|
You last visited: Today at 02:12
Advertisement
├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤
Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.
|
View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
|
|
Da
|

|
44 |
84.62% |
|
Nu
|

|
8 |
15.38% |
02/16/2012, 21:00
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 20
|
Dute si culcate! Ne face pe noi cocalri un care ii si mai mare. Trecetzi prin galati daca vis tari.....plm....ia treci tu prin timisoara, obsedat sexual. Daca vrei sa ne futzi in cur un singur lucru inseamna. Ori esti gay ori ai vreo roata la cap care ii stramba.
|
|
|
02/16/2012, 23:13
|
|
Received Thanks: 1,369
|
Ai dreptate, OTY, cred ca-i poponar de ala cu fetisuri.S-a dat de gol suzetistul de roz-catel cand a pomenit de Korny. Răhăţel, las-o balta si hai la Maramures sa vezi ce lame orbit iti iei de nu le poti duce.Fain se vorbeste la tine in suburbie, cred ca fugi des de la scoala.Ia mai du-te tu pe varianta, ca acolo ti-e locul.
|
|
|
02/16/2012, 23:29
|
|
Received Thanks: 7
|
Sunteti de tot rasul...
Eu sincer cred ca sunteti niste ratati...Si se mai intreaba unii oare de ce o fi ajuns Romania asa? Oare de ce ne privesc toti cu ochi rai? Sunteti demni de mila prieteni, stati non-stop aici si va certati. GET A REAL LIFE NOOBS!!! Eu nu mi-am dat seama pana acum care e problema voastra...e un joc si nimic mai mult...sunteti frustrati de la atata palma?nu a-ti avut/aveti copilarie? Si va spun de pe acum ca orice a-ti spune la acest post d'asta nu o sa mai pot eu!!!! (eu doar v-am adus la cunostinta cat de penibili sunteti si de cat de kkt puteti sa va faceti). Datorita unora ca voi care sunteti gigi muschi in fata pc-ului si in viata reala sunteti 2 scobitori infipte intr-un bat (probabil d'asta stati numai la pc si va certati pe forum toata ziua ca va e rusine sa iesiti din casa) mie personal si nu numai am momente in care imi este rusine ca sunt ROMAN si ascund acest fapt!!! Deja chestiile de genu' asta cu hai in orasul meu sa-ti arat cat de dobitoc sunt eu, au devenit lesinate de mult timp...nu va mai d-ati asa rotunzi cand defapt voi sunteti zero barat (multimea vida)! Salut; Respect oamenii, in special ROMANII, intregi la minte; Mult noroc!
|
|
|
02/16/2012, 23:48
|
|
|
Quote:
Originally Posted by deiu_bau
Eu sincer cred ca sunteti niste ratati...Si se mai intreaba unii oare de ce o fi ajuns Romania asa? Oare de ce ne privesc toti cu ochi rai? Sunteti demni de mila prieteni, stati non-stop aici si va certati. GET A REAL LIFE NOOBS!!!
|
Daca noi suntem de ras, tu esti de plans.
Oare de ce e plin de hoti si banditi prin Romania ? Pentru ca unii dintre noi le permitem sa se inmulteasca si stam ca fraierii si nu zicem nimic !
Vad ca ti-ai editat postul. Daca ti-e rusine roman, dute-n Ungartia sau alte tari, te-ai gasit tu un sclav sa vorbesti.
Lasa-ne ca deja ne plictisesti din primul post p-aici.
|
|
|
02/16/2012, 23:50
|
|
|
Quote:
Originally Posted by *OTY*
Dute si culcate! Ne face pe noi cocalri un care ii si mai mare. Trecetzi prin galati daca vis tari.....plm....ia treci tu prin timisoara, obsedat sexual. Daca vrei sa ne futzi in cur un singur lucru inseamna. Ori esti gay ori ai vreo roata la cap care ii stramba.
|
Ba strigoiule cand te-ai trezit era dimineata sau ti sa parut, cine mortin gat te0a bagat pe tine in seama castravete murat...Te-a nins in cap mazga mea inghetata cumva de-ti bagi botu in treburile altora, eu iti dau la muie si tie si la castraveti aia doi in orice oras ma cocalare mancamiai pula mort ca dintrun pumn te pupa mata rece...Mancamiai slobozu si tu si ogay aia doi care sio trag la maro unu la altu (amanta cu amantu) caresi sparg curu unu la altu...
Ba bagativa mai usor in discutiile altora nu ma cun pe mn nu te cun veziti in plm de tst ta obosita pana nu ma superi si vin sa tio fut de cateva ori in cap..
|
|
|
02/16/2012, 23:56
|
|
|
Quote:
Originally Posted by StaticaROM
Ba strigoiule cand te-ai trezit era dimineata sau ti sa parut, cine mortin gat te0a bagat pe tine in seama castravete murat...Te-a nins in cap mazga mea inghetata cumva de-ti bagi botu in treburile altora, eu iti dau la muie si tie si la castraveti aia doi in orice oras ma cocalare mancamiai pula mort ca dintrun pumn te pupa mata rece...Mancamiai slobozu si tu si ogay aia doi care sio trag la maro unu la altu (amanta cu amantu) caresi sparg curu unu la altu...
Ba bagativa mai usor in discutiile altora nu ma cun pe mn nu te cun veziti in plm de tst ta obosita pana nu ma superi si vin sa tio fut de cateva ori in cap..
|
Un singur lucru nu inteleg eu, *** pana mea poti trai cu un singur neuron???
|
|
|
02/17/2012, 00:07
|
|
Received Thanks: 131
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
Un singur lucru nu inteleg eu, *** pana mea poti trai cu un singur neuron???
|
Poate o fi neuron din ala overclocat! Altfel nu-mi explic *** de-o facut scurcircuit numai dupa cateva posturi...... 
|
|
|
02/17/2012, 00:07
|
|
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
Ai dreptate, OTY, cred ca-i poponar de ala cu fetisuri.S-a dat de gol suzetistul de roz-catel cand a pomenit de Korny. Răhăţel, las-o balta si hai la Maramures sa vezi ce lame orbit iti iei de nu le poti duce.Fain se vorbeste la tine in suburbie, cred ca fugi des de la scoala.Ia mai du-te tu pe varianta, ca acolo ti-e locul. 
|
Ba sunteti prea panarame pentru secolul asta tragevas coaiele pe frunte sa va feriti de ger, aici la mine in suburbie va dam voua muie...
Tarane macar stii *** arata un oras mancaiai pula lu ceasca mort, in plm de sidosi infecti care va dau la muie italieni si spanioli si cand veniti acasa din fetitze deveniti baietani, da un search pe google cu maramuresi fututi in cur si ai sa te gasesti printre ei...Gaozare vezi ca te asteapta scroafa in cotet cica nu iai dat portia pe ziua de azi, daca eram in locu lu Base va trimiteam la zoo in plm ca specii pe cale de dispariti ca asa maimutoi nu sa mai vazut de mult timp si va catalogam in categoria oligofreni bulangii ca sa fi avut succes la europeni davas muie tie si lu pretenasu tau
|
|
|
02/17/2012, 00:10
|
|
|
Quote:
Ba sunteti prea panarame pentru secolul asta tragevas coaiele pe frunte sa va feriti de ger, aici la mine in suburbie va dam voua muie...
Tarane macar stii *** arata un oras mancaiai pula lu ceasca mort, in plm de sidosi infecti care va dau la muie italieni si spanioli si cand veniti acasa din fetitze deveniti baietani, da un search pe google cu maramuresi fututi in cur si ai sa te gasesti printre ei...Gaozare vezi ca te asteapta scroafa in cotet cica nu iai dat portia pe ziua de azi, daca eram in locu lu Base va trimiteam la zoo in plm ca specii pe cale de dispariti ca asa maimutoi nu sa mai vazut de mult timp si va catalogam in categoria oligofreni bulangii ca sa fi avut succes la europeni davas muie tie si lu pretenasu tau
|
Asta este autoportretul tau, te-ai nascut sclav si o sa mori tot sclav.
|
|
|
02/17/2012, 00:12
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vonyx
Poate o fi neuron din ala overclocat! Altfel nu-mi explic *** de-o facut scurcircuit numai dupa cateva posturi......  
|
Unu canta o melodie...
Urca IANCU pe statuie sii da lu Vonyx la muie,
Vine trenu din galati plin cu fraieri spanzurati..
Si mai vine acu ceva, pula mea in gura ta
Ai o limba cat o sura, sa ma suji in batatura
Asai viata pe la voi, sa ma sugeti amandoi...
|
|
|
02/17/2012, 00:15
|
|
|
Quote:
|
Doar din curiozitate, cand a fost ultima data cand te-ai uitat in oglinda?.... daca ai una prin apropiere uitate in ea reciteste-ti postul si o sa ramai surprins cate similaritati o sa gasesti....no comment 
|
|
|
02/17/2012, 00:19
|
|
|
Quote:
Unu canta o melodie...
|
De pe ce sait ti-ai downloadat injuraturile, sa-ti mai uploadez cateva, ma sluga.
Stai jos ca te pun in lesa ma ros-catel.
|
|
|
02/17/2012, 00:26
|
|
|
Quote:
Unu canta o melodie...
|
Nu te lasa ca incepi sa-mi devii simpatic, baga tare acuma cat mai poti pana nu citesc moderatorii posturile astea si-ti baneaza contul. Chiar ar fi pacat un asa talent sa fie irosit....Te potrivesti perfect la o stana sa aduni oile....
|
|
|
02/17/2012, 01:03
|
|
Received Thanks: 2,165
|
daca tot esti zorro, posteaza cu contul tau principal.. nu trebuie sa iti arati adevarata fata cu alte conturi, pentru ca unii stim defapt *** sta treaba
si limbajul asta pe care il ai, denota clar ce minte bolnava ai, locul tau nu este aici, daca ti-as fi fost parinte ti-as taiat internetul, locul tau deocamdata este la recuperare, undeva la bibilica
|
|
|
02/17/2012, 01:23
|
|
|
Quote:
Unu canta o melodie...
|
Mai jos am atasat versiunea originala pt cei care au venit pe lume in ultimii 15 ani si nu s-au prins de unde a fost copiata. Bucata cu Doamne ocrotestei pe romani este gaselnita noua inventata acuma cativa ani ca sa se poata canta. La fel si bucata cu rusii si americanii. (nu le-am inclus aici) Deci dupa *** vezi to un copiator fals ai ramas. (Edit: mi-am adus aminte, refrenul la versiunea originiala era "codurle codrule drag")
"S-o suit Pista pe deal
Si se uita la Ardeal,
Da-te-n p**** ma-tii jos
Ca Ardealul nu-i a vost’
In mijlocul Clujului
Sta statuia Iancului,
Sus ii Iancu pe statuie
Si le da la unguri muie
Vine trenul din galati
Plin cu unguri spanzurati
Doamne bate p***-n voi
*** bate inima-n noi