|
You last visited: Today at 00:35
Advertisement
├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤
Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.
|
View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
|
|
Da
|

|
44 |
84.62% |
|
Nu
|

|
8 |
15.38% |
09/17/2011, 23:09
|
|
elite*gold: 1
Received Thanks: 358
|
Quote:
Originally Posted by Roxeh
Morning people!
First of all, threadul acesta e o idee bună. Congrats! 
Ştiu că nu ar trebuii să mă bag şi să redeschid "mica discuţie" care a avut loc între roscatel şi Vonyx respectiv invulnerabilul dar tocmai am terminat de citit threadul acesta şi din mmentul în care aceast a devenit personală, mi-a sărit ţandăra.
Să o luăm la "puricat" de la început...
Dacă tot ne luăm de greşelile de gramatică aş putea să le evidenţez pe toate şi ar fi o listă îndeajuns de lungă, dar mi-e şi mie somn. Aşa că le lăsăm deoparte, deşi ar fi distractiv având în vedere că voi v-aţi distrat destul de mult pe seama lor. 
So..let's start
Mda.. preţioas informaţie..dar tu domnule, ai impresia că îţi va mulţumi cineva pentru asta? Sau e folositoare în vre-un fel sau altul cuiva? Ei bine, nu.
Well, să zicem că e cum zici tu..dar se pare că epvp are destui " fraieri care pun botul la mizeriile lui" în caz că nu ai observat.
Da..marea problemă cu IQ-ul...nu comentez..ai primit deja răspunsul potrivit.  Nu cred că e cazul să îl repet, aşa-i?
Şi totuşi continui să o faci.  )
Ai face bine având în vedere felul în care te adresezi unu-i membru de pe acest forum pe care l-ai ales drept un fel de "victimă" pentru distracţia ta  Dar care totuşi e îndejuns de atent când scrie ceva,oriunde încât să nu facă greşeli de ortografie/punctuaţie etc.
Poftim cultură! :|
Şi aş mai cita posturile voastre dar sunt chiar obosită,însă presupun că v-aţi dat seama că eraţi doar voi doi şi restul de membri care citeau forumul.Dar totuşi nu vă răspundea nimeni?  Ştim cu toţii vorba aceea "Deşteptul cedează primul." şi cred că asta e replica mea la celalte posturi ale voastre.
Acum..desigur că mă aştept la un post pe măsură de la ambii "inculpaţi" şi sunt extrem de curioasă de ce poante mai scormoniţi, voi doi amândoi..un academician frustrat şi un miştocar de mahala  No offense, dar altcumva nu vă pot caracteriza. 
Ca şi fapt divers, ţin să vă spun că nu am nici cea mai vagă idee în legătură cu chestiile legate de informatică/matematică/etc etc acesta fiind motivul pentru care sunt la un profil uman ,într-un liceu cu renume din minunatul meu oraş. 
Well..nu aveam nimic cu voi înainte să aveţi voi ceva cu roscatel,care precizez că mi-e prieten.  Aşa poate înţelegeţi de ce am pierdut vreo 10 minute să vă scriu un post atât de lung pe care sper să-l citiţi în întregime având în vedere că replicile voastre ocupă în jur de 60% din el. 
Cheers! 
Momentan , cam atât am avut de spus.
PS: Am greşeli gramaticale,de ortografie sau puncuaţie? 
|
Esti lasersmart/who/paria de pe forumul darkorbit ?
|
|
|
09/17/2011, 23:21
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 5
|
Nu dragule, nu sunt lasersmart/who/paria de pe forumul darkorbit. Ce te face să crezi asta?
|
|
|
09/17/2011, 23:30
|
|
elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
|
Quote:
Nu dragule, nu sunt lasersmart/who/paria de pe forumul darkorbit. Ce te face să crezi asta?
|
cred ca diacriticile... :-?
|
|
|
09/18/2011, 00:17
|
|
|
Quote:
Originally Posted by roscatel
cred ca diacriticile... :-?
|
Probabil..
|
|
|
09/18/2011, 00:42
|
|
elite*gold: 5816
Received Thanks: 731
|
Vai Roxeh draga dar unde ai crescut noh ? in Marea Britanie ?
Well, nu stiu how to tell tie ca you nu prea talk cumsecade romaneste without sa spui something in engleza...
|
|
|
09/18/2011, 00:46
|
|
|
Quote:
Originally Posted by o0beny0o
Vai Roxeh draga dar unde ai crescut noh ? in Marea Britanie ?
Well, nu stiu how to tell tie ca you nu prea talk cumsecade romaneste without sa spui something in engleza...
|
@Beny : And what the duck is your problem ?  Aş putea să editez dacă te deranjează aşa de mult , dar nu o voi face.
|
|
|
09/18/2011, 00:49
|
|
|
Ma intrebam si eu.
Oricum cunosc cazuri in care au mers oameni in Germania pentru 1-2 luni si in romania faceau pe nemtii. Si ca nu mai sitiu romana calumea si cu accente si cu 'ja' in loc de 'da' si toate chestiile alea.
Eu dupa 4 ani n-am probleme.
Si care ii povestea ta? ai fost 2saptamani in Great Britain ?
|
|
|
09/18/2011, 00:54
|
|
|
Neah,sunt devotată României momentan. :/
Btw, pentru un moment am crezut că ai chef de ceartă.
|
|
|
09/18/2011, 00:55
|
|
|
nah chiar chef de cearat nu am, doar ma irita cuvintele in engleza.
Ii ca si cand ai avea aere
|
|
|
09/18/2011, 00:58
|
|
|
Şi cu averea asta, depinde ce fel e.
Well...le-am folosit în speranţa că userii de aici înţeleg engleză.Şi oricum pentru mine e ceva la ordinea zilei.
|
|
|
09/18/2011, 00:58
|
|
Received Thanks: 131
|
Quote:
Ma intrebam si eu.
Oricum cunosc cazuri in care au mers oameni in Germania pentru 1-2 luni si in romania faceau pe nemtii. Si ca nu mai sitiu romana calumea si cu accente si cu 'ja' in loc de 'da' si toate chestiile alea.
Eu dupa 4 ani n-am probleme.
Si care ii povestea ta? ai fost 2saptamani in Great Britain ?
|
Ultima data cind am verificat, forumul asta se numea elitePVPers. Roxi si-o scos si ea nasul un pic pe-afara si acuma se crede redactor sef la revista Apostrof. Roxi, sigur te-ai logat pe forumul cel corect, sau te-o hack-uit careva si nu ti-ai dat seama inca. Ah.... scuze  .... cred ca noul scriptul de vacuum al lui ros_catel incepe sa se manifeste si in lumea reala.
Daca as primi un leu pt fiecare greseala gramaticala ce se face pe forumul asta eram miliardar acuma. Roxi, daca esti foarte sensibila la acest gen de greseli de ce nu aplici pt pozitia de moderator, atunci o sa ai ocazia sa editezi, formatezi si sa corectezi posturile la toti. Eu nu m-as supara deloc. Ups  , numa acuma vad cite posturi ai, pacat erai buna de secretara pe aici pe la noi, ca la altceva ai recunoscut singura ca nu te pricepi.
|
|
|
09/18/2011, 01:02
|
|
|
Vonyx ,
ultima data cand eu am verificat thread-ul se numea 'coltul romanasilor' . Cam asa sa stam si noi putin la taclale...
|
|
|
09/18/2011, 01:17
|
|
|
Quote:
Vonyx ,
ultima data cand eu am verificat thread-ul se numea 'coltul romanasilor' . Cam asa sa stam si noi putin la taclale...
|
Apropo, de taclale, ca tu poate stii mai bine, modereaza careva thread-ul asta? sau fiecare scrie ce-l taie capul.
|
|
|
09/18/2011, 01:18
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vonyx
Ultima data cind am verificat, forumul asta se numea elitePVPers. Roxi si-o scos si ea nasul un pic pe-afara si acuma se crede redactor sef la revista Apostrof. Roxi, sigur te-ai logat pe forumul cel corect, sau te-o hack-uit careva si nu ti-ai dat seama inca. Ah.... scuze  .... cred ca noul scriptul de vacuum al lui ros_catel incepe sa se manifeste si in lumea reala.
Daca as primi un leu pt fiecare greseala gramaticala ce se face pe forumul asta eram miliardar acuma. Daca esti foarte sensibila la acest gen de greseli de ce nu aplici pt pozitia de moderator, atunci o sa ai ocazia sa editezi, formatezi si sa corectezi posturile la toti. Eu nu m-as supara deloc. Ups  , numa acuma vad cite posturi ai, pacat erai buna de secretara pe aici pe la noi, ca la altceva ai recunoscut singura ca nu te pricepi.
|
Sweetheart,din moment ce am atât de multe posturi..e evident că nu dau prea des pe aici  decât atunci când vreau.
Informatica pur şi simplu nu mă pasionează,cât despre alte cele..te las pe tine să te gândeşti şi să-ţi imaginezi dacă mă pricep sau nu.
Cât despre greşelile gramaticale din posturile de pe acest forum nu mai zic nimic.Totuşi dacă ajungem să "ne certăm" pe baza limbii române, e trist. 
Da, întradevăr nu e vina nimănui că am văzut disputa voastră aşa de târziu şi pur şi simplu nu m-am putut abţine.Chiar am primit mustrări pe tema asta. Însă mă aşteptam la un răspuns mai "amplu" din partea ta. Ştii..ceva de genul unei morale luuungi şi bla bla.
|
|
|
09/18/2011, 01:33
|
|
|
Quote:
Sweetheart,din moment ce am atât de multe posturi..e evident că nu dau prea des pe aici  decât atunci când vreau.
Informatica pur şi simplu nu mă pasionează,cât despre alte cele..te las pe tine să te gândeşti şi să-ţi imaginezi dacă mă pricep sau nu.
Cât despre greşelile gramaticale din posturile de pe acest forum nu mai zic nimic.Totuşi dacă ajungem să "ne certăm" pe baza limbii române, e trist. 
Da, întradevăr nu e vina nimănui că am văzut disputa voastră aşa de târziu şi pur şi simplu nu m-am putut abţine.Chiar am primit mustrări pe tema asta. Însă mă aşteptam la un răspuns mai "amplu" din partea ta. Ştii..ceva de genul unei morale luuungi şi bla bla. 
|
Roxi, draga, eu cred ca interpretezi gresit ceea ce s-a intimplat, se intampla si se va mai intimpla aici. Nimeni nu se cerata, eu sunt aici sa ma distrez.
Ba mai mult citind postul tau m-a pufnit rasul de mi-au dat lacrimile, reamintindu-mi, pot sa zi ca te pricepi foarte bine la editat. Si pt asta nu am decat sa-ti multumesc.
Imi pare rau sa-ti zic dar exista doar o singura persoana cu gura sparta pe aici si acela este roscatel, dute si citeste topicul de la inceput si se vede foarte clar ca toata munitia de distractie a fost data de el.
|
|
|