|
You last visited: Today at 07:22
Advertisement
├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤
Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.
|
View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
|
|
Da
|

|
44 |
84.62% |
|
Nu
|

|
8 |
15.38% |
09/16/2011, 22:34
|
|
elite*gold: 1
Received Thanks: 358
|
Quote:
Originally Posted by LaurNT
Salut.
Imi poate da si mie cineva bug-ul de schimbat mail cu sid ?(nu ca sa fur un cont , contul meu mare a fost furat , iar m-ai demult un prieten mi-a dat un cont mic cu 10 lf3 , veng , si acum nu mai dau de prietenul acela ca sa confirme schimbarea ).
|
Te ajut sa iti recuperezi contu , cu dovezi , dar nu cred ca vei vedea programul de la nimeni.
|
|
|
09/16/2011, 22:47
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 35
|
Hmm..deci bug-ul cu schimbat sid e defapt un program?E cumva unul cu meniu in rusa si care are cam 6-8 casute de completat?Am impresia ca a mai fost pe aici..
|
|
|
09/16/2011, 22:47
|
|
Received Thanks: 49
|
Quote:
Originally Posted by Obscennn
Te ajut sa iti recuperezi contu , cu dovezi , dar nu cred ca vei vedea programul de la nimeni.
|
cu siguranta nu o sa ii dea careva programul.
il vand eu 100 de euro   (glumesc)
|
|
|
09/16/2011, 22:49
|
|
elite*gold: 5816
Received Thanks: 731
|
Quote:
Originally Posted by GeaniGhenea
azi botul mi-a facut 10k uri in 5 ore  ce ziceti este binisor pentru inceput? 
|
eu fac 10-11k pe ora
pe Great Britain x-5 cu dublu + pet
|
|
|
09/16/2011, 23:17
|
|
Received Thanks: 35
|
Macar ziceti daca e programul acela rusesc , il vazusem si pe zhyk.ru mai demult , si l-am avut..
|
|
|
09/17/2011, 00:19
|
|
Received Thanks: 84
|
da ala e ma, il poti schimba din el.
|
|
|
09/17/2011, 00:27
|
|
elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
|
Quote:
Originally Posted by sergyu_1
da ala e ma, il poti schimba din el.
|
Daca stii ce sa faci si *** sa faci...
|
|
|
09/17/2011, 01:18
|
|
Received Thanks: 84
|
A tradus cineva imaginea din rusa in engleza, un coleg de clan din gb2.
|
|
|
09/17/2011, 02:40
|
|
Received Thanks: 1,369
|
programul ala e slabut.
New test : 50 keys / harta 3-3 / 5 bucati pentru drona 9
|
|
|
09/17/2011, 06:42
|
|
Received Thanks: 7
|
Quote:
Originally Posted by hitman0788
cu ce bot? ce nava? si ce harta?
|
biobot  , goliath full elite, 3-6...
|
|
|
09/17/2011, 07:57
|
|
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
programul ala e slabut.
New test : 50 keys / harta 3-3 / 5 bucati pentru drona 9
|
Eu dupa ce am cumparat drona am bagat vreo 100 key si am luat doar 5 planuri , apai nu se merita daca am dat 150 k pt 5 care sunt la inceput pai pana o fac pe toata imi ia 2 mil uridium mai bine o luam instant.
|
|
|
09/17/2011, 08:20
|
|
elite*gold: 30
|
Quote:
Originally Posted by Vonyx
Daca iti este bifat primul patrat din dreptul nrumarului 5 si oferta este (gray-out), iar celelate oferte sunt inca deschise, atunci inseamna ca nu ai primit recompensa. Mai stai citeva zile ca se tot fac update-uri la codul de joc si fa suport pt ca trebuia s-o primesti.
Cit scrie la: Bonuses received? (bonusuri primite)
|
Bonusuri primite: 6
Quote:
Originally Posted by Jukel
Este din cauza ca acele conturi sunt facute de tine,daca trimiti tiket la suport,o sa-ti ia din experienta si onoare deci nu trimite tiket la suport
|
am pus pe forumurile DO si asta miau spus si moderatorii, deasta nu am trimis la suport!
|
|
|
09/17/2011, 17:12
|
|
Received Thanks: 104
|
Quote:
Originally Posted by Obscennn
Eu dupa ce am cumparat drona am bagat vreo 100 key si am luat doar 5 planuri , apai nu se merita daca am dat 150 k pt 5 care sunt la inceput pai pana o fac pe toata imi ia 2 mil uridium mai bine o luam instant.
|
Treaba e k ai ocazia sa gasesti si lf4 si potenziamente pentru experienta si onoare etc..daca ai portale de scos.Cu rabdare fate se face :P sau ai deja 31 lf4 ?:P
Eu am observat k m-a kickeaza f des de la server kam pe toate acc  si treb sa astept 30 min..cu kbot. :|
|
|
|
09/17/2011, 21:53
|
|
|
Quote:
Originally Posted by irwinew
Treaba e k ai ocazia sa gasesti si lf4 si potenziamente pentru experienta si onoare etc..daca ai portale de scos.Cu rabdare fate se face :P sau ai deja 31 lf4 ?:P
Eu am observat k m-a kickeaza f des de la server kam pe toate acc  si treb sa astept 30 min..cu kbot. :|
|
am bagat peste 200 booty si abia am luat un lf4 si ala la nimereala , apai nu prindeam eu lf4 ca sunt ghinionist.
|
|
|
09/17/2011, 22:12
|
|
Received Thanks: 5
|
Morning people!
First of all, threadul acesta e o idee bună. Congrats! 
Ştiu că nu ar trebuii să mă bag şi să redeschid "mica discuţie" care a avut loc între roscatel şi Vonyx respectiv invulnerabilul dar tocmai am terminat de citit threadul acesta şi din mmentul în care aceast a devenit personală, mi-a sărit ţandăra.
Să o luăm la "puricat" de la început...
Dacă tot ne luăm de greşelile de gramatică aş putea să le evidenţez pe toate şi ar fi o listă îndeajuns de lungă, dar mi-e şi mie somn. Aşa că le lăsăm deoparte, deşi ar fi distractiv având în vedere că voi v-aţi distrat destul de mult pe seama lor. 
So..let's start
Quote:
|
Originally Posted by invulnerabilul
Cand era cu mine in clan, roscatel era prostucul clanului, cu vocea pitigaiata dar cu gura mare tot timpul, un fel de ,,Pistruiatul,, din serial, dar fara IQ, totodata un mare mincinos si imbarligator. In fiecare zi cand ma prindea pe ts ma ruga sa intru prin team wiewer sa-i instalez versiuni noi de udobot si crackuri la versiunile sub 2.0 de IBOT.
|
Mda.. preţioas informaţie..dar tu domnule, ai impresia că îţi va mulţumi cineva pentru asta? Sau e folositoare în vre-un fel sau altul cuiva? Ei bine, nu.
Quote:
|
Nu-l mai baga in seam pe tenene-ul de roscatel. Am crezut ca o invatat ceva in ultimele zile dar el nu se vede ca-i de fapt un papagal ce are impresia ca a invatat sa foloseasca of telecomanda (aka WP) si se crede smecher si rotund pe aici. El crede ca forumul asta-i plin de fraieri care pun botul la mizeriile lui. Ce sa-i faci nu-i vina lui ca-i tembel, poate s-o impiedica intr-o zii si cazatura-l va trezii la realitate.
|
Well, să zicem că e cum zici tu..dar se pare că epvp are destui " fraieri care pun botul la mizeriile lui" în caz că nu ai observat.
Quote:
|
Vad ca nu prea te duce capul, ar trebui sa mai bagi niste vitamine poate-ti mai creste IQ-ul, tu inca nu te-ai prins ca chiar nu ma intereseaza persoana ta. In mod normal nu bag in seama gaini ca tine, eu iti raspund pt ca ma distrez de minune cum te faci de cacao. Imi place, ai vazut ca nu-ti mere cu programarea te-ai bagat in gramatica. Keep them coming, newb!
|
Da..marea problemă cu IQ-ul...nu comentez..ai primit deja răspunsul potrivit.  Nu cred că e cazul să îl repet, aşa-i?
Quote:
|
Vazand acuma cit de jos esti pe scara intelectuala, iti dau dreptate ma fac singur de ras prin simplu fapt ca povestesc cu tine.
|
Şi totuşi continui să o faci.  )
Quote:
|
Bravo patratel...hmm... ba nu... catel roz (numele asta-l tau este foarte flexibil), bine ca stiu ca te pricepi si la punctuatie ca de-acuma, cind o sa am ceva de corectat , tu vei fi primul la care o sa apelez sa-ti dai cu parerea. Nu de alta dar sa nu-ti pierzi indemanarea in ajunul bacului, si vestea buna este ca nici nu va trebui sa stai la coada.
Ba mai mult, decuma o sa-ti trimit mesaj privat cu fiecare post inainte sa-l vada toata lumea, la corectat binenteles. Uitate si la partea buna din afacerea asta, o sa ai ocazia sa-l citesti inainte de a-l vedea tot forumul si vei avea ocazia sa ma convingi sa nu-l postez.
Referitor la intrebare nu ai ghicit inca, mai ai doua incercari. Apropo, ti-ai luat vitaminele azi roscatel? Ah.. scuze am uitat ca la tine nu-si fac efectul....
|
Ai face bine având în vedere felul în care te adresezi unu-i membru de pe acest forum pe care l-ai ales drept un fel de "victimă" pentru distracţia ta  Dar care totuşi e îndejuns de atent când scrie ceva,oriunde încât să nu facă greşeli de ortografie/punctuaţie etc.
Quote:
|
Patratel [ce cool suna, te-ai ales cu un nick periculos], eu mi-am adus aminte cand ai venit pe teamspeak si ai zis ca ti-ai pus-o insfarsit cu una. Asta pt. ca toti stiam si radeam de tine ca esti virginel, dar cred ca ai mintit ca de obicei.
Daca ceva s-a intamplat, sa zicem intre timp, cred ca bati toate recordurile de sub 1 minut. Ti se ridica, se spala pe fata, si se pune inapoi in patulet, saracutul somnoros. Nici macar nu mi-e mila de tine.
|
Quote:
|
lol , cum mai poate sta asta micu pe aici de rusine?, v-ati prins, nu are !
e si campion la minciuni, cu centurile astea negre nu-i de glumit!
totusi hai vonyx sa-l mai calarim putin, ca oricum el psih-ologul nu se supara nici daca-i tundem blanitza.
n-ar fi bine sa combinam patratel + catel roz ? poate iese un pudel , sau altceva, ca nu ne suparam, lol
|
Poftim cultură! :|
Şi aş mai cita posturile voastre dar sunt chiar obosită,însă presupun că v-aţi dat seama că eraţi doar voi doi şi restul de membri care citeau forumul.Dar totuşi nu vă răspundea nimeni?  Ştim cu toţii vorba aceea "Deşteptul cedează primul." şi cred că asta e replica mea la celalte posturi ale voastre.
Acum..desigur că mă aştept la un post pe măsură de la ambii "inculpaţi" şi sunt extrem de curioasă de ce poante mai scormoniţi, voi doi amândoi..un academician frustrat şi un miştocar de mahala  No offense, dar altcumva nu vă pot caracteriza. 
Ca şi fapt divers, ţin să vă spun că nu am nici cea mai vagă idee în legătură cu chestiile legate de informatică/matematică/etc etc acesta fiind motivul pentru care sunt la un profil uman ,într-un liceu cu renume din minunatul meu oraş. 
Well..nu aveam nimic cu voi înainte să aveţi voi ceva cu roscatel,care precizez că mi-e prieten.  Aşa poate înţelegeţi de ce am pierdut vreo 10 minute să vă scriu un post atât de lung pe care sper să-l citiţi în întregime având în vedere că replicile voastre ocupă în jur de 60% din el. 
Cheers! 
Momentan , cam atât am avut de spus.
PS: Am greşeli gramaticale,de ortografie sau puncuaţie?
|
|
|