By the way im rockerboi. . .pusoy23 is my ka shop. . .and i secret release this for you. . . SORI SA HINDI MGA MAKAKUHA PUNTA NA LANG KAU SITE KO....
4 Replies - Soldier Front Philippines
[Release] Project-X Source (Lolmasters Secret Source)
Projekt-X Source (Lolmasters Secret Source) Example that is in the source, stigma guards LINK: RapidShare: Easy Filehosting Well People search...
11 Replies - CO2 PServer - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 20:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.