Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 21:42

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
Da 44 84.62%
Nu 8 15.38%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Old 02/19/2012, 10:54   #1471

marcelian's Avatar

elite*gold: 30
Received Thanks: 358
vai vai vai dupa atat timp inca se cearta lumea aici : ))

mai are cineva programul capcha trader pt kbot? pm sau post pls
marcelian is offline  
Thanks
1 User
Old 02/19/2012, 12:25   #1472

elite*gold: 0
Received Thanks: 131
Quote:
Originally Posted by marcelian View Post
vai vai vai dupa atat timp inca se cearta lumea aici : ))

mai are cineva programul capcha trader pt kbot? pm sau post pls
Daca pe asta-l cauti aici ai postul original:

Quote:
Originally Posted by StaticaROM View Post
si am la dispozitie mai multe bug-uri dar le tin pentru mine momentan si cand se apropie perioada sa le inchida le fak public, si pentru castraveti aia 2 care dorm pe ei invatati sa probati si sa gasiti singuri bug-uri castravetilor nu stati la pomana altora
Hai ca esti de rasul lumii. Tu esti incapabil sa te prinzi cum functioneaza un bug in ciuda faptului ca-l primesti mura-n gura, si vrei sa dai lectii la altii. Vezi-ti tu de ograda ta si nu mai sta pe gardul vecinilor ca s-ar putea sa-ti fure careva si unicul neuronul, dupa care nu o sa te vad bine. Si ca sa nu zici ca-s baiat rau, da-mi voie sa folosesc un citat de-al tau in cazul in care neuronul tau refuza sa-si aduca aminte.

Quote:
Originally Posted by StaticaROM View Post
I apologize for the speech but I have no idea how to do it and I've posted the exact form in which I was given to me, I hope someone smarter than me to solve the mystery that I was struggled a bit but to no avail

Quote:
Originally Posted by trazu View Post
stai cuminte ca nu e ) . omu sta cu noi pe ts si il cunosc de multa vreme
Zii mersic atunci, ca nu l-ai auzit cand neuronul lui functioneaza in scurtcircuit.
Vonyx is offline  
Thanks
1 User
Old 02/19/2012, 13:07   #1473

elite*gold: 1
Quote:
Originally Posted by asd26 View Post
mda.. terminati fratilor, ajunge!
-----------------------------
Altcv ce mai faceti, cu ce va mai laudati?
Ma laud ca m-am lasat de DO ... ma apuc prin aprilie-mai daca se poate buta
MPacket is offline  
Old 02/19/2012, 13:11   #1474

Received Thanks: 2
invulnerabilul1
Daca imi permiti o intrebare!
Ce a facut de te deranjeaza atat de tare roscatel?
Daca tot suntem obligati sa iti citim toate grosolaniile, macar sa stim si de ce.
Multumesc anticipat.
sinsetsin is offline  
Thanks
1 User
Old 02/19/2012, 13:12   #1475

elite*gold: 1
Quote:
Originally Posted by sinsetsin View Post
invulnerabilul1
Daca imi permiti o intrebare!
Ce a facut de te deranjeaza atat de tare roscatel?
Daca tot suntem obligati sa iti citim toate grosolaniile, macar sa stim si de ce.
Multumesc anticipat.
Sau fi certat pe joc si acum continua aici ...
MPacket is offline  
Old 02/19/2012, 14:02   #1476

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
Quote:
Originally Posted by Obscennn View Post
Sau fi certat pe joc si acum continua aici ...
Din pacate ai partial dreptate, un om fara o viata reala ca invulnerabilul1 ia prea in serios un joc si este in stare sa infiga cutitul in tine de oftica ...

Pur si simplu omul asta nu are caracter, nu pot sa imi imaginez la ce nivel a ajuns prefacatoria in viata lui, si cat de mult inseamna pentru el identitatea lui "smechera", "impunatoare", dar imaginara
roscatel is offline  
Thanks
2 Users
Old 02/19/2012, 14:39   #1477

Received Thanks: 131
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
Din pacate ai partial dreptate, un om fara o viata reala ca invulnerabilul1 ia prea in serios un joc si este in stare sa infiga cutitul in tine de oftica ...

Pur si simplu omul asta nu are caracter, nu pot sa imi imaginez la ce nivel a ajuns prefacatoria in viata lui, si cat de mult inseamna pentru el identitatea lui "smechera", "impunatoare", dar imaginara

Mda.... ce sa zic, asa zisele cuvinte intelepte vin din gura cui?

1) Mincinosului, Omului care detine centura neagra la sportul minciunilor.
2) Hotului, adica cel care fura scripuri si se lauda ca le-o facut el, cand defapt se vede ce si de unde le-a copiat.
3) Prostutului, care din prostia lui fara limite posteaza aici pe forum detaliile conturilor prietenilor lui (username si parola)
4) Ipocritului, care in ciuda tuturor celor intamplate inca traieste in negare

In concluzie: Ignoranta, Prostia si Ipocrizia nu au limite cand se regasesc in Roz_catel.
Vonyx is offline  
Thanks
1 User
Old 02/19/2012, 19:07   #1478

Received Thanks: 2,165
invulnerabilul1
din surse sigure iti spun ca staticarom este un cont secundar de a lui roscatel.. chiar daca nu ii contul lui personal se foloseste de contul prietenului lui, sau prieten imaginar *** vrei sa ii spui..

oricum roscatel... bravo.. pe langa ca ai mintit incontinuu cu WP, acum iti arati cat poti duce, la ce limbaj si minte ai aratat cu staticarom
old_friend is offline  
Thanks
2 Users
Old 02/19/2012, 19:22   #1479

roscatel's Avatar

Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
invulnerabilul1
din surse sigure iti spun ca staticarom este un cont secundar de a lui roscatel.. chiar daca nu ii contul lui personal se foloseste de contul prietenului lui, sau prieten imaginar *** vrei sa ii spui..

oricum roscatel... bravo.. pe langa ca ai mintit incontinuu cu WP, acum iti arati cat poti duce, la ce limbaj si minte ai aratat cu staticarom
Pur si simplu nu am cuvinte :|.
Ma duc la OTV (televiziunea voastra preferata) si ma sinucid in direct daca imi zici si mie legatura dintre mine si sorin, state, staticarom, *** vreti voi =)). Ai noroc ca stai departe old_friend, in Braila se joaca cu cutite de la 10 ani... )
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 02/19/2012, 19:32   #1480

Received Thanks: 2
Quote:
Din ce vad contul tau e din 2010, cu 57 posturi, ceea ce ma determina sa cred ca e unul din multele conturi secundare de pe aici.Dar nu conteaza.
aveam o impresie buna despre tine .
inca o data sustin ceea ce a zis staterom, il cunosc si stam pe ts mai mereu.
contul il am de mult timp,facut pentru jocul wow,dar am aterizat si pe aici pt ca joc si darkorbit de multa vreme.
trazu is offline  
Old 02/20/2012, 01:13   #1481

Received Thanks: 2,165
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
Ai noroc ca stai departe old_friend, in Braila se joaca cu cutite de la 10 ani... )
Ce ai vrut sa zici cu asta ? Stii ca numa imbecilii si cocalarii folosesc astfel de afirmatii in lumea virtuala ?

P.S. ia vedeti pe roscatel si aici
old_friend is offline  
Old 02/20/2012, 08:10   #1482

Received Thanks: 1,369
Quote:
Originally Posted by trazu View Post
aveam o impresie buna despre tine .
inca o data sustin ceea ce a zis staterom, il cunosc si stam pe ts mai mereu.
contul il am de mult timp,facut pentru jocul wow,dar am aterizat si pe aici pt ca joc si darkorbit de multa vreme.
Bine, ti-am zis ca oricum nu conteaza. Cineva care are cateva posturi si se leaga de mine chiar nu conteaza. Placerea e de partea mea ca sa-i raspund, pentru distractie. Daca zici ca-l cunosti, si stai cu el pe TS, ai vazut acum adevarata lui fata.Sau ce pot eu sa inteleg inafara ca esti prietenul lui[poate] sau ca tolerezi asemenea oameni pe langa tine, chiar si pe TS.Dar inca odata iti spun, nu te cunosc, nu ma cunosti, daca vrei sa te ajut cu ceva si pot, spune-mi, in rest nu mai conteaza.

Old_friend, roz-catel are cuţite de jucarie, daca poate face ceva ``kalumea``, e sa-si bage cuţitu de jucarie in el.
invulnerabilul1 is offline  
Thanks
2 Users
Old 02/21/2012, 11:35   #1483

Received Thanks: 18
salut , stie cineva bug-ul cu flax-urile ? si cu charles ?
moldoveanu is offline  
Old 02/21/2012, 14:40   #1484

roscatel's Avatar

Pentru cei 2 prieteni ai mei, academicianu' si the untouchable, care dintre voi e legendarul legend ? ) sa vedem daca aveti caracter sa iesiti in fata...
roscatel is offline  
Thanks
2 Users
Old 02/21/2012, 16:30   #1485

Received Thanks: 20
Salut fratzilor imi putetzi da si mie ceva nou sa incerc zeta, mie groaza sa intru in a 8 zeta. Am in total 7 desginuri, si pana acuma 21 de zeta facut....de 7 zeta nu am luat havoc. Imi vine sa ma trag de par, dar de stitzi ceva va rog sa-mi spunetzi si mie. Testez si va zik....da majoritatea leam testat...trb sa fie ceva nou.
*OTY* is offline  
Closed Thread

Tags
coltul romanasilor, darkorbit romania, palinca, romanian thread, topic romanesc